Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bezpečnostní šrouby k ALU kolům ?+ šrouby k orig. alu kolům COTYA 15\"

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, pánové poraďte koupil jsem si alu kola a chtěl bych nějaké bezpečnostní šrouby, abych o ně brzo nepřišel. Poraďte prosím které jsou dobré, kde je koupit a na co si dát pozor. O této věci nevím vůbec nic.

Děkuji za příspěvky. :papa

[upravil dne 25/3/09 yaris1]

Odesláno

ja kupoval k OZ srouby OZ, ale daji se sehnat jekekoliv, hlavne nesetri, protoze ty levne rouby maji docela okoukane hlavice a zlodeji jsou na ne pripravene. Jde i o kvalitu zpracovani sroubu, aby se ti to za chvili nesedrelo - origo hlavice. Jo a nasazovat a povolovat jedine rucne, zadny pistole.....

Odesláno

ted se to resi treba zde

ja mam pojistovaky znacky Simbolz ale spatny nebudou urcite ani MC Gard.. na co si dat pozor je delka sroubu, dosedaci plocha, stoupani zavitu atd. :) na peugeoty je to M12x1,25 a delka se odvozuje od origo sroubu + jestli mas treba podlozky tak o sirku podlozek..

Odesláno

Já mám taky Simbolz a kupoval jsem je na autodoplnky.cz - spokojenost, jedna z mála stránek, ne-li tehdy jedniná, kde jsem sehnal šrouby s rovnou dosedací plochou

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja kupoval k OZ srouby OZ, ale daji se sehnat jekekoliv, hlavne nesetri, protoze ty levne rouby maji docela okoukane hlavice a zlodeji jsou na ne pripravene. Jde i o kvalitu zpracovani sroubu, aby se ti to za chvili nesedrelo - origo hlavice. Jo a nasazovat a povolovat jedine rucne, zadny pistole.....

Jo jo jo,jak rikas.Na sroubech nesetrit.Me teda stali jen 140kc:D:D.Ale cena byla nakych 460kc :Duz si to presne nepamatuji:myslim

Odesláno

A nebo já je koupil u nás v pneuservise... Jen jsem řekl,že chci kužel na Pížo a bylo...:super

Odesláno

bacha na cenu :D

som tiez dnes kupoval bezpecnostne na pežotku, v jednom miestnom pneuservise som si pytal bezpecnostne sroby, kolko stoja, po odpovedi predavacky ze maju na moje auto za 60 € som bez mihnutia oka odpovedal: nechcem! a uz som bol na odchode, predavacka ma hned zastavila ked zbadala ze na mne nezarobi a ponukla mi ze mozno najde aj nejake ine,,, a cuduj sa svet nasla, za 16 € pravdepodobne su este lepsie nez tie drahsie co mi ponukla prve :D

Odesláno

Já mám McGard ;) Stály něco kolem tisícovky a co jsem tak sháněl info, když sem je kupoval, tak by měly bejt na trhu nejlepší - nejdou sundat jinak (samo krom origo hvězdičky), než navařením trubky přímo na mě :-) Na ten šroub nejde nic narazit, ani nasadit, navíct ta hvězdička je v každý sadě kapku jiná, takže ani tou podobnou z jiný sady je nepovolíš.

mc-gard.jpg-274x231.jpg

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23855

Odesláno

Jo a teď sem si vzpomněl - kdyby si ty mcgardy chtěl, tak mam doma jedny navíc :-) - měl jsem je spolu s podložkou na změnu dosedačky na starejch 14\" origo alu, ale teď na těch 16\" potřebuju díky podložkám delší šrouby, tak se mi tyhle válej doma nevyužitý. Jsou to M12x1,25 (peugeot), normální délka.

[upravil dne 17.3.09 kujon106]

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Jo a teď sem si vzpomněl - kdyby si ty mcgardy chtěl, tak mam doma jedny navíc :-) - měl jsem je spolu s podložkou na změnu dosedačky na starejch 14\" origo alu, ale teď na těch 16\" potřebuju díky podložkám delší šrouby, tak se mi tyhle válej doma nevyužitý. Jsou to M12x1,25 (peugeot), normální délka.

ja by som si ich aj od teba zobral. Co ale znamena normalna dlzka?

Odesláno
Původně zaslal: Accounter

Teďka si nejsem zcela jistej jestli to bylo 39mm závit, nebo 35. Ve čtvrtek, až budu doma, je změřim ;)

Odesláno

Teďka si nejsem zcela jistej jestli to bylo 39mm závit, nebo 35. Ve čtvrtek, až budu doma, je změřim ;)

Pasujou na origo kola COTYA? A jaké tam prosím tě mají být s kuželem, nebo ploché? A když tak co za ně?

[upravil dne 18/3/09 yaris1]

Odesláno

Ok,k potom mi pls daj vedied dlzku, pripadne cenu, aku za ne chces.

Dik.

Odesláno

Jesti ty Cotya alu mají kuželovou dosedací plochu a nepoužíváš pod nima podložky, tak by tam šly bez problému. Chtěl bych za ně 650kč, ale první psal Béďa, tak když je nevezme tak vám sem písnu.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jaký značky teda joo a jaký nee? kolik je podle tebe ta hranice kdy už to je kvalitní? Díky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...