jarajarda Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 1. Jak rozdělat klíček s dálkou od 406ky? Nemá to nikde šrouuubek Moc díky za pomoc. Takže problém č. 1 jsem vyřešil. Problém dvě nastal ve chvíli, kdy jsem vytáhl destičku v klíčku, protože se mi na jedné straně (viz obrázek) uvolnilo tlačítko. Brácha mi to spájel a já jsem klíček zavřel. Po zavření klíčku začala svítit dioda a nepřestala do doby, dokud jsem párkrát nestisknul tlačítko. Přišel jsem k autu a hle...dálka nejde... Takže otázka zní, klíček je v prde_i, nebo se musí nějak znovu nakódovat? Nestalo se vám někomu něco podobného? Pokud je v háji, radši koupím jinou dálku, než 3nebo 4 tisíce vyhodit za novej klíč.. [upravil dne 5/3/09 jarajarda] Citovat
MatrixChose Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Jak rozdělat klíček s dálkou od 406ky? Nemá to nikde šrouuubek Moc díky za pomoc. \"Zezadu\" kal je očko třeba pětikorunou ;) je tam drážka Citovat
permonik7 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Nevím jak u 406, ale u 307 i 308 mi to šlo otevřít pětikorunou;) Je tam taková rýha a do toho přesně pasuje. Citovat
jarajarda Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Díky, myslel jsem si to, ale nechtěl jsem ho dorubat, když jsem si nebyl jistej:) Už je to:) Citovat
jarajarda Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Foto celého klíče, problém označen. Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 no, melo by pomoct strcit klic do zapalovani a nastartovat... no a pokud ne, tak zaskoc do nejblizsiho servisu peugeot, tam ti poradi! [upravil dne 5/3/09 f3Rd@] Citovat
Ferry Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 ehm EDIT koukam ze uzivatel, ktery se ptal na stejnou vec sve prispevky smazal, nicmene nejspis dle postupu problem vyresil [upravil dne 5/3/09 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.