MaPiv Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Ahoj, dnes se mi stala nepříjemná věc. Jedu si ráno do práce a asi po 5 km se ozve rána, začne mi něco chrastit u zadních kol. Zastavím. Chci zatáhnout ruční brzdu, ale páka ruční brzdy jde zatáhnout velice velice snadno - bez žádného odporu. Tak se zkouším rozjet a ozývají se hrozné zvuky - něco drhne. Co teď ??? Je možné aby za jízdy prasklo samovolně lanko ruční brzdy??? Nebo něco jiného?? Bojím se s tím teď jet. Pokud bych ujel s tímto cca 1km do nejbližšího servisu, může se něco stát??? Nebo dá se to opravit samodoma?? Díky moc... Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 zvedni postupně levou a pravou stranu a zkus potočit zadní kolo--zjistíš,které kolo (brzda) je vadné...jinak lanko praskne kdykoliv--dá se to opravit i doma,ale musíš zjistit,co přesně je vadné--ruční brzda má pakny v zad. kotouči,je to dost neobvyklé řešení,musí se rozebrat to vadné kolo (brzda) a zjistit co a jak nakonec to může být jen prasklá pružina paken...nebo mě napadlo,že spadl konec lanka do ,,bubnu\'\' [upravil dne 19/3/09 ozzy1956] [upravil dne 19/3/09 ozzy1956] Citovat
Ferry Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 utrhly se paknicky rucni brzdy nejspis Citovat
MaPiv Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Ferry utrhly se paknicky rucni brzdy nejspis Hmm. Po telefonu do Peugeotu mi to taky říkali, že to bude ono... Takže mám objednán odtah.. Na kolik taková sranda ( pakny) vyjde??? Děkuju Citovat
Ferry Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: MaPiv Původně zaslal: Ferry utrhly se paknicky rucni brzdy nejspis Hmm. Po telefonu do Peugeotu mi to taky říkali, že to bude ono... Takže mám objednán odtah.. Na kolik taková sranda ( pakny) vyjde??? Děkuju cca 1000Kc od Ferodo ale nevim jestli je to stejne jako u desticek sada 4ks nebo jen 2ks na jedno kolo Citovat
weninger Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 a sem to delal nedavno,, ale me se kolo uplne zablokovalo na snehu dotoho mi svitila abs, vykricnik rucni brzdy, a dignastika misto radia,, me to vyslo cele na obe strany zadku (pakny +kotouce) na 3300kc:mrk Citovat
MaPiv Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Takže autí je v servisu ve Federal Cars. Zatím zjistili, že je prasklé lanko u PZ kola - cena 550,-Kč, u LZ kola už je také načaté (512,-Kč), musí shlédnout ještě ty pakny ( cena něco kolem 4.500,-Kč). Tak uvidíme... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.