Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To máš koupené jako nové nebo z druhé ruky?

Jestli rozvody způsobujou to klepání nevím, ale jestli ho máš z druhé ruky a nemáš aspoň důvěryhodnou servisku, či to není od důvěryhodného člověka, rozvody co nejdřív vyměň, než hořce zapláčeš!

Odesláno

Mrkla jsem do servisní knížky a rozvody stačí měnit až při najetých 160000 a já mám necelých 145 tis., tak asi bude chyba někde jinde. Klepání je slyšet, když se plyn šlape zlehka, když ho sešlápnu víc, klepání přestane.

• O 1 rok později...
Odesláno

přišla jsi na to, co to dělalo? Mě to dělá taky, i na volnoběh.. klepe se mi celý auto.. vůbec nevím, co to může být, jak urgentní to je.. teď jsem vyplácala 25 tisíc za výměnu oleje, fap filter a čekají mě ještě tlumiče, tak na co se mám těšit..

Odesláno

Jednoduše řečeno.. do ceny mi napsali třikrát diagnostiku, montážní práci, fap filter, snímač vzduchu katalyzátoru, měnili mi olej, filtry atd. Fap jsem měnila proto, že mi to hlásilo minimum aditiva, aditiva tam byla plná nádrž, ale už mi odešel přímo ten filter (dle servisu). Pravdou je, že mi to ani moc netáhlo, po výměně je to trošku o něčem jiném.

Odesláno

zbytecna investice. Olej a filtre bych si vymenil sam za 2000,- , fap bych nechal vykuchat, a mam do smrti pokoj. A servisom sa neda verit, hlavne ked si baba, a vida, ze temu nerozumis, tak ti nauctuju aj blbosti...

Odesláno

foxo: To se Ti řekne, ale já si takovýhle věci sama udělat nemůžu, protože to jednoduše neumím. Nezbývá mi než věřit servisům :blicismajlik Jinak nikdo neví, co může způsobovat klepání motoru, resp.celého auta? Dělá to na volnoběh hlavně..

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

jo mě se klepe taky, servisák mi říkal, že to tyhle víceventilový auta dělaj..:)

Jestli ti tohle rekl servisak tak ho vymen..

To:celticgirl 25k kc je fakt trochu moc.. +napocitat 2diagnostiku je prasecina..to ze ji technik potrebuje 2x je jejich vec ne tvoje..ma to auto opravit hned..

Za 25 bys to mela mit i s rozvody..

+ to ze ti menily nejspis lambdu ? nebo nevim jakej je jinej snimac na vyfuku..tak to bych chtel vydet protokol ze spatne reguluje..a aspon se podivat ze je opravdu menenej..vym ja k to v servisech beha..co neda borec na auto je doma a to je preci pocita.. tyhle techniky autorizovanych servisu uz me udivujou..se nedivim ze k nam jezdi cim dal tim vic lidi:D:myslim

Odesláno

tommas11: Nebylo jsem v autorizovaném servisu, ale ve specializovaném, mimo jiné zde doporučeném.. Já bych to ráda zkontrolovala,ale nerozumím tomu, ani nevím, co přesně to je, ten název je z faktury.. Diagnostika ne dvakrát, ale třikrát... Zrovna tuhle položku bych okamžitě reklamovala, ovšem nejela jsem si pro auto osobně, neb jsem byla v Bratislavě a teď je na to pozdě.. i tak zkrátka moje blbost, aspoň vím, že příště rozhodně jinam..

jack 306: Díky, uvidíme..dneska to beru do servisu a uvidím, co mi řekne.. Jelikož teď díky vám vím, čeho zhruba se to týká, snad se mi nestane znovu to, že mi tam budou měnit sto věcí, který jsou uplně mimo..

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

Původně zaslal: The_DoctoR

jo mě se klepe taky, servisák mi říkal, že to tyhle víceventilový auta dělaj..:)

Jestli ti tohle rekl servisak tak ho vymen..

To:celticgirl 25k kc je fakt trochu moc.. +napocitat 2diagnostiku je prasecina..to ze ji technik potrebuje 2x je jejich vec ne tvoje..ma to auto opravit hned..

Za 25 bys to mela mit i s rozvody..

+ to ze ti menily nejspis lambdu ? nebo nevim jakej je jinej snimac na vyfuku..tak to bych chtel vydet protokol ze spatne reguluje..a aspon se podivat ze je opravdu menenej..vym ja k to v servisech beha..co neda borec na auto je doma a to je preci pocita.. tyhle techniky autorizovanych servisu uz me udivujou..se nedivim ze k nam jezdi cim dal tim vic lidi:D:myslim

věřim mu víc než tobě a asi to jen tak neplácl, když má za sebou spostu šestnáctitventilů :)

Odesláno

ANO klepou vice ventily ale NE MOTOR... zadnej motor se nesmi klepat jelikoz je ULOZENEJ na silentblocich(Silent =ticho)

a u zadnyho motoru neni klepani NORMALNI je to znak toho ze se z motorem deje a neco je spatne! u 1.8cek 16ventilu sou treba hydrostely a ty klepou pokud sou VADNE! na 8mi ventilech sou podlozky ktery klepou taky jen kdyz sou VADNE!!

Proto se tyhle casti meni a sou v opravarenskych sadach..!! a to ze nekdo nechce hledat nebo to neumi a rekne ti ze je to normalni to klepani tak je to idiot!! ano klepani je normalni u techchto motoru ale jen v CR a dal na vychod!!Kdekoliv jinde se meni podlozky na ventilech nebo ty hydrostely s rozvodama ale v CR sem to vydel jen u aut co si o to rekli primo majitele auta nebo opravdu radny servis..a tech je v CR bohuzel tolik co by se na jedne ruce dalo spocitat

A to mam z vlastni skusenosti!! mam probehlej peugeot vw Skodovku a nikde to nebylo profi tak jak by to melo bejt a furt tam vymejslijou nejaky kraviny!!A to sou prosim autorizovany servisy!!

Takze teda priste piste do topiku KLEPANI MOTORU -ale poradt nechci vim cim to je .. hehe to je snad nejvetsi blbost co sem slysel ze je klepani motoru normalni HAHA chtel bych vydet jak si koupi clovek auto treba za pul mega a servisak mu rekne ze to klepani motoru je normalni ..tak normalne logicky uvazujici clovek auto nekoupi a uz se tam ani neukaze..

+jinak znam 2 servisy kde delaji servisaky a servicemeni co umej max vymenit olej a zarovky nic vic a maj taky hubu plnou kecu !! ale kdyz prijde na opravu tak si nevedej rady!!

Takze lidi neblbnete!! 1.mate pravo vydet stary veci vymontovany z auto a mate pravo ji je odvest!

2.mate pravo vydet jaka cast se menila a protokol!! pokud se to da nejak zmerit na protokol...coz treba kulak nejde ale zapalovani uz jde..

konec . hold chce to premejslet ! a vsechno resit hned!

[upravil dne 13/4/10 tommas11]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...