Pato406coupe Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Zdravim vas, chcem sa opytat ci moze mat nejaky negativny vplyv na auto ked jazdi denne v nudzovom rezime koli prazdnej nadrzke na aditivum... Je to 2,2 HDI...dik za rady... Neni to moje auto ale idem ho kupit a hned dam FAP deaktivovat, len chcem vediet ci s tym nebude koli tomu problem Citovat
Burisek Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 no to že to jede v nouzovým režimu má nějaký důsledek něčeho?? Aditivum může mít vliv,ale taky může bejt načnutý nebo špatný buď DRV ventil nebo první vstřikovač,příčinmůže být víc,každopádně bych to nechal hned doplnit.... Citovat
Pato406coupe Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Ved on je v nudzovom preto, ze ta nadobka na aditivum je rozbita... Ja chcem FAP odtial dat prec, len chcem vediet, ci jazda v nudzaku nemoze nieco negativne ovplyvnit a tak Citovat
Burisek Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 no ovlivnit by to nic extrémně nemnělo,jen že holt to nepojede tak jak má,nj rozbitá nádobka to je blbý,ale odstranit to snad lze řeší se to zde : uživatel - karelr77 Citovat
AnotherOne Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Keď nemáš aditívum, nemôže prebiehať regenerácia vo FAPe, ten sa ti upcháva sadzami a po čase ti auto prestane ísť, keďže sa úplne upchá. FAP potom budeš musieť vyhodiť a dať nový, neviem či nejaký preplach v tomto prípade pomôže. Citovat
majo30 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Tak, tak ono sa ti to moze uplne zapchat a auto ta moze niekde nechat. A kde chces dat ten FAP deaktivovat?Vies o niekom, kto to robi na slovensku? Citovat
Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 aha to s tím FAPem jsem nevěděl,zkuš napsat tomu borcovi jak jsem ti dal odkaz výše a jinak nevím,musel by sis udělat jinak výlet do CZ ale asi bych v tvém případě jednal moc rychle.... Citovat
Pato406coupe Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 DIk za rady... zavolam tomu chlapikovi, ale hned zajtra radsej vyhodim tu sietku z FAPu....predpokladam ze bude pekne v riti ked sa stym jazdlilo skoro rok bez aditiva... mne to na starom 2,2 hdi tiez padalo do nudzaku koli aditivu a este som nevedel ze sa FAP da odstranit z RJ, tak som si pomahal tym ze som raz za cas odpojil baterku na noc... a teraz som stretol po 10 mesiacoch chlapa co ho kupil a hovoril, ze to nedal doplnit a robi to tak doteraz Citovat
Pato406coupe Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 DIk za rady... zavolam tomu chlapikovi, ale hned zajtra radsej vyhodim tu sietku z FAPu....predpokladam ze bude pekne v riti ked sa stym jazdlilo skoro rok bez aditiva... mne to na starom 2,2 hdi tiez padalo do nudzaku koli aditivu a este som nevedel ze sa FAP da odstranit z RJ, tak som si pomahal tym ze som raz za cas odpojil baterku na noc... a teraz som stretol po 10 mesiacoch chlapa co ho kupil a hovoril, ze to nedal doplnit a robi to tak doteraz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.