Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čidlo teploty vzduchu v interiéru. Za ním je čidlo a nasávající ventilátorek. Pokud náhodou nemáš automatickou klimu, tak tam možná čidlo nemáš, možná jen použili výlisek s dírkami.

Odesláno
Původně zaslal: wooody

To čidlo mě taky napadlo ale bylo mi divný protože já tam nemám ani klasickou klimatizaci natoš digi....

dělaji jen jeden kryt a pak to osazuji podle výbavy.

[upravil dne 14.3.2009 čakom]

Odesláno

presne tak,ma tam bejt takovej malej vetracek,mam ho doma,vsadim se,ze kdyby si to oddelal,tak tam nic nebude,jen ti do auta asi prdli tenhle kryt! uz sem se tady na to ptal!

vetracek nasava okolni vzduch a pres nejakej odpor hlida teplotu a digiklima pak spina jak nastavis!

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Já sem 306 s digi klimou jete neviděl teda....

hele ja tohle nevim,ale myslim si,ze nekdo takovej tady je ne,kdyz je digiklima,tak ma navic to tlacitko mezi tema otocnejma prepinakama,takze ma A/C plus to druhy. nemel to jarda ve svym HDI? ja jsem to nekde totiz videl a nevim kde.

Odesláno
Původně zaslal: oni

a ten kryt muze bejt i ze 406,davali se stejny a tam digi byla! a v 306 myslim taky!

je to tak jak piše oni. ty kryty jsou stejny se 406.

Odesláno

aha takze to druhy tlacitko je vnitrni cirkulace,takze to sem se zpletl,sorry. takze netusim jak to bylo s 306 a digiklimou. ale ten plast co mel to cidlo,tak auto z kteryho to je,je 306 GTI-6,takze si myslim ze ji asi melo!

Odesláno

306 se vyráběla s automatickou klimou, nastavuje se ručně knoflíkem. Poznáš to tak, že u knoflíku teploty jsou napsány stupně Celzia (21) a u knoflíku ventilátoru, úplně vlevo, je poloha AUTO.

[upravil dne 14.3.2009 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

čidlo pro digi klimu

čidlo automatickej klimatizacie 306 nikdy nemala digitalne riadenu klimu len analogovo teda termistorom:papa fungujeto a displej je u 406 len doplnok pretože je to vyšia kategoria

[upravil dne 14/3/09 virnik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...