Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Vopred sa ospravedlňujem ak by táto téma už bola, no ja som nič podobné nenašiel. Dnes som zbadal, že mi vynecháva klaxon na volante. Doteraz mi bez problémov fungoval (síce vlastním Pežotíka len necelý mesiac) a či mačkám ľavú, pravú stranu, či naraz všetky (aj zn. airbag dole), trúbi len každý 4...5 pokus. Mali ste už podobný problém? Bude to kontakt vo volante, alebo kostra v klaxóne? Ja viem, že sa jedná o banalitu, tak ma prosím neukameňujte :papa Ďakujem.

Odesláno
Původně zaslal: faki

Ahojte. Vopred sa ospravedlňujem ak by táto téma už bola, no ja som nič podobné nenašiel. Dnes som zbadal, že mi vynecháva klaxon na volante. Doteraz mi bez problémov fungoval (síce vlastním Pežotíka len necelý mesiac) a či mačkám ľavú, pravú stranu, či naraz všetky (aj zn. airbag dole), trúbi len každý 4...5 pokus. Mali ste už podobný problém? Bude to kontakt vo volante, alebo kostra v klaxóne? Ja viem, že sa jedná o banalitu, tak ma prosím neukameňujte :papa Ďakujem.

Kontakty na klaksóne sa dajú skontrolovať komfortnejšie ako na volante a väčšinou sú zožrané od soli. Pozri najprv tam.

Odesláno

Jsem na tom stejně (někdy houkne, někdy z něj nic nevyrazím i kdybych se zbláznil), ale zatím jsem neměl čas to řešit protože plánuji komplexní rekonstrukci zvukové signalizace :) již mám namontovaný multiklakson (nezapojený), plánuji náhradu toho bzučáku za opravdový klakson a zapojení přepínačů různých režimů. Do tahání kabelů se budu pouštět až bude lepší počasí (zadní repro, subwofer, podsvícení podvozku a ty houkačky).

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tiez mam problem s klaksonom, ale nastastie viem, kde je ten pes zakopani, len ako si sa neviem stale vysomarit, ako zhodit volant. Neviem zhodit ten plastovy kryt, kde je znak peugeotu. Mam aj knihu \"Ako na to\" ale tam pisu ze su tam dva sroby, ktore tam urcite nemam, akurat vzadu je dierka, v ktorej nic nie je. Viete mi poradit, pripadne nejaku fotodokumentaciu poskytnut? Dakujem

Odesláno
Původně zaslal: blavak8

Tiez mam problem s klaksonom, ale nastastie viem, kde je ten pes zakopani, len ako si sa neviem stale vysomarit, ako zhodit volant. Neviem zhodit ten plastovy kryt, kde je znak peugeotu. Mam aj knihu \"Ako na to\" ale tam pisu ze su tam dva sroby, ktore tam urcite nemam, akurat vzadu je dierka, v ktorej nic nie je. Viete mi poradit, pripadne nejaku fotodokumentaciu poskytnut? Dakujem

To na tom zase nejsi tak špatně. Já ještě nenašel ani ten klakson. Zkoušel jsem to poslechem, buď nic, nebo vyštěkne a stejně ho nedokážu zaměřit. :)

Už jsem si koupil náhradu a ze schématu jsem vytušil, že v pojistkovnici u motoru je spínací relátko, ale jistý si moc nejsem.

Ta knížka je úžasná a je v ní všechno, akorát tam vždycky ale chybí to co potřebuji. Ale kdybych se třeba chtěl pustit do opravy vstřikovacího čerpadla ....

[upravil dne 28/4/09 Honza G.]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...