AnotherOne Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Ten tvoj večný problém s tlačítkami Citovat
denoo Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 to jo, ale sak funguje ako ma, podla knizky je to tak ako ma, az na tu malu diodku, sak vysrat na nu , ale hned je ten stredovy panel plnsi, krajsi tie pohybove senzory su tiez , celkom to tak sekne Citovat
denoo Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 no takze, dnes kontrola v inom peugeot servise, a mal som pravdu, vraj ti co to robili su jeb..., ci tak dako to bolo povedane, to tlacitko ma naozaj svietit pri jeho zatlaceni, alebo pri zamknuti blikat, blbost, ale , zle to bolo nakonfigurovane v pocitaci, takze aspon vidiet, az v druhom servise mi to spravili, a teraz je to tak ako ma byt, a aj osvetlene. Kua , tak potom ako to robia Citovat
denoo Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 aspon rada pre druhych, urcite sa nedajte odbyt, aspon v tomto pripade, to ma byt tak ako pisem, a nie ako hovoria ini , ,,obornici,, Citovat
denoo Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 a aby toho nebolo dost, na tom aute to nebola hadicka vypadnuta, ale daky senzor na turbe, ktory ho ovlada, preto to slo tak tazko v nizkych otackach, proste Citovat
vrto Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: denoo a aby toho nebolo dost, na tom aute to nebola hadicka vypadnuta, ale daky senzor na turbe, ktory ho ovlada, preto to slo tak tazko v nizkych otackach, proste A tentoraz si bol kde? Vidím že do Prievidze nepôjdem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.