Netopýrka Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Xixi...my tuhle jeli po Hradecké a viděla jsem je...Ten Pašík je fakt povedenej, všimla jsem si, když nás předjížděl, pak podruhé, protože mezitím tankoval...no a při té druhé jízdě kousek od sjezdu na Kolín nás (btw. jedoucí pohodičkově nějakých 120km/hod.) předjel, v podstatě trochu myškoidním způsobem, na okně mu svítilo POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ... A švihnul to na sjezd na Kolín...Tak si říkáme \"CO JE?\".... proč nás navádí až na sjezd, ne ke krajnici...no a Pašík jel, a ještě zrychloval, tak jsem se smála, že je to provokace, že zrychlí na dvěstě a pak nám dá pokutu :-) :-) :-) heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt...a pán \"Jéééé... já to mám zaplý...pardon, pardon\"... a my si zas sjeli na dálnici a pokračovali :-) :-) Citovat
macik.83 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Netopýrka Xixi...my tuhle jeli po Hradecké a viděla jsem je...Ten Pašík je fakt povedenej, všimla jsem si, když nás předjížděl, pak podruhé, protože mezitím tankoval...no a při té druhé jízdě kousek od sjezdu na Kolín nás (btw. jedoucí pohodičkově nějakých 120km/hod.) předjel, v podstatě trochu myškoidním způsobem, na okně mu svítilo POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ... A švihnul to na sjezd na Kolín...Tak si říkáme \"CO JE?\".... proč nás navádí až na sjezd, ne ke krajnici...no a Pašík jel, a ještě zrychloval, tak jsem se smála, že je to provokace, že zrychlí na dvěstě a pak nám dá pokutu :-) :-) :-) heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt...a pán \"Jéééé... já to mám zaplý...pardon, pardon\"... a my si zas sjeli na dálnici a pokračovali :-) :-) Aby si na to vzpomnel, az te fakt zmeri Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 a vo co vlastně de ??? pežoťáci jezděj slušně,nééé??? P.S. akdo ne--ať cáluje :P:aut Citovat
macik.83 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 a vo co vlastně de ??? pežoťáci jezděj slušně,nééé??? P.S. akdo ne--ať cáluje :P:aut Hihi, to je pravda, at te doby co mam pezota, tak mam hodne lehkou nohu:super Citovat
Marcel505 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Netopýrka ...POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ... ...heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt... Kdo ví, co tím myslel, následuj mě... To je nějaká novinka, že chycený řidič si jde za policistou a řeší se jeho přestupek u policejního auta? To tě chtěl asi jen vidět v celé tvé kráse... Ale o číslo si řekl ne? [upravil dne 6/3/2009 Marcel505] Citovat
Pata Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Netopýrka ...POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ... ...heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt... Kdo ví, co tím myslel, následuj mě... To je nějaká novinka, že chycený řidič si jde za policistou a řeší se jeho přestupek u policejního auta? To tě chtěl asi jen vidět v celé tvé kráse... Ale o číslo si řekl ne? [upravil dne 6/3/2009 Marcel505] Nejspis hned na poprve nasi predsedkyni nepoznal, ale jak vystoupila, zahanbene delal, ze to zapomnel vypnout Citovat
Fakir Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Netopýrka ...POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ... ...heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt... Kdo ví, co tím myslel, následuj mě... To je nějaká novinka, že chycený řidič si jde za policistou a řeší se jeho přestupek u policejního auta? To tě chtěl asi jen vidět v celé tvé kráse... Ale o číslo si řekl ne? [upravil dne 6/3/2009 Marcel505] No jo, Netopka ho totálně odzbrojila svým šarmem, že byl schopen jen vyblekotat tu trapnou výmluvu. :D Citovat
Marcel505 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Pata Nejspis hned na poprve nasi predsedkyni nepoznal, ale jak vystoupila, zahanbene delal, ze to zapomnel vypnout To je jasný, protože kdo by si dovolil pokutovat PRĎ. To si hned každej rozmyslí, co říct, a radši bude dělat blbýho. Citovat
Pata Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Pata Nejspis hned na poprve nasi predsedkyni nepoznal, ale jak vystoupila, zahanbene delal, ze to zapomnel vypnout To je jasný, protože kdo by si dovolil pokutovat PRĎ. To si hned každej rozmyslí, co říct, a radši bude dělat blbýho. Kazdy dela, co umi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.