marisw Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 HLASI TI TO PRETO, LEBO MAJU VELMI NIZKY ODBER PRUDU, A POCITAC TO VYHODNOTI AKO VYHORENE ZIAROVKY...... JA MAM TIE AKO NA OBRAZKU Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw JE TO PLNOHODNOTNA NAHRADA TEJ KLASICEKJ ZIAROVECKY...NORMALNE TO JE ORIGO DO TEJ PATICE NA ZIAROVKU...ZAJTRA DAM FOTO.... Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw KUPIL SOM TO U NAS V NAHRADNYCH DIELOCH...SADA 2 KUSY...STALO TO 110 SK DOKOPY........PEKNE SVIETIA...PEKNE PASUJU KU XENONU.....PRED TYM TO BOLO ZLTE AKO MOCKA , NEHODILO SA TO Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi Kde si kúpil tie diódové a za koľko? Tiež ma to štve. To je dióda miesto tej žiarovky priamo do pätice alebo ako to je? Nemáš foto? Tak som si jedny včera kúpil, sú podobné - zložené zo štyroch malých lediek. Nie som spokojný, sú dosť smerové a svietia viac-menej priamo dopredu. Tie toje asi majú lepší rozptyl do strán ako klasická žiarovka. Čo ma šve ale viac, palubný počítač hlási, že žiarovky sú vyhorené. Asi budem nútený vrátiť tam pôvodné žiarovky. Dalo bysa to obísť, ale to by mi potom vadu žiarovky nehlásil nikdy Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 To je mi jesné, že to je kvôli tomu. Tie tvoje nehlási PP ako vyhorené? Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 NIE NEHLASI.... NEMAM STýM PROBLEM.....ALE 407 JE 407,A V 307 NEVIEM...MOZNO TAM TA FUNKCIA ANI NENI....MYSLIM ZE TO TAK BUDE..... Původně zaslal: AnotherOne To je mi jesné, že to je kvôli tomu. Tie tvoje nehlási PP ako vyhorené? Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: marisw NIE NEHLASI.... NEMAM STýM PROBLEM.....ALE 407 JE 407,A V 307 NEVIEM...MOZNO TAM TA FUNKCIA ANI NENI....MYSLIM ZE TO TAK BUDE..... Původně zaslal: AnotherOne To je mi jesné, že to je kvôli tomu. Tie tvoje nehlási PP ako vyhorené? Hm, neskúsiš jednu odpojiť, či ti to niečo zahlási? Aby som ich zas zbytočne nezháňal. Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 ok, vyskusam to....ale momentalne sedim v kancliku v praci, a auto mam pred podnikom na parkovisku..... koncim o pol tretej, a hned po prichode domov to skontrolujem co to urobi....potom to sem pisnem...ok? Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw NIE NEHLASI.... NEMAM STýM PROBLEM.....ALE 407 JE 407,A V 307 NEVIEM...MOZNO TAM TA FUNKCIA ANI NENI....MYSLIM ZE TO TAK BUDE..... Původně zaslal: AnotherOne To je mi jesné, že to je kvôli tomu. Tie tvoje nehlási PP ako vyhorené? Hm, neskúsiš jednu odpojiť, či ti to niečo zahlási? Aby som ich zas zbytočne nezháňal. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: marisw ok, vyskusam to....ale momentalne sedim v kancliku v praci, a auto mam pred podnikom na parkovisku..... koncim o pol tretej, a hned po prichode domov to skontrolujem co to urobi....potom to sem pisnem...ok? Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: marisw NIE NEHLASI.... NEMAM STýM PROBLEM.....ALE 407 JE 407,A V 307 NEVIEM...MOZNO TAM TA FUNKCIA ANI NENI....MYSLIM ZE TO TAK BUDE..... Původně zaslal: AnotherOne To je mi jesné, že to je kvôli tomu. Tie tvoje nehlási PP ako vyhorené? Hm, neskúsiš jednu odpojiť, či ti to niečo zahlási? Aby som ich zas zbytočne nezháňal. OK, vďaka. Čakám. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Tak som si kúpil hneď v prvom obchode tie isté ako máš ty. Tiež to hlási zhorenú žiarovku. Citovat
marisw Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 tak to je potom na prd..... vyskusal som to , a vytiahol som to z patice...anehlasi mi to vypalenu ziarovku....tuto funkciu asi 307 nema Původně zaslal: AnotherOne Tak som si kúpil hneď v prvom obchode tie isté ako máš ty. Tiež to hlási zhorenú žiarovku. Citovat
jaudax Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 s tou vyhořelou žárovkou to řešil i Přema a prostě tam ty LEDky nedáš. Jedině s nějakým odporem nejspíš. 407 kontroluje každý prd na autě. Proti tomu je i 307 zlatá a to už je co říct! Ta řárovky neřeší. (Ale osvícení SPZ chybu nehlásí! :D:D ani 307 ani 407) Citovat
