Přejít na obsah

sick_boy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Poruba
  • Stát
    Slovenská republika

sick_boy's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. sick_boy

    Druhe DO

    Nejako sa mi to predsa podarilo, len najhorsie ze neviem ako - niekolkokrat som otocil klucikom zapalovania, potom som stlacal obidve DO a po nejakom case otacania a stlacania sa mi to druhe DO \"chytilo\". No najlepsie by bolo kedy mi niekto napisal postup ...
  2. sick_boy

    Druhe DO

    to som nasiel, ale funguje to aj s DO ktore nie je na kluci - mam taku malu \"piskotku\"
  3. Zdravim, mam jeden problemik, prestalo mi fungovat druhe DO z centralu. Viem ze sa da doprogramovat dalsie DO, tusim je to tak, ze otocim klucikom zapalovania niekolko krat a potom bliknu smerovky a viac neviem. Moze mi niekto napisat presny postup? Dakujem.
  4. sick_boy

    Palubní počítač

    Dakujem, skusim. Zatial mam vyvedene dva kabliky a tie rucne zopinam - riesenie ako z Ruska, ale funguje:D:D
  5. sick_boy

    Palubní počítač

    Mna by zaujimalo ako sa rozobera ta \"koncovka co se macka\".
  6. sick_boy

    diagnostika

    Skusal niekto podobne softy? http://www.sksat.eu/obd_software.htm Ako som sa docital tak cez ELM327 by som mohol len diagnostikovat a nie napr. aktivovat PP?
  7. sick_boy

    Kabel osvetlania SPZ

    Zrejme sa to inak neda vyriesit, kablik ide medzi naraznikom a tym plastovym spevnenim (na obr.c.6). Navyse som ho mal medzi nimi zacviknuty - preto sa mi nedal potiahnut.
  8. sick_boy

    Kabel osvetlania SPZ

    Ano podla obrazku je to tak - problemik som mal s tymi prednymi bocnymi srobikmi co su schovane pod blatnikom:myslim ... Dakujem za obrazok, snad pomoze este niekomu dalsiemu.
  9. sick_boy

    Kabel osvetlania SPZ

    1/2hodinka spekulovania a naraznik bol dole:papa
  10. Zdravim, mam problemik s dlzkou kabla osvetlenia SPZ v narazniku-je kratky. Zrejme treba demontovat cely naraznik... Viete mi niekto poradit ako na to (jednoduchy navod kde su uchytenia)? Dakujem
  11. Tak uz to mam namontovane , v skutocnosti mi sice nenamontovali OSV-1 ale OSV-1B. Mne to staci, po nastartovani sa mi rozsvietia obrysovky a stretavacky. Ked vypinacik pocas behu motora vypnem, svetla zhasnu, ked zapnem svetla zaznu. Cena v Peugeote 2100 Sk.
  12. ale .... http://rapidshare.com/files/133240574/osvuni.pdf.html
  13. takze priloha je moc velka 284kB, nezmesti sa ...
  14. Namontovane to budem mat az v pondelok, ale tu je link ... http://www.autoalarmy.cz/katalog/komfortni_doplnky/svetla/zapinani_svetel/ alebo http://www.alarmshop.sk/product_info.php?products_id=103 Cenu montaze uvidim, ale kedze je to autorizovany Peugeot, tak ratam okolo 1200 Sk. Je to sice dost, ale nevadi. Prikladam aj mont.navod s popisom(ak sa mi to podari dat do prilohy ).
  15. Takze mi to nedalo a zbehol som do servisu este pred objednanym terminom. Zda sa ze ten clovek co tam bol iba zaskakoval (nepoznal som ho). Dnes tam boli zname tvare a hned sa ma opytali ake mam packy - gulate, takze to nepojde cez diagnostiku (podla paciek vedeli ci to pojde alebo nie). Teda som im ukazal ovladac co som nasiel na nete a oni ten ovladac bezne montuju! Takze budem tam mat namontovany ovladac OSV - 1 UNI. Ten sa aj mne najviac pacil, pretoze je tam vypinac, ktorym sa zap. a vyp. automaticke rozsvietenie. Je tam aj moznost postupneho spinania alebo sucastneho spinanani obrysoviek so stretavackami. Mam aj montazny navod v pdf - ak to niekoho zaujima. Este uvidim ako to bude fungovat, ale myslim ze to bude ok.
×
×
  • Vytvořit...