Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nedávno sem řesil problém se studeným startem při -4°C sem uplne vybil baterku a nenastartoval změřil sem napětí na žhavičích a to po zapnutí zapalování šlo nejak kolem 30s (zhruba) tak sem dával vinu těm svíčkám ale po výměně to same ( a to sem menil i palivovej filtr) klesne teplota pod nulu a točím jak blb než to chytne a to bylo -1 , ale jakmile to jednou nastartuju treba jen na pul minuty tak pak to startuje normálně :myslim

mám 406 kombi vyrobeno 2002 nemáte nekdo zkušenosti stímto problémem ?

tady vtom se fakt nevyznám a nerad bych někde zůstal trčet než se oteplý ;)

dík za rady

Odesláno

Kdyz to studene nechyta, kouri se z vyfuku bily dym z nespalene nafty?

Jen pro jistotu: dej si pres noc baterku na nabijecku a rano zkus nastartovat. Chyta to lip?

Kaja

PS: tusim, ze mas 2,0 nebo 2,2 HDi, ale v podpisu by to bylo dobre uvest.

Pokud je to HDi, pri -1 stupni Celsia zhavicky nepotrebujes, chytne to stejne. Takze zhavkama to nejspise nebude.

Odesláno

Přesně jak píše Kája, pokud je to při -1°C svíčkama to nebude. To bych zajel na diag, kouknout jak jsou na tom vstřiky nebo si to testnout přepadama, kterejkolik pouští. Dále bych zkontroloval regulátor tlaku paliva na CR čerpadlu, to taky rádo hapruje.

Odesláno
Původně zaslal: marsalek

Kdyz to studene nechyta, kouri se z vyfuku bily dym z nespalene nafty?

Jen pro jistotu: dej si pres noc baterku na nabijecku a rano zkus nastartovat. Chyta to lip?

Kaja

PS: tusim, ze mas 2,0 nebo 2,2 HDi, ale v podpisu by to bylo dobre uvest.

Pokud je to HDi, pri -1 stupni Celsia zhavicky nepotrebujes, chytne to stejne. Takze zhavkama to nejspise nebude.

nato sem uplně zapomněl je to 2.0 HDI :roll

ten dým sem neměl možnost zjistit protože sem u toho byl vždycky sám baterku sem vyměnil mám tam 74Ah 750A ale chová se to podobně. zarazilo mě ale že při té -1 to chytlo hroně špatně ale následující den -4 a start na pár zatočení . ten kouř se pokusím vysledovat a ty tlaky nechám taky změřit , ale na druhou stranu neukáyalo by se to v závadach při výčtu kdyby tam byl problém s tlakem? :myslim

A ještě jedna věc je tam proveden chip přímo od peugeotu mám u baterky nějakou power krabičku a slyšel sem že ta udajně pro zvýšení výkonu dává jednotce chybné udaje pro dávkování paliva nevíte co je na tom pravdy a jestli je možné že by to mělo taky vliv? s dieslem nemám žádnou zkušenost a nerad bych někde zustal stát ikdyž se ted asi bude jenom oteplovat :D

dík za opovědí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...