Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem byl v servise (Dytrt, Líšnice - Vřele doporučuji :super ) doplnit olej (za 8tkm mi to sežralo skoro všechen - sem tam problykla kontrolka). A zdá se že to vypadá na výmenu těsnění kolem hlavy (ve vodě mám takovej olejovej šum)a když už to tam bude tak i nová spojka (mrtě prokluzuje).

Za kolik se dá tak zhruba pořídit to těsnění a spojka (né nějaká čína)?

Tam mi dal cenu 3000 s prací + 5000 spojka s prací. Myslím že je to super cena (ovšem uvidí se ve výsledku).

[upravil dne 10.3.2009 dolly1010]

Odesláno

3000 na tesneni pod hlavou i s matrosem ? Kvalitne tesneni GOETZE, len to same vyjde pres tisicku. To bude vymena bez zabrouseni dosadacich ploch, nebo nevim.

Zda se mi to moc levne, ja sem to taky tak udelal levne, do 3000 SK, vysledek byl ze tam byla cina tesneni, a navyse bez vybrouseni naprd udelano, a teda ten vysledek se dostavil za 3500 km kdy mi prdlo zase :(

Navyse kdyz uz mas olej ve vode, mala by se vymenit komplet voda + precistit chladici system, s nejakou tou chemikalii. A to myslim ze na 3 litre je hodne malo....

Takze tam bude neco odfusovano. Se spojkou skousenosti nemam, ale co tak tu pisou, kolem 7 cky... ,

Odesláno

těsnění stojí do litru.zbroušení hlavy 1500 a ventilů 1000 ale já mám 16V.jestli bude měnit i šrouby tak to je další litr.je to hrozná mrdačka kámoš se s tim natrápil.

[upravil dne 10.3.2009 Big Tommy]

Odesláno

Tak spojku jsem delal pred rokem a pul a stala me taky 5000Kc..Nedavno se mi motor posral,jel obcas na 3 valce.Takze tesneni pod hlavou:(To stalo okolo 1000Kc,komplet prebrus hlavy 2000Kc.Dale se menily vselijake gufera,saci a vyfukove tesneni,samozrejme olej a taky chladici kapalina.I se svickama me to stalo neco pres 8000Kc..z toho myslim 3000 byla prace.Jo a nova chladici kapalina povolila nejaky ten vodni kamen v chladici a zacla z nej tect voda..nastesti tam stacilo nalit jen nejakou hustou sra*ku a po par km to bylo utesneny..Teda doufam,jeste jsem nekontroloval stav vody..Jinak to vse se delalo pred mesicem..Kdybys chtel,mam doma podrobnejsi rozpis cen,co a kolik stalo..

Odesláno

To on říkal jen orientačně, takže budu počítat s tím že se to těsnění ještě vyšplhá (v tom teda nebyla výměna vody, jen těsnění s prací). Říkal ale že když se mění těsnění že kolem toho je spousta \"omrdávek\"... Uvidím. Ještě nevím kdy to tam povezu.

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Dnes jsem byl v servise (Dytrt, Líšnice - Vřele doporučuji :super ) doplnit olej (za 8tkm mi to sežralo skoro všechen - sem tam problykla kontrolka). A zdá se že to vypadá na výmenu těsnění kolem hlav (ve vodě mám takovej olejovej šum)a když už to tam bude tak i nová spojka (mrtě prokluzuje).

Za kolik se dá tak zhruba pořídit to těsnění a spojka (né nějaká čína)?

Tam mi dal cenu 3000 s prací + 5000 spojka s prací. Myslím že je to super cena (ovšem uvidí se ve výsledku).

Jěště bych doporučil výměnu těsnění dříku ventilu.Taky umí hooodně zvednout spotřebu oleje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...