Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas, chcem sa opytat ci moze mat nejaky negativny vplyv na auto ked jazdi denne v nudzovom rezime koli prazdnej nadrzke na aditivum... Je to 2,2 HDI...dik za rady... Neni to moje auto ale idem ho kupit a hned dam FAP deaktivovat, len chcem vediet ci s tym nebude koli tomu problem

Odesláno

no to že to jede v nouzovým režimu má nějaký důsledek něčeho?? Aditivum může mít vliv,ale taky může bejt načnutý nebo špatný buď DRV ventil nebo první vstřikovač,příčinmůže být víc,každopádně bych to nechal hned doplnit....

Odesláno

no ovlivnit by to nic extrémně nemnělo,jen že holt to nepojede tak jak má,nj rozbitá nádobka to je blbý,ale odstranit to snad lze řeší se to zde : uživatel - karelr77

Odesláno

Keď nemáš aditívum, nemôže prebiehať regenerácia vo FAPe, ten sa ti upcháva sadzami a po čase ti auto prestane ísť, keďže sa úplne upchá. FAP potom budeš musieť vyhodiť a dať nový, neviem či nejaký preplach v tomto prípade pomôže.

Odesláno

Tak, tak ono sa ti to moze uplne zapchat a auto ta moze niekde nechat.

A kde chces dat ten FAP deaktivovat?Vies o niekom, kto to robi na slovensku?

Odesláno

aha to s tím FAPem jsem nevěděl,zkuš napsat tomu borcovi jak jsem ti dal odkaz výše a jinak nevím,musel by sis udělat jinak výlet do CZ ale asi bych v tvém případě jednal moc rychle....

Odesláno

DIk za rady... zavolam tomu chlapikovi, ale hned zajtra radsej vyhodim tu sietku z FAPu....predpokladam ze bude pekne v riti ked sa stym jazdlilo skoro rok bez aditiva... mne to na starom 2,2 hdi tiez padalo do nudzaku koli aditivu a este som nevedel ze sa FAP da odstranit z RJ, tak som si pomahal tym ze som raz za cas odpojil baterku na noc... a teraz som stretol po 10 mesiacoch chlapa co ho kupil a hovoril, ze to nedal doplnit a robi to tak doteraz

Odesláno

DIk za rady... zavolam tomu chlapikovi, ale hned zajtra radsej vyhodim tu sietku z FAPu....predpokladam ze bude pekne v riti ked sa stym jazdlilo skoro rok bez aditiva... mne to na starom 2,2 hdi tiez padalo do nudzaku koli aditivu a este som nevedel ze sa FAP da odstranit z RJ, tak som si pomahal tym ze som raz za cas odpojil baterku na noc... a teraz som stretol po 10 mesiacoch chlapa co ho kupil a hovoril, ze to nedal doplnit a robi to tak doteraz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...