Petano Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Prosel jsem forum ale jediny kontakt nebo alespon nazev na repasy poloos je Glogar Neznate nekoho na morave? Protoze v AutoKelly stoji polosa na tu mou karu 2700,- a to mi prijde docela dost. Citovat
Jarda Muller Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 No to je divné...já jsem z Poličky a posílám ji poštou do Písku.......stálo mě to asi 1200,- repas.... a jsme vysmátej..... Citovat
Petano Odesláno 27. květen 2004 Autor Odesláno 27. květen 2004 no ja bych prave potreboval aby to nekdo udelal vymennym zpusobem primo na aute Citovat
vix Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Tak si tam sjed.. do Tabora to mas cca 150 km Citovat
Petano Odesláno 27. květen 2004 Autor Odesláno 27. květen 2004 Jo jasne pocitam s tim ale rikal jsem si jestli to treba nekdo nedela i nekde bliz (myslels toho Glogara ze jo) Za zeptani nic nedam Citovat
Gotrek Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Bohužel. Možná když se poptáš, tak Ti řeknou jako mě, že Ti to udělají, ale bude to trvat tak týden, než poshání díly. Lepší je se asi obrátit na servisy, kde s tím mají zkušenosti a dělají to víceméně hned. Já s tím nakonec jel taky k Vašendovi. Holt musíme ukecat Řebíka s Vašendou a? zřídí moravskou filiálku. Citovat
Petano Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 Tak jsem se objednal ke Glogarovi na pristi tyden na SOBOTU :o Mate nejaky tip co si mam jeste koupit aby me to rovnou vymenili kdyz to bude rozmontovany? ptal jsem se na gufera a rikala ze si je mam kdyztak dovezt ze mi je tam hodi. Citovat
Petano Odesláno 6. červen 2004 Autor Odesláno 6. červen 2004 tak jsem tam byl a super. Vymeneny obe poloosy (kdyz uz jsem tam jel). Hotovy to bylo ani ne za dve hodky. Jsem se napapal na namesti ve fajn hospudce a jelo zpatky. cena 3257 bez DPH (tu DPH jsem neplatil) zaruka pul roku A konecne mi saltrpaka nelita jak splasena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.