Maki Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 tak tady neco pridam , kdyby se nekdo chtel inspirovat , zvuk to zmenilo hodne , to jsem ani necekal myslel jsem ze to tak zmenit muze jen vyfuk , a zatah je lepsi Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Hmm je to pěkný. Škoda, že se to nedělá na každý auto. Citovat
Maki Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 skoda , je to pak jen na 106 jsem videl , ale necekal jsem ze to auto takhle zmeni Citovat
Ravel Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 a jak to vypadá takovej kit saní? Něco jako v TAXI3 kit lyží? Citovat
Choze406 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: majty cus mate nekdo kit sani na 406? na 406 nedelaj takovej peknej ale ja mam kit KN 57i a nemuzu si stezovat Citovat
loner Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Přidám moje sání 307 , 1.6 [upravil dne 4/3/09 loner] Citovat
Fakir Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Jelikož koukám, že v tý trubce nemáte pružnou spojku, tak si zkontrolujte (s pomocníkem, který bude šlapat na plyn), jak moc lítá motor při akceleraci a deceleraci vlivem reakčního momentu, protože znám několik lidí, kterým to tutéž konstrukci z tý chladičový stěny po čase urvalo. Moc nevěřím tomu, že to ten silikonovej kroužek, za kterej je to chycený ke klapce, dostatečně odpruží. [upravil dne 6/3/09 Fakir] Citovat
Maki Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 ale ten karbonovej kryt je prisroubovanej k ty masce... Citovat
Fakir Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Maki ale ten karbonovej kryt je prisroubovanej k ty masce... Jo, o tom právě mluvím. Citovat
Guest avatar77 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 mam to u predniho cela uchyceno na silnejsich gumovych paskach,aby to pri pohypu pruzilo. Citovat
Fakir Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 lacek206: vidíš, tohle mně zajímá! Jak funguje? Je to znát? Mám trochu problém vytlouct z panáčka z Anglie zakázkový sání, který už jsem měl mít půl roku doma, tak uvažuju o předraženém Typhoonu jako o náhradním řešení... Citovat
lacek206 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Fakir : Funguje to dobre zlepšila sa akcelerácia motora ide ľahšie motor do otáčok a po zvukovej stránke je to O.K. Až na tú cenu tá je podľa mňa dosť vysoká a na to že to nepasovalo na 100% ale na 98% myslím držiaky,sú tam dva:spravil som si sám a lepšie. Inak je to O.K. Citovat
georgegg Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 ahoj, taky o něčem takovém přemýšlim, můžete mi poradit co vybrat http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-450/kit-sani-peugeot-206-307.html http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-307/kit-primeho-sani-green-peugeot-307-1-6l-16v-vykon-s286051 http://tuning.autodoplnky.cz/filtry-green/air-intake-standart/air-intake-system-green-speed-r-standart-peugeot-3-s578312 a nebo klidně přihodte svoje návrhy Citovat
Fakir Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 georgegg: z toho, cos nadhodil, snad asi jen to první. Ideální to není (příliš krátké na to, aby to fungovalo), ale mělo by to být lepší, než originál, protože to bude méně restriktivní. Druhá možnost určitě ne a třetí možnost je pro dvoulitr, který má sání úplně jinde, než 1.6, tudíž je pro tebe nepoužitelný. Nejblíž k optimu je až řešení typu Typhoon (viz. výše), který už má dostatečnou délku na to, aby to mohlo fungovat v rozsahu otáček, kterých tenhle motor dosahuje (tj. pod 7000), jenže Typhoon je předražený a sání GSR z Anglie se z jeho autora snažím vylámat už skoro půl roku, takže to je taky běh na dlouhou trať... Citovat
georgegg Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 jj to sem se dočet že s tím máš nějaký problémy, já když kupoval první auto z německa tak mi taky sliboval co všechno mi ještě pošle a poslal jen servisku... a nějaká jiná alternativa toho sání když tohle co sem sem hodil není to pravý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.