Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tom406: Tak to je skoda,ze se to nepovedlo dotahnout do konce.To by byla krasavice a jeste ke vsemu raketa v jednom! Opravdu skoda! :) Ale jsi fakt sikovnej! To se nevidi casto! :super

Odesláno
Původně zaslal: oni

to je proste nadhera! fakt? tak k tobe uz to nebude takovej kus,tak ti ho tam klidne necham? za kolik si ho pustil do sveta?

No mel bych stejnou otazku taky by me to zajimalo za kolik by si takovy motor pustil do sveta protoze jsem se toho chtel chytnout ale jak to vidim no to je proste nadhera :potlesk :potlesk :potlesk a vim ze takhle bych to neudelal

Odesláno
Původně zaslal: oni

to je proste nadhera! fakt? tak k tobe uz to nebude takovej kus,tak ti ho tam klidne necham? za kolik si ho pustil do sveta?

myslím že 33000kč ale koupil jsem ho za 60000kč
Odesláno

Tome: takze jsi nasel ty schemata :) Kdybys byl tak hodny mohl by jsi mi je poslat na mail ? Clovek nikdy nevi kdy se to bude hodit

:) jinak to sani zatim odlozime , budu se toho chytat az pristi zimu

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Jinak ten alkyton vydrží teplotu v pohodě ?

na prednich brzdicich a zadnich bubnech mi drzi v pohode a obcas po razantnejsi jizde jsou poradne teple, rozhodne vic nez 80stC, neda se na nich udrzet ruka

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Creams

Jinak ten alkyton vydrží teplotu v pohodě ?

na prednich brzdicich a zadnich bubnech mi drzi v pohode a obcas po razantnejsi jizde jsou poradne teple, rozhodne vic nez 80stC, neda se na nich udrzet ruka

Takže kdybych ho použil na cely motor ? neměl by být problém ....

Odesláno

Taky si rikam to tak udelat... Poradne umyt,vycistit,odmastit a natirat :mrk Vyndavat se mi motor opravdu nechce ;) Jen nevim jakou barvou to udelat :myslim

[upravil dne 6/3/09 SV 24]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...