Pata Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 ostrikovace xenony mit nemusi, zato automatickou regulaci sklonu ano Citovat
marisw Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 tak , uz jedna vec sa upustila...a dalej pokracujeme...upustime aj stej regulacie....to vsetko plati podla novychvyhlasok...ale pred tym take nic nebolo....a xenony fachcili Původně zaslal: Pata ostrikovace xenony mit nemusi, zato automatickou regulaci sklonu ano Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 No hej niekedy spĺňal emisné normy aj Trabant. Citovat
marisw Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 ale no....myslim ze sa tu budeme rozpravat o nejakych veciach na urcitej urovni vaznosti:D myslim ze tato tema si zasluzi vacsie skumanie....:D:D:super Původně zaslal: AnotherOne No hej niekedy spĺňal emisné normy aj Trabant. Citovat
Pata Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: marisw tak , uz jedna vec sa upustila...a dalej pokracujeme...upustime aj stej regulacie....to vsetko plati podla novychvyhlasok...ale pred tym take nic nebolo....a xenony fachcili Původně zaslal: Pata ostrikovace xenony mit nemusi, zato automatickou regulaci sklonu ano auto s rokem vyroby po myslim 95\' musi mit pripadne xenonove svetlomety s automatickou regulaci vysky tolik jsem nasel na foru... podobne to bude i s tim ostrikem... upust si od ceho chces, podle me je to proste prasecina. Kdo se svezl v aute, ktere ma xenony od vyroby s regulaci a ma je dobre serizene vi, jak casto svetla chodi a jak je to dulezite [upravil dne 19/8/2008 Pata] Citovat
marisw Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 nebavme sa o tom co je dolezite...to ma absolutne v tejto chvilke nezaujima....bavime sa o tom, co je mozne a co nemozne so xenonmy na aute,a kontrolami..... Původně zaslal: Pata Původně zaslal: marisw tak , uz jedna vec sa upustila...a dalej pokracujeme...upustime aj stej regulacie....to vsetko plati podla novychvyhlasok...ale pred tym take nic nebolo....a xenony fachcili Původně zaslal: Pata ostrikovace xenony mit nemusi, zato automatickou regulaci sklonu ano auto s rokem vyroby po myslim 95\' musi mit pripadne xenonove svetlomety s automatickou regulaci vysky tolik jsem nasel na foru... podobne to bude i s tim ostrikem... upust si od ceho chces, podle me je to proste prasecina. Kdo se svezl v aute, ktere ma xenony od vyroby s regulaci a ma je dobre serizene vi, jak casto svetla chodi a jak je to dulezite [upravil dne 19/8/2008 Pata] Citovat
hudy Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 premyslim,ze vratim orig.lampy na auto /ted mam AE+xenony/ ,tak do tech orig.lamp je lepsi H7 nebo H7R se stinitkem?a jak je to se serizenim svetel?nic jsem na nich nenasel pro serizeni! Citovat
midiborec307 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 svetla na 307 se steluji pres imbus... jeden je zhora na ladeni sklonu svetel a naboku je sroubek nasroubovak na ladeni smeru. Citovat
hudy Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 jj diky,uz jsem to pak dohledal a vyzkousel. jeste otazku,ted mam AE+xenony H1.ale zrejme se vratim k orig.lampam uz kvuli elektr.sklonu svetel.A ma otazka,kdyz necham balasty od H1 i kabely,staci dokoupit jen vybojku?budou kabely do sebe zapadat,i kdyz to treba bude rozdilny vyrobce? [upravil dne 6/9/08 hudy] Citovat
peter6109 Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Mňa by zaujimalo aku životnosť maju tie xenony, leb o H7 mi vydržia asi tak mesiac alebo dva, alebo mi poradte, ake H7 tam dať aby vydržali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.