enikybeniky Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Zdravím, tak mi najednou ze dne na den jakoby ztvrdnul brzdovej pedál a musim brzdu víc sešlápnout, aby to zabrzdilo pořádně. Už to není faková ta flekovka jako předtím. Co to? Koukal jsem na brzdovku a v nádobce je jí dost... A když jsem otevíral kapotu, tak jsem uviděl takový malý zakouření, tak koukám, co se může vypařovat a ejhle, někde okolo olejovýho filtru mi drobet počůrává olej. Tak snad to bude jenom kolem těsnění filtru a ne někde hůř.... Díky za vaše tipy a rady. [upravil dne 2/3/09 enikybeniky] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Zkontoloval bych všechny hadice co vedou do sání a pak samotnou hadici podtlakového posilovače....když máš nohu na brzdovém pedalu a nastartuje poklesne alespoň trochu? Mám podezření na netěsnost v sacim portubí...treba i hadice odvětrávání ventilového víka,či olejové vany... Citovat
enikybeniky Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 Až pojedu z práce, tak to zkontroluju. Brzdit to brzdí, ale už ze shora hodně ztuha a brzdnej účinek není tak razantní. Dám vědět. Citovat
enikybeniky Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Takže občas to brzdilo normálně, jindy zase ne. Tak jsem byl v servisu, prostříkaly se brzdy, vyčistily se vzadu pakny a bubny, páč tam byl sajrajt a občas to při brždění vrzalo. Bordel tam byl. Brzdy jsem měl sledovat, jinak bylo ještě podezření na posilovač. 3 dny to brzdilo super, ale zase se to pomalu vrací zpátky. Posilovač za 3 litry, no super, snad to bude něco jinýho, nějaká ta netěsnost, kterou asi mechanik nehledal. By mě ještě zajímalo, proč to skřípe při dobržďování, hlavně spíš za studena, když je to vyčištění a na stočení bubnů to prej nebylo ani na výměnu paken.... Ale to bych ještě přešel, ale že to \"brzdí\" jak to brzdí, to už mě žere víc... Citovat
enikybeniky Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: OK406 ... Díky, takže se bude laborovat. Jenom ne ta první možnost (posilovač) ... [upravil dne 14/3/09 enikybeniky] Citovat
jarajarda Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: enikybeniky Původně zaslal: OK406 ... Díky, takže se bude laborovat. Jenom ne ta první možnost (posilovač) ... [upravil dne 14/3/09 enikybeniky] NA ten bych to viděl asi nejpravděpodobněji.. Citovat
Marcel505 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Obvyklá možnost - není něco pod pedálem? No zkusil bych zkontrolovat ty hadice s podtlakem, prostě nejdřív ty nejlehčí případný závady. Skřípání - to může být to, jak se posouvá destička nebo pakna. Většinou to pak přestane, až se to trochu ošoupe. [upravil dne 14/3/2009 Marcel505] Citovat
enikybeniky Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Obvyklá možnost prozkoumána - kromě koberečku není, zkoušel jsem vliv koberečku - nic. Jo a ty destičky nebo pakny už by se za ten čas snad stačily ošoupat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.