Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tak mi najednou ze dne na den jakoby ztvrdnul brzdovej pedál a musim brzdu víc sešlápnout, aby to zabrzdilo pořádně. Už to není faková ta flekovka jako předtím. Co to? Koukal jsem na brzdovku a v nádobce je jí dost...

A když jsem otevíral kapotu, tak jsem uviděl takový malý zakouření, tak koukám, co se může vypařovat a ejhle, někde okolo olejovýho filtru mi drobet počůrává olej. :bacha Tak snad to bude jenom kolem těsnění filtru a ne někde hůř....

Díky za vaše tipy a rady.

[upravil dne 2/3/09 enikybeniky]

Odesláno

Zkontoloval bych všechny hadice co vedou do sání a pak samotnou hadici podtlakového posilovače....když máš nohu na brzdovém pedalu a nastartuje poklesne alespoň trochu?

Mám podezření na netěsnost v sacim portubí...treba i hadice odvětrávání ventilového víka,či olejové vany...:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže občas to brzdilo normálně, jindy zase ne. Tak jsem byl v servisu, prostříkaly se brzdy, vyčistily se vzadu pakny a bubny, páč tam byl sajrajt a občas to při brždění vrzalo. Bordel tam byl. Brzdy jsem měl sledovat, jinak bylo ještě podezření na posilovač. 3 dny to brzdilo super, ale zase se to pomalu vrací zpátky. :( Posilovač za 3 litry, no super, snad to bude něco jinýho, nějaká ta netěsnost, kterou asi mechanik nehledal.

By mě ještě zajímalo, proč to skřípe při dobržďování, hlavně spíš za studena, když je to vyčištění a na stočení bubnů to prej nebylo ani na výměnu paken.... Ale to bych ještě přešel, ale že to \"brzdí\" jak to brzdí, to už mě žere víc...

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Původně zaslal: OK406

...

Díky, takže se bude laborovat. :papa Jenom ne ta první možnost (posilovač) ...:bacha

[upravil dne 14/3/09 enikybeniky]

NA ten bych to viděl asi nejpravděpodobněji..

Odesláno

:xvul Obvyklá možnost - není něco pod pedálem? :ticho

No zkusil bych zkontrolovat ty hadice s podtlakem, prostě nejdřív ty nejlehčí případný závady.

Skřípání - to může být to, jak se posouvá destička nebo pakna. Většinou to pak přestane, až se to trochu ošoupe.

[upravil dne 14/3/2009 Marcel505]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...