Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jestli se ti nehýbe hladina oleje v nádobce,bude vadné čerpadlo (může dávat i malý tlak)--někdo tady na foru ta

čerpadla na pežoty nedávno prodával...

Odesláno

pri vypnutom motore to ide dost tazko, da sa povedat ze dvoma rukami mam co robit a ked ho nastartujem tak sa to troska zlepsi ale ziadna slava. skusim pozriet ten olej a dam vediet.

Odesláno

Osobně moje servo taky žádna sláva že by to šlo jedním prstem ale jednou rukou to jde v pohodě :) prostě 306 má slabší servo(srovnávam s renault scenic a tam to je fakt skoro na prst)

Já mám spíše jiný problém netěsní mi pistnice mám to nějaké od oleje dá se to nějak opravit ?

Odesláno

ja to taky ovládam jednou rukou,ale zaleži i na šiřce pneumatik,na zimakách to jde lehčejíc mám tam 175 ale letní mám 185 a je znát rozdíl a je rozdíl i v ojetých gumách a take na tvaru dezénu

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Osobně moje servo taky žádna sláva že by to šlo jedním prstem ale jednou rukou to jde v pohodě :) prostě 306 má slabší servo(srovnávam s renault scenic a tam to je fakt skoro na prst)

Já mám spíše jiný problém netěsní mi pistnice mám to nějaké od oleje dá se to nějak opravit ?

opravit jde vše,ale s tím zatím nemám skušenost:roll

Odesláno
Původně zaslal: domikra

Původně zaslal: Creams

opravit jde vše,ale s tím zatím nemám skušenost:roll

Právě, že jen to netěsni trošku :( tak musím pošpekulovat trošku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...