djbrano Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ahojte, rad by som vymenil reproduktory v mojom P407, no neviem sa rozhodnut pre ktore a ake repro. Komponentne ci koaxialne (dvojpasmove) ?? Nasiel som koaxialne reproduktory PIONEER TS-1756, ktore firma PIONEER a myslim aj dokonca samotny PEUGEOT odporuca montovat do tychto automobilov. Co vy na to? Bude to dobra volba? Mohol by som dat tie Pioneery aj do prednych dveri a takisto do zadnych? Diky za kazdu Vasu radu [upravil dne 26/3/09 djbrano] Citovat
djbrano Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: djbrano Ahojte, rad by som vymenil reproduktory v mojom P407, no neviem sa rozhodnut pre ktore a ake repro. Komponentne ci koaxialne (dvojpasmove) ?? Nasiel som koaxialne reproduktory PIONEER TS-1756, ktore firma PIONEER a myslim aj dokonca samotny PEUGEOT odporuca montovat do tychto automobilov. Co vy na to? Bude to dobra volba? Mohol by som dat tie Pioneery aj do prednych dveri a takisto do zadnych? Diky za kazdu Vasu radu To mi fakt nikto z Vas nevie poradit? Citovat
Raky Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 v ankete vysie to chlapik montoval len rozmeri zednych a prednych repro nesu rovnake co ja viem ak to tam das daj vediet v PO som dost casto rad by som si to vypocul aj nazivo:D tak vela zdaru caves Citovat
djbrano Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: Raky v ankete vysie to chlapik montoval len rozmeri zednych a prednych repro nesu rovnake co ja viem ak to tam das daj vediet v PO som dost casto rad by som si to vypocul aj nazivo:D tak vela zdaru caves Nesranduj, mam uz objednane 4 kusy tych reproduktorov. Jeden chlapik to uz tu pisal () ze ich vymenil vpredu aj vzadu tie iste, tak dufam, ze nebude problem ani u mna... [upravil dne 1/4/09 djbrano] Citovat
čakom Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 průměrově jsou stejný jak předek tak zadek Citovat
AnotherOne Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Vpredu a vzadu sú rôzne repro aspoň podľa obj. čísla, ale mali by mať rovnaký priemer 16,5cm. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 2djbrano: teď jsem si teprve všiml tohoto tématu. Já ty pioneery už mám namontované, psal jsem o tom v tématu \"repro 407\". Jdou dopředu i dozadu. Jsem s nimi spokojen. Citovat
Raky Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 ospravedlnujem sa bol som na nejakej stranke kde udavali rozne montazne otvori:mad: tak uz len otazocka su tie repro rovnake rozmerimi aj v pSW dufam ze ano asi sa tiez necham zviest Citovat
Raky Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 tak uz to mam rozdiel je medzi sedanom a SW a mna asi pomilila montazna hlbka este raz pardon toto je ta stranka snad pomoze http://www.audio-shop.sk/shop/vyber-auta/peugeot.html Citovat
djbrano Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: Raky tak uz to mam rozdiel je medzi sedanom a SW a mna asi pomilila montazna hlbka este raz pardon toto je ta stranka snad pomoze http://www.audio-shop.sk/shop/vyber-auta/peugeot.html Nic sa nestalo Citovat
djbrano Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 Tak repro vymenene. Hraje to ovela lepsie, hlavne vysky, ktore mi pri povodnych reprakoch dost chybali, o poriadny BASS sa uz postara subwoofer v kufri. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.