Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam jeden problemik, prestalo mi fungovat druhe DO z centralu. Viem ze sa da doprogramovat dalsie DO, tusim je to tak, ze otocim klucikom zapalovania niekolko krat a potom bliknu smerovky a viac neviem. Moze mi niekto napisat presny postup?

Dakujem.

Odesláno

Nejako sa mi to predsa podarilo, len najhorsie ze neviem ako - niekolkokrat som otocil klucikom zapalovania, potom som stlacal obidve DO a po nejakom case otacania a stlacania sa mi to druhe DO \"chytilo\". No najlepsie by bolo kedy mi niekto napisal postup ...

Odesláno
Původně zaslal: sick_boy

Nejako sa mi to predsa podarilo, len najhorsie ze neviem ako - niekolkokrat som otocil klucikom zapalovania, potom som stlacal obidve DO a po nejakom case otacania a stlacania sa mi to druhe DO \"chytilo\". No najlepsie by bolo kedy mi niekto napisal postup ...

ten navod pro obe verze klicu, v odkaze ktery jsem uvedl nahore nestaci ? :bojim je opsan primo ze servisni knihy i s obrazky, tak co jeste vic chtit ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...