Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Xixi...my tuhle jeli po Hradecké a viděla jsem je...Ten Pašík je fakt povedenej, všimla jsem si, když nás předjížděl, pak podruhé, protože mezitím tankoval...no a při té druhé jízdě kousek od sjezdu na Kolín nás (btw. jedoucí pohodičkově nějakých 120km/hod.) předjel, v podstatě trochu myškoidním způsobem, na okně mu svítilo POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ... A švihnul to na sjezd na Kolín...Tak si říkáme \"CO JE?\".... proč nás navádí až na sjezd, ne ke krajnici...no a Pašík jel, a ještě zrychloval, tak jsem se smála, že je to provokace, že zrychlí na dvěstě a pak nám dá pokutu :-) :-) :-) heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt...a pán \"Jéééé... já to mám zaplý...pardon, pardon\"... a my si zas sjeli na dálnici a pokračovali :-) :-)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Xixi...my tuhle jeli po Hradecké a viděla jsem je...Ten Pašík je fakt povedenej, všimla jsem si, když nás předjížděl, pak podruhé, protože mezitím tankoval...no a při té druhé jízdě kousek od sjezdu na Kolín nás (btw. jedoucí pohodičkově nějakých 120km/hod.) předjel, v podstatě trochu myškoidním způsobem, na okně mu svítilo POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ... A švihnul to na sjezd na Kolín...Tak si říkáme \"CO JE?\".... proč nás navádí až na sjezd, ne ke krajnici...no a Pašík jel, a ještě zrychloval, tak jsem se smála, že je to provokace, že zrychlí na dvěstě a pak nám dá pokutu :-) :-) :-) heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt...a pán \"Jéééé... já to mám zaplý...pardon, pardon\"... a my si zas sjeli na dálnici a pokračovali :-) :-)

Aby si na to vzpomnel, az te fakt zmeri
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

:blablabla a vo co vlastně de ??? pežoťáci jezděj slušně,nééé???:blablabla

P.S. akdo ne--ať cáluje :P:P:aut

Hihi, to je pravda, at te doby co mam pezota, tak mam hodne lehkou nohu:super
Odesláno

...POLICIE - NÁSLEDUJ MĚ...

...heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt...

Kdo ví, co tím myslel, následuj mě... :D

To je nějaká novinka, že chycený řidič si jde za policistou a řeší se jeho přestupek u policejního auta? To tě chtěl asi jen vidět v celé tvé kráse...

Ale o číslo si řekl ne? :D

[upravil dne 6/3/2009 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

...heh, na \"T\"čku zastavil na stopce, tak jsme vystoupili a šli se zeptat, co to jako má bejt...

To je nějaká novinka, že chycený řidič si jde za policistou a řeší se jeho přestupek u policejního auta? To tě chtěl asi jen vidět v celé tvé kráse...

Nejspis hned na poprve nasi predsedkyni nepoznal, ale jak vystoupila, zahanbene delal, ze to zapomnel vypnout :aut:D

Odesláno

No jo, Netopka ho totálně odzbrojila svým šarmem, že byl schopen jen vyblekotat tu trapnou výmluvu. :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Nejspis hned na poprve nasi predsedkyni nepoznal, ale jak vystoupila, zahanbene delal, ze to zapomnel vypnout :aut:D

To je jasný, protože kdo by si dovolil pokutovat PRĎ. To si hned každej rozmyslí, co říct, a radši bude dělat blbýho.

Odesláno

Původně zaslal: Pata

To je jasný, protože kdo by si dovolil pokutovat PRĎ. To si hned každej rozmyslí, co říct, a radši bude dělat blbýho.

Kazdy dela, co umi ;):mrk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...