colusso Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 ahojte. chcel by som sa opytat aky problem moze byt v tom, ze mi ide dost tazko tocenie volantom aj napriek tomu ze tam je namontovane servo... Citovat
colusso Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 uz som tam menil aj olej...ake su este ine priznaky pokazeneho serva? Citovat
purkmistr Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 koukni jestli ti při nastartovaném motoru cirkuluje olej v nádobce. Děláto na obě strany stejně (ztuha)? Citovat
colusso Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 ano. robi to na obidve strany a ten olej v nadobke som uz pozeral ale bol v klude, nevsimol som si ze ba tam cirkuloval... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 jestli se ti nehýbe hladina oleje v nádobce,bude vadné čerpadlo (může dávat i malý tlak)--někdo tady na foru ta čerpadla na pežoty nedávno prodával... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Je rozdiel v tom ako ťažko to ide pri naštartovanom a vypnutom motore? Išlo ti to predtým ľahšie? Citovat
colusso Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 pri vypnutom motore to ide dost tazko, da sa povedat ze dvoma rukami mam co robit a ked ho nastartujem tak sa to troska zlepsi ale ziadna slava. skusim pozriet ten olej a dam vediet. Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 jestli potočíš volantem do někeré strany tak musíš slyšet servo jestli zabíra,to je takový jemně pískavý zvuk Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 skus po nastartování potočit kola do jedné i do druhé strany nadoraz,kolik to pujde,můžeš i více krát,jestli neni zaseklej propouštěcí ventil. Citovat
Creams Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Osobně moje servo taky žádna sláva že by to šlo jedním prstem ale jednou rukou to jde v pohodě prostě 306 má slabší servo(srovnávam s renault scenic a tam to je fakt skoro na prst) Já mám spíše jiný problém netěsní mi pistnice mám to nějaké od oleje dá se to nějak opravit ? Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 ja to taky ovládam jednou rukou,ale zaleži i na šiřce pneumatik,na zimakách to jde lehčejíc mám tam 175 ale letní mám 185 a je znát rozdíl a je rozdíl i v ojetých gumách a take na tvaru dezénu Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Creams Osobně moje servo taky žádna sláva že by to šlo jedním prstem ale jednou rukou to jde v pohodě prostě 306 má slabší servo(srovnávam s renault scenic a tam to je fakt skoro na prst) Já mám spíše jiný problém netěsní mi pistnice mám to nějaké od oleje dá se to nějak opravit ? opravit jde vše,ale s tím zatím nemám skušenost:roll Citovat
Creams Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: domikra Původně zaslal: Creams Osobně moje servo taky žádna sláva že by to šlo jedním prstem ale jednou rukou to jde v pohodě prostě 306 má slabší servo(srovnávam s renault scenic a tam to je fakt skoro na prst) Já mám spíše jiný problém netěsní mi pistnice mám to nějaké od oleje dá se to nějak opravit ? opravit jde vše,ale s tím zatím nemám skušenost:roll Právě, že jen to netěsni trošku tak musím pošpekulovat trošku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.