Guest Lukas4469 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ahoj peugeoťáci, mám 406 2,1TD byl sem na výměně rozvodů a od tý doby auto netáhne dřív jelo jak drak a ted nic moc, a taky sem přišel na to ža když sem u motoru a přidám trochu ručně na čerpadle (mechanickém) tak se zezadu od svodů jako od turba zakouří jde to zleva jako za rozvodama, nenapadá někoho něco???? jinak kompletně všechny filtry a náplně jsou nové, dík za odpovědi [upravil dne 5.3.2009 Lukas4469] Citovat
Qweer Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 já bych to viděl na reklamaci výměny...asi jim to skočilo o zoubek Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ale motor jde krásně potichu, nerachtá nic, spíš sem koukal že asi bude netěsnit hadice od turba protože je kapánek od oleje Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 zítra to vezu na reklamaci rozvodů a uvidm co mi povědí Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 tak rozvody jsou v pořádku, naftové čerpadlo taky, ale bez ůspěchu, auto netáhne, je cejtit jako že okolo 2000 zatáhne a pak už nic jen se vytočí motor a nejede, napadá mě co třeba hadice od turba???? nemuže být prasklá????? Citovat
AnotherOne Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Samozrejme, že skontroluj tie hadice. Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 já na to koukal, ale nepoznám to, vapadá to vše ok, ale hadice jsou od oleje jak to poznám že je v háji hadice? Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 nemojlo odejít nějaké čidlo? nebo jak se pozná že je v háji hadice od turba, sem z toho neštastnej, potřebuju auto každej den a štve mě to Citovat
farky Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 ma to niekde medzi turbom a motorom gumovu hadicu sania alebo je vsetko plastove? ak je tam guma stlac ju rukou a pridaj riadne plyn, ak ju bude nafukovat turbo do motora tlaci... a ked je to od oleja, poutierat a pozerat kde sa ten olej zacne objavovat, tam to bude netesne... Citovat
Jaris Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Ahoj Mě to taky kdysi netáhlo a bylo to špatným EGR ventilem. Koukni jestli jsou zapojený všechny hadičky od EGR ventilu. Zkontroluj jestli tlakuje turbo. Zmáčkneš tu gumovou hadici co vede od parohů na sání a při vytočení musí být natlakovaná. Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 hned zítra to všechno zkusim, dík Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 tak už asi víc čím to je, málo tlakije turbo, když zmáčknu hadici co jde do sání tak by měla být tvrdá když přidám plyn že??? a je měkká když přidám plyn, takže asi turbo co???, nebo muže to být katalizátorem??? Citovat
Burisek Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 myslím katalizátor nebude mít extrémní vliv na výkon auta,ale asi ta turbína..... pokud netlakuje tak je v háji,ale na diag.by to měli zjistit kolik tlakuje a podle toho ti řeknou..... zajeď do nějakého servisu na diagnostiku a nech si zkontrolovat kolik jde tlaku to turba..... Citovat
trakturek Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Jen taková informace,pokud není motor zatížen ,tak trbo nedává pomalu žádný tlak,ani při 3000 ot/min,turbo začne dávat tlak ,při zatížení motoru.Mám 2,1TD taky a mám tam tlakoměr turba,a když zvýším otačky při stojícím autě ,tak se tlakoměr pomalu ani nehne, při jízdě dává asi 0,8 - 0,9 baru při 2200ot/min.Já bych to zkusil přes diagnostiku.Může to být špatné čidlo (teplota vzduchu) nevím. Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 to jsem nevěděl, rád se poučim zajedu na diagnostiku a uvidim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.