Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak tady neco pridam , kdyby se nekdo chtel inspirovat :) , zvuk to zmenilo hodne , to jsem ani necekal myslel jsem ze to tak zmenit muze jen vyfuk , a zatah je lepsi :)

Odesláno

Jelikož koukám, že v tý trubce nemáte pružnou spojku, tak si zkontrolujte (s pomocníkem, který bude šlapat na plyn), jak moc lítá motor při akceleraci a deceleraci vlivem reakčního momentu, protože znám několik lidí, kterým to tutéž konstrukci z tý chladičový stěny po čase urvalo. Moc nevěřím tomu, že to ten silikonovej kroužek, za kterej je to chycený ke klapce, dostatečně odpruží.

[upravil dne 6/3/09 Fakir]

Guest avatar77
Odesláno

mam to u predniho cela uchyceno na silnejsich gumovych paskach,aby to pri pohypu pruzilo.

32914841.jpg

w800.png

Odesláno

lacek206: vidíš, tohle mně zajímá! :) Jak funguje? Je to znát? Mám trochu problém vytlouct z panáčka z Anglie zakázkový sání, který už jsem měl mít půl roku doma, tak uvažuju o předraženém Typhoonu jako o náhradním řešení...

Odesláno

Fakir : Funguje to dobre zlepšila sa akcelerácia motora ide ľahšie motor do otáčok a po zvukovej stránke je to O.K. Až na tú cenu tá je podľa mňa dosť vysoká a na to že to nepasovalo na 100% ale na 98% myslím držiaky,sú tam dva:spravil som si sám a lepšie. Inak je to O.K.

Odesláno

georgegg: z toho, cos nadhodil, snad asi jen to první. Ideální to není (příliš krátké na to, aby to fungovalo), ale mělo by to být lepší, než originál, protože to bude méně restriktivní. Druhá možnost určitě ne a třetí možnost je pro dvoulitr, který má sání úplně jinde, než 1.6, tudíž je pro tebe nepoužitelný. Nejblíž k optimu je až řešení typu Typhoon (viz. výše), který už má dostatečnou délku na to, aby to mohlo fungovat v rozsahu otáček, kterých tenhle motor dosahuje (tj. pod 7000), jenže Typhoon je předražený a sání GSR z Anglie se z jeho autora snažím vylámat už skoro půl roku, takže to je taky běh na dlouhou trať...

Odesláno

jj to sem se dočet že s tím máš nějaký problémy, já když kupoval první auto z německa tak mi taky sliboval co všechno mi ještě pošle a poslal jen servisku...

a nějaká jiná alternativa toho sání když tohle co sem sem hodil není to pravý

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...