destiny Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Tak jsme konecne asi prisli na fungujici obranu proti spamu. Funguje to nasleodvne: Prijde nevyzadany e-mail s nabidkou \"kupte si nasi kravinu a dostanete k tomu jeste vetsi kravinu zdarma\" nebo nejaky podobny e-mail., staci z nej vzit adresu odesilatele a pustit na ni malej scriptik, kterej jsme si napsali a je po starostech. Ten scriptik ma to totiz jedinou funkci a to, ze 24h/den 7dni/tyden posila neustale nahodne vygenerovane maily na adresu, kterou mu date. (vcetne prilohy) Vetsinou pak Vasi adresu odstrani z databaze a uz Vam radsi nic posilat nebudou :D Podle stareho hesla: NEJLEPSI OBRANA JE UTOK! Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 nemam rad nasili, ale na nektery smapery se musi drsne. Ovsem pozor, dneska predelava hlavicku mejlu kdejaka lama, takze bacha abyste to posilali dopradickym spamerum a ne jenom nejakymu chudakovi, kterej nema vubec tuseni, ze neco takovyho jde. Citovat
Luger Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 HEJ, MAZEC!!! Výbornej nápad. hned s tím začnu Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 ja bych v tom byl opatrny, jak sam uvedl Masinka muzes postihnout nekoho jineho, kdo je v tom nevine, a take vetsinou adresy ze kterych se to odesila jsou \"free\" a zrizuji je jen za ucelem toho rozesilani, tudyz ani nejsou vybirany, a pouziti jednorazove. nevim z jakeho mailu to chces posilat ale pokud pres nejakeho poskytovatele tak bacha na smluvni podminky a navic pokud to vyjde tak pak je zase otazka jestli se opet nebude mstit ten dotycny... Citovat
Luger Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Co se týče mě, tak už se víc mstít nemůže... Mám denně průměrně 100 spamových mejlů, čili mě už je všechno jedno Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem Luger Co se týče mě, tak už se víc mstít nemůže... Mám denně průměrně 100 spamových mejlů, čili mě už je všechno jedno tak co nějakej filtr? Citovat
Sepp Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Jsem na tom podobne 100-150 spamu denne - na zaplnene schrance to delalo cca 1320 spamu, grrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad: BTW: Filtry nepomahaj!! :mad: Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem Sepp Jsem na tom podobne 100-150 spamu denne - na zaplnene schrance to delalo cca 1320 spamu, grrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad: BTW: Filtry nepomahaj!! :mad: od doby co pouzivam mozzilu, tak nevim, co je to spam a ze mi ho taky chodi par desitek denne. Citovat
Mila Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 ja dostavam tak 2 spamy tydne a rovnou je mazu klavesou DEL v outlooku Citovat
Luger Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem Dress Napsán autorem Luger Co se týče mě, tak už se víc mstít nemůže... Mám denně průměrně 100 spamových mejlů, čili mě už je všechno jedno tak co nějakej filtr? Zkoušel jsem to asi půlrok dávat do pravidel outlooku, když to ale po půl roce čítalo dobrých 600 adres a spamy nechodily nikterak méně často, tak jsem na to začal bodat... teď jenom přijdu do práce, z dvou set mejlů umažu těch svých 150 spamových a pohoda... Citovat
Guest Ondra Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 hm, tak nevim jak vy, ale: 1) posilat nekomu zpatky dalsi maily - a co myslis, ze delas ty? Neni to spam? 2) spam sem vyresil - tyden jsem si dal oklikavani, ze chci remove from database a hejle, ono to funguje ale drsnej ala destiny, sorry, ale to se podle me nedela.... bojovat proti spamu tak, ze budu rozesilat spam??? grrr.... sorry, ale musim to napsat. Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Luger: tak to jestli by se nevyplatilo založit novou adresu... [Editován dne 28/5/04 Dress] Citovat
Luger Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem Dress Luger: tak to jestli by se nevyplatilo založit novou adresu... [Editován dne 28/5/04 Dress] Nojo, jenže to byla firemní adresa... a posílej desítkám tchaiwanců, číňanů, amíků a francků mejly, a? si to ve svejch outlookách změní Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 osobní zkušenost nemám, ale docela pozitivní ohlasy jsem slyšel na tento antispam Citovat
