Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme konecne asi prisli na fungujici obranu proti spamu.

Funguje to nasleodvne:

Prijde nevyzadany e-mail s nabidkou \"kupte si nasi kravinu a dostanete k tomu jeste vetsi kravinu zdarma\" nebo nejaky podobny e-mail., staci z nej vzit adresu odesilatele a pustit na ni malej scriptik, kterej jsme si napsali a je po starostech. Ten scriptik ma to totiz jedinou funkci a to, ze 24h/den 7dni/tyden posila neustale nahodne vygenerovane maily na adresu, kterou mu date. (vcetne prilohy) :D Vetsinou pak Vasi adresu odstrani z databaze a uz Vam radsi nic posilat nebudou :D :D :D Podle stareho hesla: NEJLEPSI OBRANA JE UTOK! :papa

Odesláno

nemam rad nasili, ale na nektery smapery se musi drsne.

Ovsem pozor, dneska predelava hlavicku mejlu kdejaka lama, takze bacha abyste to posilali dopradickym spamerum a ne jenom nejakymu chudakovi, kterej nema vubec tuseni, ze neco takovyho jde.

Odesláno

ja bych v tom byl opatrny, jak sam uvedl Masinka muzes postihnout nekoho jineho, kdo je v tom nevine, a take vetsinou adresy ze kterych se to odesila jsou \"free\" a zrizuji je jen za ucelem toho rozesilani, tudyz ani nejsou vybirany, a pouziti jednorazove.

nevim z jakeho mailu to chces posilat ale pokud pres nejakeho poskytovatele tak bacha na smluvni podminky

a navic pokud to vyjde tak pak je zase otazka jestli se opet nebude mstit ten dotycny...

Odesláno
Napsán autorem Luger

Co se týče mě, tak už se víc mstít nemůže... Mám denně průměrně 100 spamových mejlů, čili mě už je všechno jedno :mad:

tak co nějakej filtr?

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Jsem na tom podobne 100-150 spamu denne - na zaplnene schrance to delalo cca 1320 spamu, grrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad::mad:

BTW: Filtry nepomahaj!! :mad::mad:

od doby co pouzivam mozzilu, tak nevim, co je to spam ;) a ze mi ho taky chodi par desitek denne.

Odesláno
Napsán autorem Dress

Napsán autorem Luger

Co se týče mě, tak už se víc mstít nemůže... Mám denně průměrně 100 spamových mejlů, čili mě už je všechno jedno :mad:

tak co nějakej filtr?

Zkoušel jsem to asi půlrok dávat do pravidel outlooku, když to ale po půl roce čítalo dobrých 600 adres a spamy nechodily nikterak méně často, tak jsem na to začal bodat... teď jenom přijdu do práce, z dvou set mejlů umažu těch svých 150 spamových a pohoda...

Odesláno

hm, tak nevim jak vy, ale:

1) posilat nekomu zpatky dalsi maily - a co myslis, ze delas ty? Neni to spam?

2) spam sem vyresil - tyden jsem si dal oklikavani, ze chci remove from database a hejle, ono to funguje :D

ale drsnej ala destiny, sorry, ale to se podle me nedela.... bojovat proti spamu tak, ze budu rozesilat spam??? grrr....

sorry, ale musim to napsat. :papa

Odesláno
Napsán autorem Dress

Luger:

tak to jestli by se nevyplatilo založit novou adresu...

[Editován dne 28/5/04 Dress]

Nojo, jenže to byla firemní adresa... a posílej desítkám tchaiwanců, číňanů, amíků a francků mejly, a? si to ve svejch outlookách změní :(

Odesláno

Nejvic spameru ziskalo mou mailovou adresu tady, na strankach clubu. 90procent spamu totiz chodi na adresu 307@destiny.cz nebo 307@studiodestiny.com. Je to tim, ze ve zdrojovem kodu techto stranek se emailova adresa vyskytuje vsude, kde jsem pridaval komentare do diskuzi. Jsou pak takove chytre programky, ktere scanuji kody stranek a jakmile narazi na \"neco@neco.neco\" tak to vyhodnoti jako mail a ulozi do databaze. Tomu lze predejit pouze tim, ze nepujde posilat maily pouze kliknutim mysi, ale bude se muset emailova adresa prepsat rucne! Veskere uvedene e-mailove adresy pak budou muset mit klasicky symbol @ \"zavinace\" nahrazen obrazkem s timto symbolem. Pak bude vypadat treba moje adresa 307\"obrazekzavinace\"destiny.cz To uz pak nelze poznat, ze je to mail. :papa

Odesláno
Napsán autorem destiny

Nejvic spameru ziskalo mou mailovou adresu tady, na strankach clubu. 90procent spamu totiz chodi na adresu 307@destiny.cz nebo 307@studiodestiny.com. Je to tim, ze ve zdrojovem kodu techto stranek se emailova adresa vyskytuje vsude, kde jsem pridaval komentare do diskuzi. Jsou pak takove chytre programky, ktere scanuji kody stranek a jakmile narazi na \"neco@neco.neco\" tak to vyhodnoti jako mail a ulozi do databaze. Tomu lze predejit pouze tim, ze nepujde posilat maily pouze kliknutim mysi, ale bude se muset emailova adresa prepsat rucne! Veskere uvedene e-mailove adresy pak budou muset mit klasicky symbol @ \"zavinace\" nahrazen obrazkem s timto symbolem. Pak bude vypadat treba moje adresa 307\"obrazekzavinace\"destiny.cz To uz pak nelze poznat, ze je to mail. :papa

tak s tim nesouhlasim, na adresy ktery pouzivam v souvislosti s peugeot clubem mi chodim minimum spamu, tak jeden za dva dny. adresu na atlasu mam zaspamovanou a tenhle mejl tady nepouzivam, takze peugeot lcubem to neni.

Odesláno

jj taky mam zkušenost že na mail všude vystavený a uveřejňovaný v diskusich, objednávkách obchodu, ... nechodí nic nebo minimálně a na mail na který jsem vědomě nikomu adresu nedával a ani ji neuveřejňoval a především tu adresu přes rok nepoužíval toho chodí požehnaně...teda ale zase ne 100 mailů denně, odhadem tak 20 měsíčně

Odesláno

tak sorry, destiny, ale nasi diskuzi to nebude :)

fakt je, ze skutecne sou takovy programky, ale spameri si uvedomili, ze porusuji zakon.... Takze uz si na to davaji pozor, me osobne chodi na 5 firemnich mailu (sakra jich mam) asi 2 spamy denne... skutecne pomohlo se odhlasit....

jinak kdyby spam zaslala ceska firma, tak mi to prosim dejte vedet, protoze jde o trestny cin... (proto ta veta v sekci kontakty: Všechny e-mailové adresy uveřejněné na www.peugeot-club.com (nebo www.peugeot-club.cz nebo www.peugeot-club.sk) jsou určeny výhradně pro obchodní a korespondenční styk s naším clubem a v žádném případě si nepřejeme jejich zneužívání k zasílání nevyžádaných nabídek (spamů) dle zákona č.138/2002Sb. Též jejich zařazování do různých podvodných a pochybných databází proti naši vůli nebo bez našeho vědomí bude postihováno právně. Pokud i přes toto varování dojde k zaslání spamu, bude nekompromisně zablokována doména odesilatele na našem mail-serveru. )

Je to krkolomná věta, ale pomáha při ochraně proti spamu. Dokonce se dá právně použít i proti cizím spamerům.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...