kveton Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Mam dotaz, nevite nekdo na co je vzadu u stabilizatoru takova pruzina? Spojuje zadni stabilizator (uprostred prisroubovany) a nejaky zarizeni do kteryho vedou brzdovy trubicky. Dela to tu vec, ze od toho zarizeni ) se nevraci takova packa na ktery je to uchyceny a ta prusina je volny a dela neplechu. Poradte prosim co to je a co s tim. Dik Citovat
oddie Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Zátěžový regulátor zadních brzd. Je to tam proto, aby to pokud možno nefungovalo, a co nejvíc lezlo majiteli na nervy a do peněz. Citovat
kveton Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 :-))))) Z tve odpovedi jsem pochopil, ze ti to taky nefunguje nebo sis to nechal opravit za nekrestansky penize, ale me to neprijemny mlaceni znepokojuje a rad bych to odstranil. Nevis jak na to? Mam to pero sundat? Citovat
oddie Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 No, mě to nefunkuje. Ale to péro mám přitažený tak, aby to nemlátilo. Citovat
kveton Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 ja jsem to chtel taky pritahnout, ale je to tak zarezly, ze s tim nehnu. A myslim si spravne ze je to na to, kdyz moc brzdis, tak to \"zavre\" zadni brzdy a brzdi jen predek nebo to funguje jinak? Citovat
oddie Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 No, zhruba. Podle zatížení (výšky) nápravy to škrtí vedení do zadních brzd - takže když to máš naložené, brzdí zadek naplno, když to máš prázdné, je přiškrcený - sice brzdí, ale míň... Z tohodle důvodu to nejde úplně vyhodit - když se to úplně vyřadí, nedá se pak s prázdým jezdit, na mokru se pak blokuje zadek o dost dřív než předek. Jak říkám, pro zlost... Citovat
kveton Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 a nezkousel jsi to rozebrat nebo promazat? Ja jsem to kousek odklonil aby to nemlatilo a stejne se to zachvilku prihlo spatky a zas to tluce, takze to mam porad v poloze priskrceno anikdy se mi to samo neotevre. Citovat
zoby Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 že by další věcička která je na mém pugu f pr**li? ale nic nemlátí... Citovat
kveton Odesláno 31. květen 2004 Autor Odesláno 31. květen 2004 mno, zni to jako kdyby neco klepalo do vejfuku, takovej kovovej zvuk. Proste to stoji za ***************************************************************************************** :-)))) Citovat
oddie Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 Ne, nezkoušel. Na svém autě uvažuju, že až budu měnit potrubí, namaskuju tam zadní brzdy ze sedanu, z modelu co zátěžák nemá - a tím pádem jej nebudu muset použít. Nevýhoda - s plnou zátěží to bude brzdit hůř - ale to auto stejně s plnou zátěží nejezdí... Já mám ale 405, jak to maj 406-ky nevím - jestli je nějaká bez zátěžáku... 205 tohle nemá. Citovat
zoby Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 no já myslel, že jo, protože se mi na mokru při prudším brzdění blokne zadní kolo Citovat
Lucky Odesláno 31. květen 2004 Odesláno 31. květen 2004 205ky to maj taky, ale obcas jen GTi - nevim jestli i 1,6, ale na 1,9 jsem to uz videl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.