Luger Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 To je ovšem jen modifikace starého dobrého WinRoute4 - čili je to mailserver... to bych musel donutit zaměstnavatele, aby ho koupil ... Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 to už je věc jiná...zda by se to vyplatilo Citovat
destiny Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 Nejvic spameru ziskalo mou mailovou adresu tady, na strankach clubu. 90procent spamu totiz chodi na adresu 307@destiny.cz nebo 307@studiodestiny.com. Je to tim, ze ve zdrojovem kodu techto stranek se emailova adresa vyskytuje vsude, kde jsem pridaval komentare do diskuzi. Jsou pak takove chytre programky, ktere scanuji kody stranek a jakmile narazi na \"neco@neco.neco\" tak to vyhodnoti jako mail a ulozi do databaze. Tomu lze predejit pouze tim, ze nepujde posilat maily pouze kliknutim mysi, ale bude se muset emailova adresa prepsat rucne! Veskere uvedene e-mailove adresy pak budou muset mit klasicky symbol @ \"zavinace\" nahrazen obrazkem s timto symbolem. Pak bude vypadat treba moje adresa 307\"obrazekzavinace\"destiny.cz To uz pak nelze poznat, ze je to mail. Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Napsán autorem destiny Nejvic spameru ziskalo mou mailovou adresu tady, na strankach clubu. 90procent spamu totiz chodi na adresu 307@destiny.cz nebo 307@studiodestiny.com. Je to tim, ze ve zdrojovem kodu techto stranek se emailova adresa vyskytuje vsude, kde jsem pridaval komentare do diskuzi. Jsou pak takove chytre programky, ktere scanuji kody stranek a jakmile narazi na \"neco@neco.neco\" tak to vyhodnoti jako mail a ulozi do databaze. Tomu lze predejit pouze tim, ze nepujde posilat maily pouze kliknutim mysi, ale bude se muset emailova adresa prepsat rucne! Veskere uvedene e-mailove adresy pak budou muset mit klasicky symbol @ \"zavinace\" nahrazen obrazkem s timto symbolem. Pak bude vypadat treba moje adresa 307\"obrazekzavinace\"destiny.cz To uz pak nelze poznat, ze je to mail. tak s tim nesouhlasim, na adresy ktery pouzivam v souvislosti s peugeot clubem mi chodim minimum spamu, tak jeden za dva dny. adresu na atlasu mam zaspamovanou a tenhle mejl tady nepouzivam, takze peugeot lcubem to neni. Citovat
Dress Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 jj taky mam zkušenost že na mail všude vystavený a uveřejňovaný v diskusich, objednávkách obchodu, ... nechodí nic nebo minimálně a na mail na který jsem vědomě nikomu adresu nedával a ani ji neuveřejňoval a především tu adresu přes rok nepoužíval toho chodí požehnaně...teda ale zase ne 100 mailů denně, odhadem tak 20 měsíčně Citovat
Guest Ondra Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 tak sorry, destiny, ale nasi diskuzi to nebude fakt je, ze skutecne sou takovy programky, ale spameri si uvedomili, ze porusuji zakon.... Takze uz si na to davaji pozor, me osobne chodi na 5 firemnich mailu (sakra jich mam) asi 2 spamy denne... skutecne pomohlo se odhlasit.... jinak kdyby spam zaslala ceska firma, tak mi to prosim dejte vedet, protoze jde o trestny cin... (proto ta veta v sekci kontakty: Všechny e-mailové adresy uveřejněné na www.peugeot-club.com (nebo www.peugeot-club.cz nebo www.peugeot-club.sk) jsou určeny výhradně pro obchodní a korespondenční styk s naším clubem a v žádném případě si nepřejeme jejich zneužívání k zasílání nevyžádaných nabídek (spamů) dle zákona č.138/2002Sb. Též jejich zařazování do různých podvodných a pochybných databází proti naši vůli nebo bez našeho vědomí bude postihováno právně. Pokud i přes toto varování dojde k zaslání spamu, bude nekompromisně zablokována doména odesilatele na našem mail-serveru. ) Je to krkolomná věta, ale pomáha při ochraně proti spamu. Dokonce se dá právně použít i proti cizím spamerům. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.