Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chlapi kdo má určitě ve 406 protiprokluzový systém - skuste popsat, jak se to prakticky projevuje včetně signalizace - dík za info

ptám se proto, že netuším zda jej mám v autí, ale někdy při rozjezdu na \"hladkém\" mi jedno kolo chvíli prokluzuje a pak se jakoby chytne, ale je to nějak nejisté, tak proto se ptám

:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Protiprokluzový systém ASR má v podstatě zpravidla tři základní stavy: Neaktivní, aktivní zásahem brzd (přibrzdí prokluzující kolo), aktivní zásahem o výkonu motoru (snížení tahu). Určitě bys toto poznal.

Odesláno

Na to tam je myslím kontrolka. To co popisuješ je normální diferák. Mě se to jednou (ne jen jednou) stalo když jsem se rozjížděl do kopce a najel jsem jedním kolem na led. Docela jsem se leknul :D

Odesláno

JJ ASR je svine :D

Ale 3 krat sem jel na ochcavke s ASR v zime.. Dekuji, hned sem to vypinal. Nedalo se s tym ani rozjet, furt my to vypinalo plyn, a furt a furt az sem se po par sto metrech nasral a vypnul sem to ... Mnelo to takovy pekny tlacitko nad radiem s vystiznym nazvem ASR :P

V lete a tak to muze byt dobre, ale ta zima, snih, to bola katastrofa ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ale 3 krat sem jel na ochcavke s ASR v zime.. Dekuji, hned sem to vypinal. Nedalo se s tym ani rozjet, furt my to vypinalo plyn, a furt a furt az sem se po par sto metrech nasral a vypnul sem to ... Mnelo to takovy pekny tlacitko nad radiem s vystiznym nazvem ASR :P

To chce trochu citu v pravý noze ;)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Lubk0: ja som s tym jazdil celu zimu.... a ako pise ten clen nadomnou chce to trosku citu na plyne... Stalo sa mi, ze som zostal stat v kopci (uhybanie sa inemu autu) a kopec zasnezeny a pod snehom lad.... presne ako pises doslova mi dusilo motor... nie a nie sa rozbehnut.... tak som cuvol zatiahol rucnu pomalicky pustal spojku a uvolnoval rucnu a podarilo sa.... :)...nevypinal som ho ani raz.... na druhej strane som vedel, ked bola na ceste poladovica ked som viacej pridal (na 2ke, 3ke) tak zablikala kontrolka.....;)...

[upravil dne 11.3.2009 PeugeotHDi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...