sick_boy Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Zdravim, mam jeden problemik, prestalo mi fungovat druhe DO z centralu. Viem ze sa da doprogramovat dalsie DO, tusim je to tak, ze otocim klucikom zapalovania niekolko krat a potom bliknu smerovky a viac neviem. Moze mi niekto napisat presny postup? Dakujem. Citovat
Ferry Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 staci hledat http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=37314&page=1 Citovat
sick_boy Odesláno 20. březen 2009 Autor Odesláno 20. březen 2009 to som nasiel, ale funguje to aj s DO ktore nie je na kluci - mam taku malu \"piskotku\" Citovat
sick_boy Odesláno 23. březen 2009 Autor Odesláno 23. březen 2009 Nejako sa mi to predsa podarilo, len najhorsie ze neviem ako - niekolkokrat som otocil klucikom zapalovania, potom som stlacal obidve DO a po nejakom case otacania a stlacania sa mi to druhe DO \"chytilo\". No najlepsie by bolo kedy mi niekto napisal postup ... Citovat
Kadlikk Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 a máš tam origo centrál nebo Nějakou dodělávku?? Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: sick_boy Nejako sa mi to predsa podarilo, len najhorsie ze neviem ako - niekolkokrat som otocil klucikom zapalovania, potom som stlacal obidve DO a po nejakom case otacania a stlacania sa mi to druhe DO \"chytilo\". No najlepsie by bolo kedy mi niekto napisal postup ... ten navod pro obe verze klicu, v odkaze ktery jsem uvedl nahore nestaci ? je opsan primo ze servisni knihy i s obrazky, tak co jeste vic chtit ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.