Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasně, já vím - na druhou stranu, Křápola nabízí neskutečně pohodlí ...

mmch: Je to jen o přístupu - pokud se majitel rozhodne mi zanechat za 130,- Kč/noc celý sud, myslím si, vyděláme na tom všichni :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Miss Vix nemáš? tím bys to vyřešil. Pak už jedině vzit na výlet i mamku a třeba to celý zatáhne žes byl loni hodnej.

miss vix nemám - a mamku tahat nehodlám - je to jen o nastavení, o ničem jiném. Pokud majitel nedokáže pochopit, že v blbé (dvacetileté) Křápole se člověk vyspí pohodlněji, než v jeho stejně starém (možná starším a ještě o něco více neudržovanějším) sudu, jeho boj :D

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

vix: tím bych si nebyl tak jistý! Postel je postel, sud jsem vyzkoušel na vlastní kůži a není to nic hrozného :roll

... zkoušel´s Křápolu ? :D (jen takový nepatrný rozdíl : sud vs. postel v Křápole :) )

... mno, pokud majitel \"sleví\" a jeden sud = jeden vix á 130,- Kč, určitě se domluvíme :D

Odesláno

nesnáším hlášku :\"Je mi to líto\" :grr

... je to hláška typu: \" Došly mi argumenty, napíšu tomu druhému - že je mi to líto\")

130,- Kč není pro mě hodně, ale je pro mě hodně už 260,- Kč za něco, co dokáže nabídnout \"blbá\" 205 - pro mě za \"0\" Kč.

Holt budu přesplotovní ... :roker

P.S.: Na Šebe platím taky nějaké ubytko a je všem jedno, je-li to auto nebo stan :aut

(P.S.: A doufám, že to tak i nadále zůstane ;) )

Odesláno

Šebe je zcela jinej sraz. Jinej sytsém ubytka (pravda cenově bezkonkurenční) ... to Ti doufám tvoje inteligence umožňuje posoudit, ne?

Prostě jsou jednou daný ceny a ty tak jsou a budopu pro všechny (čti i pro pana VIXe*). Když Ti připadá 260,- moc, jsou varianty -> spát v sudu s někým, kdo bude ochotnej s tebou spát, nebo dát 130,- a spát ve stanu/křápole anebo, jak píšeš sám spát mimo kemp za déčko... Nebo klidně dojížděj domu, to je tvůj BOJ:mrk

*sorry za použití tvého stylu vyjadřování :cool:

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Nechtěla by mě nějaká slečna jako spolubydlícího do sudu? Vixe beru jako poslední možnost, přecijen by to vypadalo asi kapku divně (bez urážky) :D :D

TEBE??????? :D:D:D:D:D:D to pochybuju :D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Nechtěla by mě nějaká slečna jako spolubydlícího do sudu? Vixe beru jako poslední možnost, přecijen by to vypadalo asi kapku divně (bez urážky) :D :D

No jen aby se nepřihlásila KeiTynka a tys nečuměl :D :D :D :D

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

No jen aby se nepřihlásila KeiTynka a tys nečuměl :D :D :D :D

He no to mas recht to byc asi jako cumel no , ale ty pak taky :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:D:D:D:D:D

Odesláno

Tak já bych prosila chatku bez příslušenství číslo 14 pro mě, Ráďu,

Zipíka a Markétku. Jen mám dotaz, v těch chatkách bez příslušenství

je nějaké topení kdyžtak? A ještě jeden dotaz- vzít si spacáky nebo

tam bude povlečení?

Odesláno

Dariska: V chatách bez příslušenství a v sudech topení bohužel není, povlečení je v ceně, ale v případě nepříznivého počasí bych určitě doporučil vzít s sebou i spacáky :super

Odesláno

:D:D:D:D:D:D:D no já zatím ještě s ubytkem nevím, ale v sudu bych skončila nerada :D:D:D:D:D:D

Vix se určitě neurazí... ten bude spát v křápole za plotem... a to ještě neví, že ze starý známosti to bude mít za plotem jen za 100,- Kč :D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...