Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

k te elektroluminiscencni folii, nekde jsem cetl, ze je lepsi ji nestrihat, pac po case se do ni prave tim strihem dostane z boku vzduch a prestava svitit ( pokud zustane originalni tvar, je utesnena ) Zajimaly by me ceny tech folii za cm2 :D taky jsem je onehda shanel, ale nejak ne moc uspesne

maji je treba na http://www.farnellinone.com ale ta cena... ta cena... nehlede na to, ze budou urcite pouze v lesklem provedeni a tak budou ve dne odrazet svetlo, ale to by se asi dalo vyresit nejakym matnym lakem...

[upravil dne 14.11.05 Vvitty]

Odesláno
Původně zaslal: Proky

Ludweek: ty jsi kupoval novou přístrojovku nebo jsi to jen vyndal a přehodil? Kolik by stála ta folie co jsi psal že ji máš navíc jestli ji tedy ještě máš??

nove budiky jsem nekupoval...laboroval jsem primo se svejma :) jinak folii jeste mam ale nemyslim ze budiky na HDi a 1.8 jsou stejny...pokud jo tak se urcite na nejaky \"cene\" dohodnem :)

Odesláno
nove budiky jsem nekupoval...laboroval jsem primo se svejma :) jinak folii jeste mam ale nemyslim ze budiky na HDi a 1.8 jsou stejny...pokud jo tak se urcite na nejaky \"cene\" dohodnem :)

Tak jsem se špatně podíval ta folie je jiná než mám já. Já mám otáčkoměr jen do 6 tisíc a ještě v něm mám měřák na stav oleje a chtěl bych mít lichej tachometr jako teď ten se mi líbí víc. Tak mám smůlu budu muset udělat nějakou svou což mi moc nepůjde holt budu muset dělat pokus omyl dokud se mi to nepovede.

[upravil dne 14/11/05 Proky]

Odesláno

2 Proky: dokud se ti nepovede co?? mam tu palubku v elektronicky podobe...uz sem ji posilal i Ladisovi...jestli chces tak ji poslu i tobe...je to o hodne jednodussi upravit nez delat celou znova...nedavam si na to autorsky prava :) nebo ti ji upravim...to uz neni takovy problem :) s tema lichyma cislama se da urco taky neco udelat :roker

Odesláno
Původně zaslal: Proky

Původně zaslal: kveton

hele, da se nekde sehnat samotny chromovy okraje na ty budiky?

Ty kroužky jsem viděl na http://www.autodoplnky.cz/

jj ale za nekrestansky penize a navic jen na budiky na novej model ( od staryho modelu se lisi, ze nemaji seriznutou spodni hranu a u novych budiku jde kryci plexi jednoduse odcvaknout ,kdezto u starych je pevne privareny )

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

2 Ferry: vypadalo by to libove :super jdes do toho???

no sel bych, ale momentalne jsou jine priority - treba hlinikovy disky apod ;) Jakou mas vykalkulovanou porizovaci cenu ( napis treba pres U2U )

Odesláno

jj ale za nekrestansky penize a navic jen na budiky na novej model ( od staryho modelu se lisi, ze nemaji seriznutou spodni hranu a u novych budiku jde kryci plexi jednoduse odcvaknout ,kdezto u starych je pevne privareny )

To jo ty ramečky jsou fakt masný

• O 11 měsíců později...
Odesláno

¨

Přesně v takovýmhle stylu bych si to představoval:potlesk,na kolik tě to přibližně vyšlo,nemohl by si dát bližší informace,šablonu náhodou nemáš v digitální formě:papa

Odesláno

Jak dosahnout rovnomerneho podsviceni??? Treba jak to ma bomberfun, tak je videt, ze je to trochu nerovnomerne, coz je dost skoda, protoze je to jina velice pekne!!! Nepomohlo by pod polepy dal plexi a z boku do nej udelat diry a dat tam diody -> svetlo by bylo rovnomerne rozprostreno pod poleplem. :myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Jak dosahnout rovnomerneho podsviceni??? Treba jak to ma bomberfun, tak je videt, ze je to trochu nerovnomerne, coz je dost skoda, protoze je to jina velice pekne!!! Nepomohlo by pod polepy dal plexi a z boku do nej udelat diry a dat tam diody -> svetlo by bylo rovnomerne rozprostreno pod poleplem. :myslim:myslim

V sutocnosti to volnym okom vyzera ovela lepsie, rovnomernejsie, fotil som to s mobilom v tme:)

Pod budikmy je orig. plexisklo v ktorom su vylisovane reflexne plochy a svetlovodive kanaliky smerujuce k ziarovkam.

Lenze modre ledky maju inu svietivost ako ziarovky preto sa mi tam robili tmave flaky a preto som tam nalepil niekolko vrstiev euroobalu :D kedze som nezohnal mliecne plexisklo.

Dalo by sa to este vyriesit pridanim dalsich lediek.

Treba sa s tym proste pohrat, fantazie sa medze nekladu...... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...