Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau vsichni,uz jsem asi trapny,ale vcera jsem koupil na vrakaci palubku s otackomerem a az do noci jsem špekuloval nad tim jak ten otackomer vlastne zapojit.Jasne,ze vsechny pokusy byly marne..A proto vas vsechny moc prosim o radu,jak jej zapojit..Chtel bych to vedet pekne postupne,ktery drat na ktery pin zapojit.Otackomer ma 4 piny a snimac otacek 3 piny.Je to P 309,1.9d...Vazne budu moc vdecny za jakekoli odpovedi.S toho co je v techto predchozich prispevcich moc chytry nejsem....Diky moc Panove... PESEK79@atlas.cz

Odesláno

Časem... musím to na nějakém křápu oměřit, jsem si to nenapsal a nepamatuju si to.

Když mě budete párkrát někdo otravovat po telefonu, mohl bych se k tomu i dostat... jinak ten jeden drát navíc na budíku je napájení.

Odesláno

no neviem nakolko sa podobaju alebo rovnaju v tomto 309 a 405, ale na 405 ke som odpozoroval toto:

V motorovom priestore od snimaca ide kablik opletena dvojlinka a na konektore su tri piny.

Na otackomere su styri kontakty ako pisal Oddie, +12V pri zapnutom zapalovani, kostra a tie dva \"signalove\". Myslim, ze tie signalove by sa nemali prehodit, ale neskusal som to.

Btw. este bol na klubovych strankach nejaky clanok o otackomere.

Odesláno

MOC diky za odpovedi,ale nemam ani k tomu budiku ten konektor,tak ze nevim na ktery kontakt co napojit,abych ten budik nespalil.Vim,ze uz dost otravuju,ale nebylo by nekde treba i nejake schematko?Kdyz tak mi jej poslete na muj mail: PESEK79@atlas.cz

Odesláno

Napadla me jeste jedna vec.V pojistkove skrince,tam kde jsou napojena relatka,jsem objevil nezapojeny konektor uplne stejny,se 4 piny,jako je ten konektor v otackomeru.Nema to nahodou neco spolecneho se zapojenim otackomeru?Treba napajeni ke snimaci a otackomeru?Zajimalo by me barevne oznaceni kabelu.Ja tam mam od snimace cerveny,zeleny a cerny,ale nevim ktery z nich je +,- , a signal...Dale nechapu proc maji byt napojene do otackomeru 2 kabely na signal,kdyz ve snimaci je prece jen jeden nebo ne? JO a jeste.Mi konci kabely od toho snimace pod palubovkou u pojist. skrinky kazdy v jinem konektoru od ktereho uy nikde nepokracuji,tak ze nevim v jakem smeru vlastne vedou,jestli od snimace k otackomeru nebo od napajeni ke snimaci anebo ........Jsem s toho uz pako.S elektrikou nejsem kamos...Dale mi nesviti osvetleni pristrojovky,vsechno jde jen ty 3 zarovicky nahore ne...DIKY to jsem se rozepsal co? Nejlepsi by bylo kdyby nekdo z vas bydlel na sev.morave a pichnul mi s tim.Treba i za mensi fin.odmenu..Pesek

Odesláno

KAREL: Jo tak ty bydlis v Mistku.Mam tam jednoho kamose,jmenuje se K.Vybihal,ale to asi nejses ty,ze?Neodpovedel jsi mi,jestli bys umel zapojit otackomer u dieslu...

Odesláno

NO TAK CHLAPI NENECHAVEJTE ME V TOM,nechci to posrat.Tak mi ,alespon napiste jak je to zapojeno zezadu na tom otackomeru,kdyz se podivate na konektor shora,zleva barvy kabliku.Je tam cerveny,zeleny a cerny.To znamena + ,- , a signal,ale presne nevim,ktery je ktery.JAK JE PROHODIM,TAK TO VYSKRATUJU A ZRUSIM OTACKOMER A CIDLO....Prosim poradte mi..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...