Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam v planu vymenit sve sedacky za kozene,ale nevim jak se to vyresi,kdyz ja je mam seriditelne manualne a v kuzi jsou vetsinou el..NBevite nekdo jak to udelat? Jestli jenom prehodit na mou k-ci sedacky?! :myslim Predem dik!

Odesláno

podla mňa by nemal byť problém spojazdniť aj ovládanie sedačiek

...teoreticky by malo stačiť dotiahnúť k sedačkám napájanie 12V a vhodne zapojiť.

pozriem u mňa ako je to pozapájané, keď pôjdem do garáže a dám vedieť ;)

Odesláno

a nebolo by lepšie využiť to elektrické ovládanie kožených sedačiek, keď už v sedačkách zabudované je?

predsa len je to už trochu iný komfort :)

...elektrika je elektrika. A zapojenie bude, myslím, oveľa jednoduchšie ako riešenie konštrukcie mechanického nastavovania.

Odesláno

sedačka už komplet elektriku v sebe má, treba tam len dotiahnuť \"šťavu\" a pripojiť 12V tam, kde treba

...určite to bude podstatne jednoduchšie ako prerábať elektrické ovládanie na mechanické

Odesláno

Nerad bych lhal, ale já mám takovej dojem lestli sem neměl v 605 předpřipravenou elektriku pod sedačkou. Mrkni jestli tam není schovanej někde zbytečnej konektor.

Odesláno

Každopádně pokud by se Ti to opravdu nechtělo dávat do elektriky, nějakej čalouníik, popř. autočalouník Ti povrch sedačky a třeba i s polstrováním na konstrukci v pohodě přehodí a navíc ještě zrenovuje

Ale jak řijak kluci, když už je máš v el, která je funkční, tak už by mělo stačit dotáhnout šťávu

[upravil dne 16/3/09 Vertex]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar lidi,na začátku roku jsem také měnil mechanické sedačky za kožené elektrické.Úchyty jsou naprosto stejné a nebylo nic jednoduššího než opravdu přivézt k sedákům 12V z pojistkové skříně,rozdělit do tří motorků pod sedákama a super mám je nyní v elektrice.:super:mrk:potlesk

Odesláno

sedačky mají elektrický rozvod i s relátkem v sobě originál , na přívodní konektor stačí dovést jen plus mínus , jinak konstrukčně pasujou i s citroena xm ale ten má ještě jeden drát který ovládá relátko a zároven osvětlení spínačů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...