Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam dotaz, nevite nekdo na co je vzadu u stabilizatoru takova pruzina? Spojuje zadni stabilizator (uprostred prisroubovany) a nejaky zarizeni do kteryho vedou brzdovy trubicky. Dela to tu vec, ze od toho zarizeni :)) se nevraci takova packa na ktery je to uchyceny a ta prusina je volny a dela neplechu.

Poradte prosim co to je a co s tim.

Dik

Odesláno

:-)))))

Z tve odpovedi jsem pochopil, ze ti to taky nefunguje nebo sis to nechal opravit za nekrestansky penize, ale me to neprijemny mlaceni znepokojuje a rad bych to odstranil. Nevis jak na to? Mam to pero sundat?

Odesláno

ja jsem to chtel taky pritahnout, ale je to tak zarezly, ze s tim nehnu.

A myslim si spravne ze je to na to, kdyz moc brzdis, tak to \"zavre\" zadni brzdy a brzdi jen predek nebo to funguje jinak?

Odesláno

No, zhruba. Podle zatížení (výšky) nápravy to škrtí vedení do zadních brzd - takže když to máš naložené, brzdí zadek naplno, když to máš prázdné, je přiškrcený - sice brzdí, ale míň... Z tohodle důvodu to nejde úplně vyhodit - když se to úplně vyřadí, nedá se pak s prázdým jezdit, na mokru se pak blokuje zadek o dost dřív než předek. Jak říkám, pro zlost...

Odesláno

a nezkousel jsi to rozebrat nebo promazat? Ja jsem to kousek odklonil aby to nemlatilo a stejne se to zachvilku prihlo spatky a zas to tluce, takze to mam porad v poloze priskrceno anikdy se mi to samo neotevre.

Odesláno

mno, zni to jako kdyby neco klepalo do vejfuku, takovej kovovej zvuk. Proste to stoji za *****************************************************************************************

:-))))

Odesláno

Ne, nezkoušel. Na svém autě uvažuju, že až budu měnit potrubí, namaskuju tam zadní brzdy ze sedanu, z modelu co zátěžák nemá - a tím pádem jej nebudu muset použít. Nevýhoda - s plnou zátěží to bude brzdit hůř - ale to auto stejně s plnou zátěží nejezdí...

Já mám ale 405, jak to maj 406-ky nevím - jestli je nějaká bez zátěžáku...

205 tohle nemá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...