Guest Scratch Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 neda mi to nenapsat. Dneska rano nas v rodine opustila moje milovana cicina. Trosku jsem to obrecel, a jel rano do prace - podivat se jak je nachystana galerie na nase prvni narozeniny. Cestou mi nedala prednost pani ve Fobii a malem me sestrelila. Kdybych nezastavil, proste by me trefila. Ve finale mavla rukou a odjela. Poucen jsem si jen povzdechnul. Rozhodl jsem se zlepsit si naladu a jet se podivat na misto melnickeho srazu. Zapsal jsem blbe souradnice a ocitl se asi 35 km od mista poradani. Cestou z5 me trikrat trefil sutr od kol aut, dvakrat v pohode, potreti to ruplo. Kurna to je fakt za....nej den. sklo bylo meneny v 7/2008, mam narok na vymenu po 8 mesicich? Oboji je z pripojisteni. Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Zalezi na tom, co mas ve smlouve. Ja menil sklo 2x behem 3 mes, a problem nebyl. Citovat
wooody Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 No otec měl takový štěstí že si nechal vyměnit rozbitý sklo v 8 si auto vyzved a v 10 mu tam zase kamión udělal pavoučka.... Naštěstí na druhý straně okna.... A pojišťovna bez problémů.... Citovat
wooody Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 A nebyl pátek 13 včera?? To máš malinko posunuty ne?? Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Kočičku pojišťovna asi nenahradí... Ale je fakt, že pokud to máš ve smlouvě... :-D Nic... Je mi líto kočičky i vokna... To na.e.e... Citovat
jarajarda Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Já měl podobnej pátek před 14 dny.. Ráno skřípnutý prsty do dveří, celej den na hov--, pak jsem večer urval dekl pod motorem v marastu u nás u baráku na cestě, k baráku jsem nevyjel, kamarádka co měla přijít na návštěvu měla zpoždění 3 hodiny, doma jsem nenašel foťák abych nafotil škodnou událost, tak jsem si pro něj jel a dostal jsem 600,- pokutu za přejetí stopky- protože sem čuměl po policajtech co stáli naproti křižovatce a vážně sem si jí nevšiml!! pak jsme jeli do hospody na večeři a nedalo se to jíst. Ve 23:55 jsem dorazil domů a hřeb byl rozbitej zip na nový bundě za 6000,-. Takže ať žijou pátky......... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 jaro taky dobry, ale me se to stalo v sobotu :-) Dneska to fakt bylo nejaky zvlastni, bohuzel se mi to sklo rozbilo cca 1 km od baraku a jeste jsem se otacel, kdybych se netocil a pokracoval ve smeru jizdy, nepotkal bych ten nakladak, nejel bych za nim :-( Chtel jsem ke konci brezna ukoncit pojistku, tak mam strach, aby to proplatili :-( Ale co kdyby je kdyby :-( dekuju za cicu, jeden den v pohode, druhy den nemohla chodit a do 2 hodin umrela. Nikdo ji nenakopl, nikdo ji netrefil, nechodila nikdy za hranice pozemku. Nepochopitelny, jedine snad, bylo ji 12 :-( Citovat
Bobo.KH Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Scratch neda mi to nenapsat. Dneska rano nas v rodine opustila moje milovana cicina. Trosku jsem to obrecel, a jel rano do prace - podivat se jak je nachystana galerie na nase prvni narozeniny. Cestou mi nedala prednost pani ve Fobii a malem me sestrelila. Kdybych nezastavil, proste by me trefila. Ve finale mavla rukou a odjela. Poucen jsem si jen povzdechnul. Rozhodl jsem se zlepsit si naladu a jet se podivat na misto melnickeho srazu. Zapsal jsem blbe souradnice a ocitl se asi 35 km od mista poradani. Cestou z5 me trikrat trefil sutr od kol aut, dvakrat v pohode, potreti to ruplo. Kurna to je fakt za....nej den. sklo bylo meneny v 7/2008, mam narok na vymenu po 8 mesicich? Oboji je z pripojisteni. No tak me se podari v patek sejmout zajice ve 110km,mlhovka na sracku,oba spodni drztaky na mlhovce v hajzlu a naraznik ani nemluvim.A mlady prasknul na aute rozvodak.Takze parada co vam budu povidat:( Citovat
Burisek Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 nj kočičky je mi líto,my jsme 8.února musely nechat utratit psa,takže nic moc,a s autem taky radost nad radost.... já říkám furt že do práce se má chodit jen ve středu a to od 8 do 9.45 hod !! a byl by klid... Citovat
chuck11 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Tak koukám,že pátek 13. sem mněl nejlehčí,mám k tomuto datumu výpověď ze zaměstnání Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 ty vole, no vypovedi padaly i jinde, otec se tomu vyhnul ve four seasons, ted tam ma tri chef ingeneery a k nim tam jsou dva udrzbari to je mi lito, kor u vas se ta prace shani hure :-( Citovat
