Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak moc vám fouká z nalévacího otvoru na olej?

Recommended Posts

Odesláno

Trochu by malo fukat, ale nie vela. Mas dve moznosti:

-pripchate odvetravanie

-tesnost piestnych kruzkov.........

Ta prva je v pohode, ale ta druha :ticho

Odesláno

rukou jsem to jeste uplne nezkousel utesnit,ale zkusim a myslim si ze to podfoukne i ruku.Jen ne krouzky jinak me odvezou.Ja ho neprehral urcite.Jenze kdo vi kdo to mel prede mnou :blicismajlik Da se jeste necim poznat jestli to jsou ty krouzky?

Odesláno

halooo:) nehadz hned flintu do zita. AnotherOne sa ta pyta ci ti to startuje normalne. A ja sa ta opytam ci ti to nejak blbne. Citis to na motore nejako? Ja si tiez myslim ze mas len odvetranie upchate az tam ruku neudrzis.

Odesláno

zalezi co je normalne :D Chytne hned napoprve,a ze bych to tocil nejak dlouho se rict neda,ale predchozi auto chytalo lepe a taky to byl diesel.Motor mi pripada dost slaby na to ze to je 2,2 ale prvni musi dat do kupy fap a pak se uvidi jestli se vykon zvedne nebo ne.A kde to sani muzu vycistit?Pokud to nejak jde.

Odesláno

to vycistenie ti neporadim lebo ja mam 1,9D a 2,2hdi ani nevim jak poriadne vypada. A neporovnavaj vykon inej znacky auta. Tam moze byt rozdiel v prevodovke v prevodoch, kolesach a inych ciniteloch. A ked ti to startuje a neblbne tak to nechat tak. Si myslim

Guest servisman
Odesláno

drobet mi to fouká taky olej mi to nežere,motor šlape jak má ,nedělám, si starosti

Odesláno
Původně zaslal: honza406

drobet mi to fouká taky olej mi to nežere,motor šlape jak má ,nedělám, si starosti

:super brslen ber si priklad. Horsie by bolo keby ti to nefuka. Vtedy je motor odfajceny
Odesláno
Původně zaslal: marko306

to vycistenie ti neporadim lebo ja mam 1,9D a 2,2hdi ani nevim jak poriadne vypada. A neporovnavaj vykon inej znacky auta. Tam moze byt rozdiel v prevodovke v prevodoch, kolesach a inych ciniteloch. A ked ti to startuje a neblbne tak to nechat tak. Si myslim

tady mas 2,2 :super asi to tak zatim necham a uvidi se po fapu

post-0-14109605216317_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...