Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som konecne vybavil zapis do TP,uz 4mes. som to vybavoval a nic,dnes sa mi to konecne podarilo-zapisat kola:

195/45 r16

195/40 r17:mrk

Konecne sa nemusim bat jazdit:D:D:D:D

Odesláno

ale, prd:o no skusim aj ja asi. Chcel by som 15-tky. Ja mam origo 14 a alternativu 13. Kolega ma r.v.2000 break a ma 15 a alternativu 14 a dalsi kolega ma tiez 2000 break a ma 14 a alternativu 13. Vsetko su dieseli 2,0hdi len ja ma 1,9D. To asi pri vyrobe zrebovali ktore auto aky rozmer dostane ci co.

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

No uvidis ja mam jedine schvalene 195/55 r15:super a ziadne ine-teraz asi nechapes co?:aut

oni asi dávali tie rozmery podľa toho ako sa vyspali alebo čo

Odesláno

vie tu niekto z rady starsich alebo suprakov alebo ja neviem kto, napisat, ze podla coho sa davali z vyroby rozmeri pneumatik na peugeot 306 ked kazdy ma iny? Vopred dakujem.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

vie tu niekto z rady starsich alebo suprakov alebo ja neviem kto, napisat, ze podla coho sa davali z vyroby rozmeri pneumatik na peugeot 306 ked kazdy ma iny? Vopred dakujem.

asi podla motorizacie,nie?:)
Odesláno
Původně zaslal: antal

2,0hdi r.v.2000 14 alternativa 13

2,0hdi r.v.2000 15 alternativa 14

1,9D r.v.2001 14 alternativa 13

Odesláno

gratulujeeem, musime hodit rec, chybaju mi este 16\", 17\" mam zapisane ale to sa mi javi moc (kvoli vahe) a profil 205/40/17 by sposobil v kombinacii s mojim podvozkom ze by som si asi odhryzol jazyk na tych fasa cestach

Odesláno

Původně zaslal: antal

2,0hdi r.v.2000 14 alternativa 13

2,0hdi r.v.2000 15 alternativa 14

1,9D r.v.2001 14 alternativa 13

mozno sa to lisi krajinou povodu?

ja mam 14\" 15\" povodne a nechal som si dopisat 16\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...