Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar kamarat mi dnes ponukal novy chladič klimovy ale je z citroena picaso. Je to tiež dizel a je to ten isti obsah. potešte ma dava mi ho za facku a je fungel novy. DAKUJEM

Odesláno

No tak SORY. Ano je to na tu moju 306ku. A neviete niekto či to bude 100% pasovat alebo to bude treba nejako upravit popripade ako a čo by trebalo poupravovat? Dakujem

Odesláno

porovnat by se to dalo jedine tak, ze bys napsal VIN kod auta ze ktereho je ten kompresor a VIN kod tveho auta a pak to podle toho porovnat v katalogu ND, pokud budou mit stejne objednaci cislo tak pasovat budou, pokud ne, musis si to sam zmerit a vyzkouset na aute

zmerit si prumer remenice, roztec der pro uchyceni a zkontrolovat zpusob uchyceni hadic neni zas tak tezky ne ?

[upravil dne 18/3/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: kaper

No tak SORY. Ano je to na tu moju 306ku. A neviete niekto či to bude 100% pasovat alebo to bude treba nejako upravit popripade ako a čo by trebalo poupravovat? Dakujem

a dej si to aktuální auto do podpisu bude pak snadnější pro další uživatele ti odpovědět !!

Jinak jak píše Ferry nebo si ho pujč a porovnej je až ten svůj starý vyndáš s tím co budeš mít.... taky to je řešení....

Odesláno

No tak ked to je od kamosa, tak sa zoberte do garaze, vyberte chladic klimy z tvojho auta, skuste namontovat ten novy, ak bude pasovat daj mu prachy a parada, ak nie, tak to zmontujes a budes aspon mudrejsi:papa

...a keby kamos mal este nejaky chladic ktoy by pasoval do P306 1.4, tak by som ho zobral:xvul

[upravil dne 18.3.2009 Qcko]

Odesláno

Ma len jeden aj ten mal ist na auto ale ten povodny bol ok tak mu zostal. Ma ho asi rok doma a teraz ma to napoadlo že by to mohlo pasnut. ak potrebuješ chladič opitam sa ti a dam ti vediet cenu novehon. Napiš mi presne ake to maš auto ak teda chceš?

Odesláno

No tak presne mam P306 break, rok 11/97 (novy model), motor 1.4i benzin KFX, VIN: 32225236, viac ma nenapada teraz:aut

...a ma napadlo, ze ak sa chces pytat v Peugeote, tak to nemusis, ten mam aj tu, stoji okolo 190 eur, ale to mi pride moc, no:blablabla . . . ale ak mate nahodou ine \"zdroje\", tak to by potesilo:D

[upravil dne 18.3.2009 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Zdar kamarat mi dnes ponukal novy chladič klimovy ale je z citroena picaso. Je to tiež dizel a je to ten isti obsah. potešte ma dava mi ho za facku a je fungel novy. DAKUJEM

na tom chladiči je katalog. číslo--podle něj ti v každé prodejně náhr. dílů řeknou,zda pasuje i na tvůj vůz :myslim

--Ferry--píše o kompresoru klimatizace--nevím o co jde--asi se spletl :myslim:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

--Ferry--píše o kompresoru klimatizace--nevím o co jde--asi se spletl :myslim:)

jo sorry, nejak jsem to prekoukl z jineho tematu a misto chladice jsem psal o kompresoru

Odesláno

Ahoj kaper,ja by som tiež potreboval vymenit chladič klimy,len kamos mi vravel že su dva typy,ak by ti pasoval mohol by si ho pred tym odmerat popripade odfotit,aby som si mohol objednat,diky moc velmi by mi to pomohlo.

Odesláno

Možem samozrejme ale ešte som s a k nemu nedostal. Ten kamoš je dost vytaťeny tak musim počkat. potom odfotim odmeram a pošlem ja som ho tiež ešte nevidel a nevedel som že je viacej typov. potom sa ozvem najskorej v pondelok. SERVUSTE

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak nazdar dostal som sa k chladiču,ale bolo mi povedané že mi pasovat nebude. Je to Valeoa označenie tam bolo taketo:CA 1322

869295D

AC/AP

Tak vas prosim skuste mi to niekto pozriet či to bude pasovat na moje autíčko dakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...