chuck11 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 No můžeme poděkovat celosvětové krizy(která se nás podle Topolánka nedotkla) výpověď dostalo zase několik desítek zaměstanců.Ve výpovědi máme hezky napsané,že jsme nadbyteční.No což nějak bylo nějak bude. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 vim ze se mi keca, ale delam u developera a u nas to taky neni jednoduche, prezil jsem vyhazovani lidi ani nevim jak. u nas vyhodili 50 lidi z 80 a ja prezil ve zkusebce..... ale hlavu nahoru, ber to jako prilezitost Citovat
306gti6 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Prepac ale ja kocky neznasam prave dnes rano som prisiel k autu a na kapote+okne+po celej streche boli kocici stopy nastastie ze to neposkriabala lebo inak neviem ale asi ich zacnem kopat:bacha:bacha:bacha vedla vo vchode ich jedna stara chova a stale sa tu motaju:grr Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Prepac ale ja kocky neznasam prave dnes rano som prisiel k autu a na kapote+okne+po celej streche boli kocici stopy nastastie ze to neposkriabala lebo inak neviem ale asi ich zacnem kopat:bacha:bacha:bacha vedla vo vchode ich jedna stara chova a stale sa tu motaju:grr co ti na to mam rict? Ze bys mel radsi nekdy drzet v nekterych pripadech tlamicku . Ja taky nesnasim, kdyz mi pes chcije na kola, ale nenapadlo by me do nej kopat........ kocka vytahuje drapy jen pri utoku nebo obrane a pochybuju, ze by na tve auto utocila, nebo ho branila..... Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Prepac ale ja kocky neznasam prave dnes rano som prisiel k autu a na kapote+okne+po celej streche boli kocici stopy nastastie ze to neposkriabala lebo inak neviem ale asi ich zacnem kopat:bacha:bacha:bacha vedla vo vchode ich jedna stara chova a stale sa tu motaju:grr Nejsem zastáncem koček, ale jedno vím: Kočka lak nepoškrábe, kdyžpo autě jen chodí. To se povede psovi. Ten totiž, proti kočce, neumí zatáhnout drápy. Citovat
P.avel Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Scratch neda mi to nenapsat. Dneska rano nas v rodine opustila moje milovana cicina. Trosku jsem to obrecel, a jel rano do prace - podivat se jak je nachystana galerie na nase prvni narozeniny. Cestou mi nedala prednost pani ve Fobii a malem me sestrelila. Kdybych nezastavil, proste by me trefila. Ve finale mavla rukou a odjela. Poucen jsem si jen povzdechnul. Rozhodl jsem se zlepsit si naladu a jet se podivat na misto melnickeho srazu. Zapsal jsem blbe souradnice a ocitl se asi 35 km od mista poradani. Cestou z5 me trikrat trefil sutr od kol aut, dvakrat v pohode, potreti to ruplo. Kurna to je fakt za....nej den. sklo bylo meneny v 7/2008, mam narok na vymenu po 8 mesicich? Oboji je z pripojisteni. kromě ty čičinky mě to přijde docela normální Citovat
wooody Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Prepac ale ja kocky neznasam prave dnes rano som prisiel k autu a na kapote+okne+po celej streche boli kocici stopy nastastie ze to neposkriabala lebo inak neviem ale asi ich zacnem kopat:bacha:bacha:bacha vedla vo vchode ich jedna stara chova a stale sa tu motaju:grr někdy uvažuju nad inteligenci některých lidi..... Tady píše že tu kočku měl rád že ji skoro oplakal že ji měly 12 let.... To už je jako když zemře nejlepší kamarád a ty napíšeš tajto..... Jinak jak ti může kočka poškrábat auto?? Měl si někdy kočičí tlapku v ruce?? Kočka ti to může poškrábat maximálně když zdrhá před nějakým psem a moc často neutíkaj přes auta.... Citovat
Burisek Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: 306gti6 Prepac ale ja kocky neznasam prave dnes rano som prisiel k autu a na kapote+okne+po celej streche boli kocici stopy nastastie ze to neposkriabala lebo inak neviem ale asi ich zacnem kopat:bacha:bacha:bacha vedla vo vchode ich jedna stara chova a stale sa tu motaju:grr někdy uvažuju nad inteligenci některých lidi..... Tady píše že tu kočku měl rád že ji skoro oplakal že ji měly 12 let.... To už je jako když zemře nejlepší kamarád a ty napíšeš tajto..... Jinak jak ti může kočka poškrábat auto?? Měl si někdy kočičí tlapku v ruce?? Kočka ti to může poškrábat maximálně když zdrhá před nějakým psem a moc často neutíkaj přes auta.... jj s tím s tebou souhlasím..... přítelkyně má taky kočku nějakou perskou sice jsou kočky jak se říka mršky ale pokud nemusí tak drápky nevystrkují.... [upravil dne 15/3/09 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.