AnotherOne Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Proti tomu je i 307 zlatá a to už je co říct! Ta řárovky neřeší. (Ale osvícení SPZ chybu nehlásí! :D:D ani 307 ani 407) Tak to idem skontrolovať ŠPZ, či mi to ešte vôbec svieti Najskôr tam prdnem odpor len si musím nájsť časť a empiricky zistiť hodnotu. [upravil dne 17.8.2008 AnotherOne] Citovat
mišan Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 taky ted hodne uvazuju o prestavbove sade,ale na intrnrtu jsem cetl ze by k tomu mel byt na 307 nejaky zatezovy modul,tak prave nevim.mate stim nejakou zkusenost? Citovat
jaudax Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 zátěžový modul nemám, a svítí to pěkně. Kupodivu i docela rovně. Jen si nech seřídit světla. Citovat
marisw Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 nepotrebujes ziadny zatazovy modul...o tom som ani nepocul....staci nahodit, nastavit svetla a jazdit Původně zaslal: mišan taky ted hodne uvazuju o prestavbove sade,ale na intrnrtu jsem cetl ze by k tomu mel byt na 307 nejaky zatezovy modul,tak prave nevim.mate stim nejakou zkusenost? Citovat
siskin Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 chvapi a ako je to s legislativou ? Mozu sa robit taketo prestavby svojvolne ? Nie je potom problem na STK ? Citovat
marisw Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 na STK sa ti na to kazdy vyprdne.....a ked uz budes mat taky problem, tak to vberies a na STK tam supnes spat halogeny...NO PROBLEM... Původně zaslal: siskin chvapi a ako je to s legislativou ? Mozu sa robit taketo prestavby svojvolne ? Nie je potom problem na STK ? Citovat
marisw Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 osobne....raz som prihlasoval Golfa IV z belgicka na SK SPZ...a ked som bol prvy krat hned po zahajeni prihlasenia na stk, tak som tam mal HID xenon, a normalne mi ho zapisali do TP ako ine veci, napr, xABG,auto. klima...stresne okno...... cize teoreticky by sa dalo do TP dat dopisat aj neskor u Flojdov Xenon..... Skusim sa na to cez jedneho znameho opytat.....este ze si mi to pripomenul...inak by som na to zabudol:D Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 To je blbosť. Aby si mohol mať oficiálne xenóny musíš mať automatické nastavovanie sklonu svetiel a tiež ostrekovač. Bez toho ti to na STK nemôže prejsť. A ak áno tak to ten technik fláka. Citovat
marisw Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 jedna vec je ta co musis mat, a druah ata co mas napisane v TP...a ked ta ja flojdi zastavia a budu ta buzerovat...tak to mas v Tp.....a predavali sa auta aj bez automatickej regulacie sklonu a ostrekovacov svetiel so xenonmy.....samozrejme inych znaciek ....napr. otec ma origo v B5 passate xenony od vyroby a ostrekovace nema.....kupovane nove v SR ... Původně zaslal: AnotherOne To je blbosť. Aby si mohol mať oficiálne xenóny musíš mať automatické nastavovanie sklonu svetiel a tiež ostrekovač. Bez toho ti to na STK nemôže prejsť. A ak áno tak to ten technik fláka. Citovat
siskin Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 mne sa tiez zda ze by tam mal by ten automaticky skol aj ostrekovace. Asi to nebude az take lahke Nechcel by som zbytocne vyhodit prachy za nieco co by som potom nemohol mat na aute,... oki skus sa popytat a daj vediet Citovat
marisw Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 co mam dat vediet.....ja jazdim Na HID a vobec ma to netrapi.... nebudem riesit hluposti..... ak nemas kontakt na policii, tak nic nezmozes......niekto tu dokonca riesi veci ze mu nechcu policajti zapisat do TP disky ktore su v kazdom COC napisane ako alternativne..... takze asi tak.... cize mal som golfa IV s normalnymi parabolami a HID H7 xenonami, a v Tp som mal napisane xenony.....a este teraz mi napadla jedna vec...znamy si pred niekolkymi rokmi kupil lagunu grandtour, 2,2 dci origo xenony, bez ostrekovacov....cize to ide...... teiz to seriovo nemontovali na auta tak ako by to malo byt podla vyhlasky....... a predavalo sa to, a nebol problem...... ak to mas v TP tak nemusis nic ine riesit Původně zaslal: siskin mne sa tiez zda ze by tam mal by ten automaticky skol aj ostrekovace. Asi to nebude az take lahke Nechcel by som zbytocne vyhodit prachy za nieco co by som potom nemohol mat na aute,... oki skus sa popytat a daj vediet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.