Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Burisek Čau,no zajel jsem tady v Jihlavě na Bedřichov do učiliště s tímto číslem které zde uvádím a které je na old model a bylo to v pátek objednávaná a ráno to dovezli z Meteoru.... proti internetové ceně z MJ Auto kde je mají za 630 kč /ks tady chtěli 750 kč/ks takže si myslím cena celkem ok.... a fakt jsou težší.... a ty moje byly taky K.O. a to klepání mě taky nadzvedávalo A zároveň ti chci ti tímto poděkovat za tip děkuju [upravil dne 16/3/09 Burisek] jo to jde, v podstate je to cena jako z MJauto s postovnym V ucilisti jsou dobry, jezdim k nim na emise LPG a byl jsem u nich i na diagnostice jj jsem tam taky velmi spokojen a ta cena je ok jak píšeš je to jako s poštovným.... takže dobrý..... jen jak se ještě na těch našich otřesných silnicích osvědčí..... Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Burisek jj jsem tam taky velmi spokojen a ta cena je ok jak píšeš je to jako s poštovným.... takže dobrý..... jen jak se ještě na těch našich otřesných silnicích osvědčí..... ja doufam, ze kdyz jsou zesileny, tak vydrzi aspon dvojnasobek Citovat
Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Burisek jj jsem tam taky velmi spokojen a ta cena je ok jak píšeš je to jako s poštovným.... takže dobrý..... jen jak se ještě na těch našich otřesných silnicích osvědčí..... ja doufam, ze kdyz jsou zesileny, tak vydrzi aspon dvojnasobek no podle hmotnosti jo,a ten dvojnásobek bylo by to prima Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.