Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím šetkých

Potrebujem zistiť kóf farby na peugeot 306. Na blatníku v motorovom priestore nieje. Po zaslaní žiadosti na Peugeot assistance mi bola zaslaná odpoveď že auto má farbu \"červená vellelunga\" ale lakírnik chce stále číslo farby neviete niekto Ďakujem

Odesláno

aky mas rocnik auta? Novsie modeli maju kod farby na A stlpiku na tom stitku kde su tlaky a veskosti pneu. Su to 4pismena s cislami hrubsie napisane. Malo by o byt skoro dole na tom stitku.

Odesláno
Původně zaslal: branpet

Mám 97 po facelifte ale na stĺpiku mám len tlaky pneu

Ďakujem

tak si najdi nejake vlakno o udajoch z vin kodu. Daj tam vin a chlapci by ti mali vediet zistit podla vinu.
Odesláno

Nie nemám tam nič

Mám nejaké číslo na ľavom tlmiči ale s farbou to asi nesúvisí.

Trochu som surfoval a našiel som označenie P3KB alebo EKBB je to ROUGE VALLELUNGA potreboval by som potvrdiť či bola táto farba použitá na P 306.

Ďakujem

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: whizz80

Ja som tiez hladal ten stitok a nenasiel som nic. Ani na stlpikoch ani pod kapotou na tlmicoch. Nemam ani stitok s tlakmi a rozmermi pneu. Kde este inde davali ten stitok?

Zkus kouknout na dveře řidiče hned pod zámkem .... tam mám štítek s tlaky a typy pneu (obrázek autíčka) + číslo barvy(dole na štítku).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...