Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslim ze to byl zajimavy napad...:myslim

Ve dne uplne v poho, v noci je s nimi videt take, a policii to nevadi dokonce se jim to jako napad take libilo akorat jsem musel rict ze to je ty svetla jsou poslany na zakazku z Peugeoutu ale proslo to a 4000kc? tak 400 plus prace...:super

[upravil dne 17/3/09 Chrisman]

post-0-14109605365817_thumb.jpg

Odesláno

Někde je to i tady na našem fóru. Také jsem na to ,,špekuloval\"!! Je to dobrý nápad, ale chce to dotáhnout do konce. Koukal jsem, jak je to udělané např. u Audi. :super

Pokud se ale ,,opičí\" dobrá věc, tak jsem PRO !!

[upravil dne 17/3/09 OK406]

Guest servisman
Odesláno

jj je to sic krásný třeba tomu sluší,ale aby mne pak stavěli a platil pokutu za to co není schválené,tak proč to míti a zbytečně provokovat.Stačí když koukají na moje blikající 3 brzdové

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: OK406

Pokud se ale ,,opičí\" dobrá věc, tak jsem PRO !!

:xvul K čemu je to vůbec dobré? :myslim

Máš namysli denní světla? Tak to musíš otázku položit jinde.:myslim

Guest servisman
Odesláno

o denních světlech je tu psáno dosti takže dle každého má svůj názor na to.Někdo je chce druhý nechce,Prý to šetří elektrickou energii:aut

Odesláno
Původně zaslal: honza406

o denních světlech je tu psáno dosti takže dle každého má svůj názor na to.Někdo je chce druhý nechce,Prý to šetří elektrickou energii:aut

Já vím, že toho o nich je hodně, ale nepochopil jsem ještě jejich význam. :roll

Zkazit vzhled auta? Vyhodit 4000kč?:myslim

Můj názor na ně je z výše uvedených blbých dotazů zřejmý. :D

Tím končím s :xvul.

Guest servisman
Odesláno

BoneDaddy

jj denní světla k čemu pokud je pod mrakem jsou denní světla k ničemu tak raději volím origo a svítím i vzadu. a přidávám se k Tobě a finito :xvul

Odesláno

Mě se to taky nelíbí . U Audi to je image značky byly první schvaluji :potlesk ale u ostatních neorigo dodělávek je to nevkus.Po Plzni jezdí starší passat který má nějaké jakoby tuningová světla ala audi s proužkem led světel a má je zapojena jako denní světla (i v noci).Neni moc vidět ale vyloženě mu dělá radost že je in.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Přemo jako obrysovky bych je bral ,ale ne jako denní

myslíš že to svítí málo????? Je to s bleskem tak to tak vypadá....ale já to mám zapnuté pořád zároven s xenonama.....bez jsem to nikdy neměl......dám foto tak jak to má být

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...