Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

HLASI TI TO PRETO, LEBO MAJU VELMI NIZKY ODBER PRUDU, A POCITAC TO VYHODNOTI AKO VYHORENE ZIAROVKY...... JA MAM TIE AKO NA OBRAZKU

Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: marisw

JE TO PLNOHODNOTNA NAHRADA TEJ KLASICEKJ ZIAROVECKY...NORMALNE TO JE ORIGO DO TEJ PATICE NA ZIAROVKU...ZAJTRA DAM FOTO....

KUPIL SOM TO U NAS V NAHRADNYCH DIELOCH...SADA 2 KUSY...STALO TO 110 SK DOKOPY........PEKNE SVIETIA...PEKNE PASUJU KU XENONU.....PRED TYM TO BOLO ZLTE AKO MOCKA , NEHODILO SA TO

parkovacky mi svietily na zlto, seriove 5W ziarovecky...nepasovalo to ku xenonu....vcera som kupil diodove...krasne biele svetlo...uplne sa hodi

Kde si kúpil tie diódové a za koľko? Tiež ma to štve.

To je dióda miesto tej žiarovky priamo do pätice alebo ako to je? Nemáš foto?

Tak som si jedny včera kúpil, sú podobné - zložené zo štyroch malých lediek. Nie som spokojný, sú dosť smerové a svietia viac-menej priamo dopredu. Tie toje asi majú lepší rozptyl do strán ako klasická žiarovka. Čo ma šve ale viac, palubný počítač hlási, že žiarovky sú vyhorené. Asi budem nútený vrátiť tam pôvodné žiarovky. Dalo bysa to obísť, ale to by mi potom vadu žiarovky nehlásil nikdy :(

Odesláno

NIE NEHLASI.... NEMAM STýM PROBLEM.....ALE 407 JE 407,A V 307 NEVIEM...MOZNO TAM TA FUNKCIA ANI NENI....MYSLIM ZE TO TAK BUDE.....

To je mi jesné, že to je kvôli tomu. Tie tvoje nehlási PP ako vyhorené?

Odesláno

NIE NEHLASI.... NEMAM STýM PROBLEM.....ALE 407 JE 407,A V 307 NEVIEM...MOZNO TAM TA FUNKCIA ANI NENI....MYSLIM ZE TO TAK BUDE.....

Hm, neskúsiš jednu odpojiť, či ti to niečo zahlási? Aby som ich zas zbytočne nezháňal.

Odesláno

ok, vyskusam to....ale momentalne sedim v kancliku v praci, a auto mam pred podnikom na parkovisku..... koncim o pol tretej, a hned po prichode domov to skontrolujem co to urobi....potom to sem pisnem...ok?:papa

Hm, neskúsiš jednu odpojiť, či ti to niečo zahlási? Aby som ich zas zbytočne nezháňal.

Odesláno

ok, vyskusam to....ale momentalne sedim v kancliku v praci, a auto mam pred podnikom na parkovisku..... koncim o pol tretej, a hned po prichode domov to skontrolujem co to urobi....potom to sem pisnem...ok?:papa

OK, vďaka. Čakám.

Odesláno

tak to je potom na prd.....

vyskusal som to , a vytiahol som to z patice...anehlasi mi to vypalenu ziarovku....tuto funkciu asi 307 nema

Tak som si kúpil hneď v prvom obchode tie isté ako máš ty. Tiež to hlási zhorenú žiarovku.:(

Odesláno

s tou vyhořelou žárovkou to řešil i Přema a prostě tam ty LEDky nedáš. Jedině s nějakým odporem nejspíš. 407 kontroluje každý prd na autě. Proti tomu je i 307 zlatá a to už je co říct! :D Ta řárovky neřeší. (Ale osvícení SPZ chybu nehlásí! :D:D:D ani 307 ani 407):super

Odesláno
Proti tomu je i 307 zlatá a to už je co říct! :D Ta řárovky neřeší. (Ale osvícení SPZ chybu nehlásí! :D:D:D ani 307 ani 407):super

Tak to idem skontrolovať ŠPZ, či mi to ešte vôbec svieti :D

Najskôr tam prdnem odpor len si musím nájsť časť a empiricky zistiť hodnotu.

