volvik Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Premyslim ze uz bych pehodil na letni je celkem teplo a na snih uz to nevypada celou zimu se tesim na ty moje nove kolecka tak nevim nevim a jak jste na tom vy??? Citovat
agresssor Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ja budu prezouvat asi az v pulce brezna ... Jen tak pro jistotu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ja budem prezuvat teraz koncom marca... Pretoze tomu este sem tam zasibe, a nasnezi, a ked je suvistla vrstva snehu musim mat zimny pneu I kdyz to nektontroluje nikdo Citovat
Mishanthrope Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Taky už se těším, hlíny jsem už naleštil, ale asi ještě měsíc počkám. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 A já možná dojezdím zimáky, jestli budou mít pod 5 mm, tak nemá cenu je schovávat Citovat
purkmistr Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 já si jako každý rok počkám na 1. jarní den Citovat
invalida Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Právě dnes mi přijely 2 novy letní gumy,ale myslím,že ještě není kam spěchat vždyť u nás je kolem silnic pořád vrstva sněhu a venku přes den do +5.Přezujem a ještě pověsíme do garáže. Citovat
volvik Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 no prave ze u nas neni skoro zadny snih uz to skoro vsechno stalo takze se toho asi chytnu ted o vikendu Citovat
Y2K Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Pri tych zimakoch - a to hovorim stale - nejde ani tak o sneh ako o teplotu. Ale zrejme aj ja budem prezuvat tentokrat trocha skorsie.... Citovat
Petasiki Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 No a jak je to krásně nablejskaný :)Už taky doufám, že bude teplo, zimy jsem si musela užívat bez autíčka, tak ať to prckovi můžu brzo vynahradit;) Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Petasiki No a jak je to krásně nablejskaný :)Už taky doufám, že bude teplo, zimy jsem si musela užívat bez autíčka, tak ať to prckovi můžu brzo vynahradit;) když už se přezouvalo tak si i umývalo:) Citovat
dzana.m Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 no ja to vidím že ještě chvylku počkám Citovat
Guest servisman Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 já taky počkám ,ale tak počátkem dubna mne to čeká u obou aut Citovat
barenst Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ja budu prezouvat az sleze na horach snich , vcera tam bylo jeste misty vic jak metr , vidim to na pulku dubna neli kveten Citovat
jtichy Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Planuju to na pátek nebo sobotu - měli by dorazit nové kolečka tak je tam hned dám - u nás sníh neni už asi 3 týdny. Citovat
Demo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 letni okolo 15. dubna; zimni okolo 15. rijna Citovat
Béďa Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 sice mam pred garazi jeste minimalne pul metru snehu ale prezuto na letni uz mam (od minuleho roku).. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.