Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

synovi sa vcera podarilo zrusit nasu 3061,9tdCombi,momentalne som nezamestnany penazi nie je vela a preto uvazujem doviezt auto z CIECH kde su trsku lacnejsie ako na SLOVENSKU,vie niekto poradit ake stare auto, od akeho rocnika,pripadne typy/chcem Peugeot-diesel/mozem doviezt na SLOVENSKO/nechcem mat nejake problemy na uradoch a posledne peniaze vyhodit za auto,ktore bude stat na dvore a ja ho nebudem moct prihlasit/dakujem za kazdu radu

Odesláno
Původně zaslal: peres

synovi sa vcera podarilo zrusit nasu 3061,9tdCombi,momentalne som nezamestnany penazi nie je vela a preto uvazujem doviezt auto z CIECH kde su trsku lacnejsie ako na SLOVENSKU,vie niekto poradit ake stare auto, od akeho rocnika,pripadne typy/chcem Peugeot-diesel/mozem doviezt na SLOVENSKO/nechcem mat nejake problemy na uradoch a posledne peniaze vyhodit za auto,ktore bude stat na dvore a ja ho nebudem moct prihlasit/dakujem za kazdu radu

Najviac Ti povie o tomto ZILA, nedávno doviezol z Čiech 405ku...

Z Čiech nie je teraz problém doviezť aj staršie autá, STK a EK Ti platí aj z Čiech, tu ti stačí urobiť kontrolu originality. A nemusíš robiť ani preklad TP.

Odesláno

preklad technickeho ti netreba nakolko tejto reci kazdy rozumie,urobis si kontrolu originality cca 110 e. stk,emisnu ti uznaju ked plati v cechach,pokial je pred skoncenim tak si radsej urob novu popri originalite (cca 60 e)poplatky na obvodnom urade dopravy: 66 e -recyklacny poplatok,cca 70 e kolky na ziadost.poplatok za prihlasenie na policii 66 e.+ predtym musis uzatvorit poistku. postupnost ti vysvetlia na obvodnom urade.

+musis mat nejake prevozne znacky z ciech alebo nejakym stylom to pritiahnut domov.ked budes mat original prevozky tak to ti ja nepoviem kolko stoja.znacky nejake musis mat aj ked pojdes na originalitu atd,takze dobre zvazuj platnost znaciek aby ta nezastavili niekde s neplatnymi pretoze nova pokuta zato je dost blba.alebo ti dopravny urad u nas da znacky na tento cas ktore oni maju na take zalezitosti.stoja vsak tusim cca 66 e,potom sa spat odovzdavaju.osobne som ich nikdy nevyuzil,stale som sa snazil to riesit tak ze ked som tahal auto z de,tak som stihal do skoncenia platnosti znaciek urobit komplet papiere.inak som jazdil s neplatnymi ale to este nejak extra policajti neprezivali.

rocnik ti prihlasia akykolvek,trosku to na urade trva (maju na to tusim 30 dni).k

Odesláno

KO - kontrola 105 eur

reciklacny 66,39 eur

dopravni urad na kolok ---o uznanie typoveho schvalenia 66 + dalsi kolok za 4,50 eur

66 eur - SPZ

+ poistka

sps my platia 1 mesiac + poistka

nepotrebuješ preklady njdlchse to trva na dopravnom urade potom s papiermy na dopravak pre SPZ

800 Kč Spz prevozne

900 Kč poistka v Cz

mam 1,9 td

[upravil dne 11/3/09 Zila]

[upravil dne 11/3/09 Zila]

Odesláno

A tak trosku nahodou nie je problem s rokom ?

Pod 1997 v SR neprihlasis, takze 97 a mladsie.

Ja som v decembri doviezom 605 z DE, mal som znacky na 7 dmi a nebyt vianoc tak mam znacky za 5 dni od kupy,

ale to zalezi aky je kto sikovny.

No este ste zabudli priratat cestovne, kedze tam musis vycestovat, ak nevybavis za 1 den, tak aj prespat.

tak na zaver, kvoli cene sa oplati, a auto uz musis najst sam.

:roker

Odesláno

dakujem za info a este jedna otazka-uz nemusim pozerat na cisla karoserie-vin,ked sa nemylim tak cca pred 2 rokmi muselo cislo karoserie obsahovat nejaky kod alebo europsku smernicu a to mali len auta od roku 1999 a u niektorych znaciek dokonca este novsie,toto vsetko uz neplati??viem ze ked to auto nemalo bol to velky pruser, alebo uz europa dorazila aj na slovensko??ved je to blbost ked moze auto jazdit v nemecku a ma platne vsetky doklady, preco by sa nemalo dat prihlasit na slovensku,naco je dobrych tych 100 administrativnych ukonov,aby mali uradnici robotu a statna kasa peniaze,alebo su slovaci taky bohaty ze treba tie peniaze z nich vytiahnut??ja teda nie,a este raz dakujem,uvidim co by stala oprava tej 306,v sobotu to pride klampiar pozriet a ked to bude drahe ideme do ciech

Odesláno

to cislo je oznacene e1....,e2..... atd.je to cislo typoveho schvalenia auta.zalezi to od toho kedy dany vyrobca zacal pouzivat pre dany model typove schvalenie.nezalezi to od roku.toto bolo do nedavna smerodajne,pretoze jedine ak malo auto typove schvalenie tzn ze malo coc (certifikat of conformity) sa dalo prihlasit na sk.uz je to zrusene a mozes prihlasit cokolvek.to cislo nie je pri vin a ani s nim nic nema.je umiestnene na stitku pod kapotou niekde na prednej casti.ale to uz si vobec nevsimaj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...