bennyx Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Ahoj vsem dva dny zpatky jsem si koupil 306 1,9 D r.v. 94, chci se zeptat je nekde postup jak rozebrat u 306 palubni desku? Myslim primo ten jeji stred nesviti mi totiz hodiny tak se na to chci kouknout. Dalsi problem ktery my byvaly majitel sdelil je ten ze auto ma central ale je neco s dvermi spolujezdce ktere nejdou z venku otevrit a nestahuje se el. okenko jinak ten problem vznikl ve stejny den a s tim i to ze auto jiz nejde od ridice zamykat a musi se zamknout od spolujezdce. Poradí nekdo?? Citovat
Boulik Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 zkontroluj pojistky a koukni se na konektory u dveri jestli je to dobre zastrceny.Jestli nebude nekde nejakej spalenej dratek nebo nejak tak Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 No tak s tim centralem a okny...bude jiste porušený kabelový svazek.ktery vede do konektoru u dveři....demontuj konektor a povytahni pryžovou bužírku a uvidíš na kabely.... Citovat
olda Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Hodiny dostaneš ven dobře,stačí opatrně odcvaknout plast a hodiny pak drží na dvou torxech,vyšroubuješ a vytáhneš.Problém ve dveřích je na 99% ve drátech,přelámané dráty u konektoru mezi dveřma a sloupkem,na 306 běžná závada a zde mnohokrát probírané téma,napsalo se tu toho už hodně. [upravil dne 13.3.2009 olda] Citovat
virnik Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 polamane kable vo dverach ja ked som to kupil nefungoval mi pravy reproduktor a teras mi začina blbnut stahovanie okien no to bude zase sranda:myslim Citovat
marko306 Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 hodiny drzia na torxoch a zo zadu je konektor Citovat
marko306 Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 a zozadu su take iste ziarovky ako na budikoch, vytiahnes ich pootocenim [upravil dne 13/3/09 marko306] Citovat
bennyx Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 jj diky jen tak jeste otazka kolik ta sranda stoji myslim ten svazek kabelu...? Citovat
marko306 Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 v prvom rade pozri ten konektor medzi dvermi a kasnou. Niekedy je to len zaoxidovane a staci ho precistit. A ak je zlomeny kabel co je vecsia pravdepodobnos tak zisti ktory to je a staci natiahnut novy kabel, alebo z vrakaca, ale tam moze byt ten isty problem(ze je zalomeny) ale to sa da premerat ked tak a v peugeote asi nebude stat 100sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.