Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Můžu mít 605átou 2.0,jakej je to motor?Spotřeba,spolehlivost,rychlost?Do těch 2litrů asi moc bohatou výbavu nedávali,co?Měl sem 3.0 12V,myslíte že to bude velkej rozdíl co se týče plynulosti jízdy?Díky za rady...

Odesláno

Bude. Je to citelně línější v nízkých otáčkách, rychlost, pokuď je motor O.K. je kolem 200km/h. Spotřeba nic moc, v průměru 10l/100km. Taky jsem měl 3.0 12v a jezdil hladce, bez problémů, spotřeba kolem 11. Subjektivně mnohem vhodnější motor. Dvoulitr je čtyřválec a ta kultivovanost mu chybí. Navíc málokdy vydrží přes 200tis km, začne žrát olej a přepálí se pak těsnění pod hlavou. Mám ho v práci a je to vrak. Teď mám TD, výkonovo srovnatelný, spotřeba výrazně nižší, v malých otáčkách živý. Max 200/h. Doporučuji. Jdi do dieselu.

Odesláno

Muke:

Ja mam 220tis. a porad OK.

Je pravda, ze ty vybavy nejsou zadna slava ale oproti jinym autum ve stejne cene je to dobra vybava. Chce to pichnout na dobrej kousek. Me to zere 10l ve meste a 7l na strekach. Ze zacatku je linejsi ale jak se ten tank rozjede, je to super. Fakt to chce peknej, zachovalej. A aby kilaky na tach. odpovidaly pravde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...