Guest jyrka_v Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ahoj, přemýšlím, jestli prodloužit záruku na P407 1.6 HDI o další dva roky. Podmínky: - je to do 100 tis. km - neplatí pro spotřební materiál. Cena je ovšem pěkná darda- 30 tisíc. Myslím si, že se to nevyplatí. Co myslíte? Citovat
denoo Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 no ako sa to vezme, ked sa ti pokazi servo riadenie, tak je to urcite dobre. Na dva roky. Neda sa tym aj zarobit ? ze ti da niekto do auta svoje zle servo , a ty mu das dobre, a ty pojdes na reklamaciu so svojim autom ze je zle servo? servo davam iba ako priklad Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 To ne, žádnou černotu praktikovat nebudu. Mám předimenzovaný svědomí a chci mít karmu čistou :-) Citovat
Zipík Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Taky záleží jeké jsou podmínky pro tu prodlouženou záruku.Jestli auto může či nemůže být bourané,jestli je to dovoz,jestli to není určené majitelem atd.Okolností je určitě více;) Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ta záruka jde prodloužit jen do 40 tis. km, později nejde. a koupil jsem ho jako novej, před necelejma 2 rokama Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ja myslím, že rok 2006/7 už mal problémové veci vychytané a ak nie už by sa ti boli prejavili. Tých 30k čo za to chcú, je už aj na poriadnu opravu ak by bolo treba. Zas neviem ako sa citíš pri peniazoch, keď si mal na navú 407mu možno 30k pre teba nie je až tak veľa... Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 No, kdyby jsem peníze trousil konečníkem, tak to neřeším :-) Ale ta cena mě překvapila, když jsme prodlužovali záruku na manželčin C-Max, tak to bylo do 10 tisíc. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Tak tak som to zrovna nemyslel, keby si trúsil tak sa na nejakú záruku môžeš vybodnúť a prípadnú opravu si vieš zaplatiť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.