Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jojo kola jsou 17\" dal jsem je tam jen na zkoušku zatím mám ještě zimáky. Ale jak jsem psal: v dubnu bude stavitelný podvozek W-MAX a pak to půjde dolů. Takhle by to opravdu byl ofroad.

Nevím, jestli se mi to nezdá, ale příde mi jako by si měl na fotce, kde je ten detail předku nějaký plastový lízátko dole pod nárazníkem, nebo je to jen odraz???????:myslim

Odesláno
Původně zaslal: noonman

Jojo kola jsou 17\" dal jsem je tam jen na zkoušku zatím mám ještě zimáky. Ale jak jsem psal: v dubnu bude stavitelný podvozek W-MAX a pak to půjde dolů. Takhle by to opravdu byl ofroad.

Nevím, jestli se mi to nezdá, ale příde mi jako by si měl na fotce, kde je ten detail předku nějaký plastový lízátko dole pod nárazníkem, nebo je to jen odraz???????:myslim

Na kolik vyjde ten podvozek?

Je to jen odraz.

Odesláno

Ne to nemá skoro každý, ale MAJÍ TO VŠICHNI!!!!!

Ten pitomec kterej u peugeotu vymýšlí odtok vody ať už z čelního okna nebo z karoserie by si zasloužil :bacha

Mám dvě 306tky sedana a kombíka a oba jsou stejně špinavý!!!!!!!! (hlavně to čelní okno a boční u řidiče :xvul)

Odesláno

No a s tím odtokem vody je to strašný, hlavně okýnko u řidiče. Možná by pomohly ofuky. Nemáte nikdo s nima zkušenost? ? Pořád nad nima přemýšlím, jestli by to pomohlo aby to okýnko nebylo tak zas..... (pardón) špinavý. :)

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: mates306

Taky se pochlubím svým miláčkem.

[upravil dne 3/3/09 mates306]

Odvazne pozovani :o

to bylo první,co mne napadlo...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: mates306

Taky se pochlubím svým miláčkem.

[upravil dne 3/3/09 mates306]

Odvazne pozovani :o

to bylo první,co mne napadlo...

není to žádná odvaha. je to slepá silnice ke zrušené a zabarikádované křižovatce a nic tam nejezdí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...