Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, rad by som vymenil reproduktory v mojom P407, no neviem sa rozhodnut pre ktore a ake repro. Komponentne ci koaxialne (dvojpasmove) ?? Nasiel som koaxialne reproduktory PIONEER TS-1756, ktore firma PIONEER a myslim aj dokonca samotny PEUGEOT odporuca montovat do tychto automobilov. Co vy na to? Bude to dobra volba? Mohol by som dat tie Pioneery aj do prednych dveri a takisto do zadnych? :myslim

Diky za kazdu Vasu radu

[upravil dne 26/3/09 djbrano]

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Ahojte, rad by som vymenil reproduktory v mojom P407, no neviem sa rozhodnut pre ktore a ake repro. Komponentne ci koaxialne (dvojpasmove) ?? Nasiel som koaxialne reproduktory PIONEER TS-1756, ktore firma PIONEER a myslim aj dokonca samotny PEUGEOT odporuca montovat do tychto automobilov. Co vy na to? Bude to dobra volba? Mohol by som dat tie Pioneery aj do prednych dveri a takisto do zadnych? :myslim

Diky za kazdu Vasu radu

To mi fakt nikto z Vas nevie poradit? :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

v ankete vysie to chlapik montoval len rozmeri zednych a prednych repro nesu rovnake co ja viem :bojim

ak to tam das daj vediet v PO som dost casto rad by som si to vypocul aj nazivo:D

tak vela zdaru caves

Odesláno
Původně zaslal: Raky

v ankete vysie to chlapik montoval len rozmeri zednych a prednych repro nesu rovnake co ja viem :bojim

ak to tam das daj vediet v PO som dost casto rad by som si to vypocul aj nazivo:D

tak vela zdaru caves

Nesranduj,

mam uz objednane 4 kusy tych reproduktorov. Jeden chlapik to uz tu pisal

() ze ich vymenil vpredu aj vzadu tie iste, tak dufam, ze nebude problem ani u mna... :papa

[upravil dne 1/4/09 djbrano]

Odesláno

2djbrano: teď jsem si teprve všiml tohoto tématu. Já ty pioneery už mám namontované, psal jsem o tom v tématu \"repro 407\". Jdou dopředu i dozadu. Jsem s nimi spokojen.

Odesláno

ospravedlnujem sa bol som na nejakej stranke kde udavali rozne montazne otvori:mad:

tak uz len otazocka su tie repro rovnake rozmerimi aj v pSW dufam ze ano asi sa tiez necham zviest

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...