Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MichalKozel

Pokud ne, tak bych kvůli tomu vůbec motor nerozebíral.

A že by se to mohlo dostat do kontaktu s klikovkou, případně něco rozsekat, myslíš nehrozí?

ta část je kovová,takže by měla zůstat na dně vany...a při jakémkoli naklonění vozu cestovat po dně...,ale já bych tu vanu sundal,zevnitř pěkně wapkou vymyl a nahodil zpět :myslim;)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

A že by se to mohlo dostat do kontaktu s klikovkou, případně něco rozsekat, myslíš nehrozí?

ta část je kovová,takže by měla zůstat na dně vany...a při jakémkoli naklonění vozu cestovat po dně...,ale já bych tu vanu sundal,zevnitř pěkně wapkou vymyl a nahodil zpět :myslim;)

Právě že ta ulomená část je plastová. Těžko říct jestli bude mít tendeci plavat, ale žekl bych že jo.

Vana šla dolů a už je to OK, jen mě teď zajímalo, jestli si myslíte, že by to mohlo něco poškodit, kdyby tam ten 35 x 3 mm plastu zůstal? :myslim

Může se to klidně stát znovu, mě nebo někomu jinému :(

[upravil dne 21.3.2009 MichalKozel]

Odesláno

Stačilo by sehnat nákres motoru, jak putuje olej.

Většinou je nassáván z vany ssacím košem, a ten, jak tu někdo napsal, má jemné dírky, takže by tím ten kousek měrky neprošel, a i kdyby, tak pokud to není úplně tvrdý plast, by to olejový čerpadlo rozsekalo (je-li tam zubové čerpadlo) a zbytky skončili v olejovém filtru. Nevím, jak to přesně tento motor má, ale stejně, klikovka, tak jako vačka a vše ostatní je mazáno olejem, který projde olejovým filtrem.

Každopádně plastová měrka není zrovna dobrý výmysl. :nevim

Odesláno

myslel jsem,že ta ulomená část je kovová...,ale i když je plastová--jak píšeš--,nechtěl bych mít v olejové vaně něco,co

tam nepatří...,ta remontáž vany není taková hrůza,než myslet pořád na to,že mi tam plave kus měrky.A čekat,že mi to

vypadne při vypouštění oleje se rovná zázraku.

Ale jak se znám,už by se mi to nestalo--udělal bych si novou měrku z jednoho kusu oceli. :)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

myslel jsem,že ta ulomená část je kovová...,ale i když je plastová--jak píšeš--,nechtěl bych mít v olejové vaně něco,co

tam nepatří...,ta remontáž vany není taková hrůza,než myslet pořád na to,že mi tam plave kus měrky.A čekat,že mi to

vypadne při vypouštění oleje se rovná zázraku.

Ale jak se znám,už by se mi to nestalo--udělal bych si novou měrku z jednoho kusu oceli. :)

Já jednou vypustil z diferenciálu asi zub. Drželo to na tom výpušťáku s magnetem... :(

Taky blbej pocit... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...