Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja to vidim ze prezuju o vikendu, protoze uz se na bawo na plechacich koukat nemuzu a tesim se na pavuciny. A jelikoz s nim jedu tak 1 dop tejdne, tak to nebude vadit ze uz to je prezuty :)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Petasiki

No a jak je to krásně nablejskaný :)Už taky doufám, že bude teplo, zimy jsem si musela užívat bez autíčka, tak ať to prckovi můžu brzo vynahradit;)

když už se přezouvalo tak si i umývalo:)

Zase ve vsem prvni:D:D:D

Ja budu prezouvat tak za 3 tydny.Az budu vse doma a budu to moct nandat vse na jednou.

Protoze to vypada ze budu menit i kotouce a desticky.

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Zase ve vsem prvni:D:D:D

já to prostě už nemohl vydržet:mad:

chtěl jsem vidět jak to bude vypadat s podložkama.

[upravil dne 3.3.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: Bobo.KH

Původně zaslal: čakom

od soboty:D

Mali dotaz kolikatky to sou folie.

Kde si je nechaval delat pokud si to uz takhle nekoupil.

zatmavení 80%, značka folii 3M, dělaný byly v brně tady http://www.ascautosklo.cz/ cena 4500,-

[upravil dne 3.3.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

sice mam pred garazi jeste minimalne pul metru snehu ale prezuto na letni uz mam (od minuleho roku).. :aut

To je důvod proč já budu přezouvat až u Vás sleze sníh!! Řídím se podle počasí u Vás, protože když k Vám jedu, tady je 15° a jasno a u Vás mrzne a je tam dvacet čísel sněhu:aut A hlavně mám kola v Chotěboři, takže i kdybych chtěl, tak nelze:bojim:bojim Doufám, že i u Vás už ty hromady slezou:papa

Odesláno

Toto je opravdu pravidelné téma rok co rok. Stále o tom jistém. Za cca 7-8 měsíců se akorát místo slova \"letňáky\" použije slovo \"zimáky\" a pojede to nanovo. :bojim:bojim:bojim

Normálně by se oplatilo založit sekce \"Zimní obutí\", \"Letní obutí\" a tam by se to dalo probírát celoročně bez nutnosti zakládat 2x do roka ta samá témata. :papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...