PESEK79 Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Cau vsichni,uz jsem asi trapny,ale vcera jsem koupil na vrakaci palubku s otackomerem a az do noci jsem špekuloval nad tim jak ten otackomer vlastne zapojit.Jasne,ze vsechny pokusy byly marne..A proto vas vsechny moc prosim o radu,jak jej zapojit..Chtel bych to vedet pekne postupne,ktery drat na ktery pin zapojit.Otackomer ma 4 piny a snimac otacek 3 piny.Je to P 309,1.9d...Vazne budu moc vdecny za jakekoli odpovedi.S toho co je v techto predchozich prispevcich moc chytry nejsem....Diky moc Panove... PESEK79@atlas.cz Citovat
oddie Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Časem... musím to na nějakém křápu oměřit, jsem si to nenapsal a nepamatuju si to. Když mě budete párkrát někdo otravovat po telefonu, mohl bych se k tomu i dostat... jinak ten jeden drát navíc na budíku je napájení. Citovat
Marton Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 no neviem nakolko sa podobaju alebo rovnaju v tomto 309 a 405, ale na 405 ke som odpozoroval toto: V motorovom priestore od snimaca ide kablik opletena dvojlinka a na konektore su tri piny. Na otackomere su styri kontakty ako pisal Oddie, +12V pri zapnutom zapalovani, kostra a tie dva \"signalove\". Myslim, ze tie signalove by sa nemali prehodit, ale neskusal som to. Btw. este bol na klubovych strankach nejaky clanok o otackomere. Citovat
gvg Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Ano, ten článek je ode mě. Kdyžtak mi napiš na mail, pokud jsi z Prahy, dej vědět, můžem se sejít a pokecat! Citovat
oddie Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Ne, neměly by se přehodit. Jsou i označené, jeden je zelený, jeden červený. Citovat
PESEK79 Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 MOC diky za odpovedi,ale nemam ani k tomu budiku ten konektor,tak ze nevim na ktery kontakt co napojit,abych ten budik nespalil.Vim,ze uz dost otravuju,ale nebylo by nekde treba i nejake schematko?Kdyz tak mi jej poslete na muj mail: PESEK79@atlas.cz Citovat
gvg Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Podívej se do toho článku, tam jsem se rozepsal.. Kdyžtak napiš. Citovat
PESEK79 Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 Napadla me jeste jedna vec.V pojistkove skrince,tam kde jsou napojena relatka,jsem objevil nezapojeny konektor uplne stejny,se 4 piny,jako je ten konektor v otackomeru.Nema to nahodou neco spolecneho se zapojenim otackomeru?Treba napajeni ke snimaci a otackomeru?Zajimalo by me barevne oznaceni kabelu.Ja tam mam od snimace cerveny,zeleny a cerny,ale nevim ktery z nich je +,- , a signal...Dale nechapu proc maji byt napojene do otackomeru 2 kabely na signal,kdyz ve snimaci je prece jen jeden nebo ne? JO a jeste.Mi konci kabely od toho snimace pod palubovkou u pojist. skrinky kazdy v jinem konektoru od ktereho uy nikde nepokracuji,tak ze nevim v jakem smeru vlastne vedou,jestli od snimace k otackomeru nebo od napajeni ke snimaci anebo ........Jsem s toho uz pako.S elektrikou nejsem kamos...Dale mi nesviti osvetleni pristrojovky,vsechno jde jen ty 3 zarovicky nahore ne...DIKY to jsem se rozepsal co? Nejlepsi by bylo kdyby nekdo z vas bydlel na sev.morave a pichnul mi s tim.Treba i za mensi fin.odmenu..Pesek Citovat
PESEK79 Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 Tak to je super,ja ted bydlim taky ve F-M..Vedel by sis rady s tim mym problemem - OTACKOMEREM?Bydlim ve Frydku na T.G.Masaryka 504 Citovat
PESEK79 Odesláno 27. květen 2004 Autor Odesláno 27. květen 2004 KAREL: Jo tak ty bydlis v Mistku.Mam tam jednoho kamose,jmenuje se K.Vybihal,ale to asi nejses ty,ze?Neodpovedel jsi mi,jestli bys umel zapojit otackomer u dieslu... Citovat
PESEK79 Odesláno 28. květen 2004 Autor Odesláno 28. květen 2004 NO TAK CHLAPI NENECHAVEJTE ME V TOM,nechci to posrat.Tak mi ,alespon napiste jak je to zapojeno zezadu na tom otackomeru,kdyz se podivate na konektor shora,zleva barvy kabliku.Je tam cerveny,zeleny a cerny.To znamena + ,- , a signal,ale presne nevim,ktery je ktery.JAK JE PROHODIM,TAK TO VYSKRATUJU A ZRUSIM OTACKOMER A CIDLO....Prosim poradte mi.. Citovat
David 106s16 Odesláno 28. květen 2004 Odesláno 28. květen 2004 Muzu ti darovat budiky s otackomerem na vyzkouseni. A nemas to daleko, Novodvorska....... Citovat
PESEK79 Odesláno 29. květen 2004 Autor Odesláno 29. květen 2004 Ja budiky mam,jen mam chaos s tim zapojenim..Kdyz tak mi napis tel.cislo,domluvime se.Zatim diky.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.