[upravil dne 17.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

nepotrebujes ziadny zatazovy modul...o tom som ani nepocul....staci nahodit, nastavit svetla a jazdit

Původně zaslal: mišan

taky ted hodne uvazuju o prestavbove sade,ale na intrnrtu jsem cetl ze by k tomu mel byt na 307 nejaky zatezovy modul,tak prave nevim.mate stim nejakou zkusenost?

Odesláno

na STK sa ti na to kazdy vyprdne.....a ked uz budes mat taky problem, tak to vberies a na STK tam supnes spat halogeny...NO PROBLEM...

Původně zaslal: siskin

chvapi a ako je to s legislativou ? Mozu sa robit taketo prestavby svojvolne ? Nie je potom problem na STK ?

Odesláno

osobne....raz som prihlasoval Golfa IV z belgicka na SK SPZ...a ked som bol prvy krat hned po zahajeni prihlasenia na stk, tak som tam mal HID xenon, a normalne mi ho zapisali do TP ako ine veci, napr, xABG,auto. klima...stresne okno...... cize teoreticky by sa dalo do TP dat dopisat aj neskor u Flojdov Xenon..... Skusim sa na to cez jedneho znameho opytat.....este ze si mi to pripomenul...inak by som na to zabudol:D

Odesláno

To je blbosť. Aby si mohol mať oficiálne xenóny musíš mať automatické nastavovanie sklonu svetiel a tiež ostrekovač. Bez toho ti to na STK nemôže prejsť. A ak áno tak to ten technik fláka.

Odesláno

jedna vec je ta co musis mat, a druah ata co mas napisane v TP...a ked ta ja flojdi zastavia a budu ta buzerovat...tak to mas v Tp.....a predavali sa auta aj bez automatickej regulacie sklonu a ostrekovacov svetiel so xenonmy.....samozrejme inych znaciek ....napr. otec ma origo v B5 passate xenony od vyroby a ostrekovace nema.....kupovane nove v SR ...

To je blbosť. Aby si mohol mať oficiálne xenóny musíš mať automatické nastavovanie sklonu svetiel a tiež ostrekovač. Bez toho ti to na STK nemôže prejsť. A ak áno tak to ten technik fláka.

Odesláno

mne sa tiez zda ze by tam mal by ten automaticky skol aj ostrekovace. Asi to nebude az take lahke :o

Nechcel by som zbytocne vyhodit prachy za nieco co by som potom nemohol mat na aute,... oki skus sa popytat a daj vediet :super

Odesláno

co mam dat vediet.....ja jazdim Na HID a vobec ma to netrapi.... nebudem riesit hluposti.....

ak nemas kontakt na policii, tak nic nezmozes......niekto tu dokonca riesi veci ze mu nechcu policajti zapisat do TP disky ktore su v kazdom COC napisane ako alternativne.....:bacha

takze asi tak....

cize mal som golfa IV s normalnymi parabolami a HID H7 xenonami, a v Tp som mal napisane xenony.....a este teraz mi napadla jedna vec...znamy si pred niekolkymi rokmi kupil lagunu grandtour, 2,2 dci origo xenony, bez ostrekovacov....cize to ide...... teiz to seriovo nemontovali na auta tak ako by to malo byt podla vyhlasky....... a predavalo sa to, a nebol problem......

ak to mas v TP tak nemusis nic ine riesit

Původně zaslal: siskin

mne sa tiez zda ze by tam mal by ten automaticky skol aj ostrekovace. Asi to nebude az take lahke :o

Nechcel by som zbytocne vyhodit prachy za nieco co by som potom nemohol mat na aute,... oki skus sa popytat a daj vediet :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...