majo_LP Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 ahojte, ak som spravne pochopil, tak ja tu dam fotku svojho auta a niekto mi vie priblizne ukazat, ako by asi vyzeralo, keby malo nieco ine, tak? oka, takze ak by sa niekto nudil, chcel by som poprosit o ciernu matnu foliu na strechu a kapotu, plus cierne alebo zrkadlove folie na zadne okna ospravedlnujem sa, nemam vela fotiek auta, tak snad budu stacit Citovat
majo_LP Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 ta cierna, nieco taketo: 1 a to okno, mozno nieco taketo? 2 alebo tu je to aj na peugeote 3 Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Stačí napsat: \"prosím o vzhled vrakoviště až budu mít tak to dám do laku\" Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Sklá len v čiernej, tá zrkadlová sa mi nedarí. Citovat
majo_LP Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 koblih69: nerozumiem reci tvojho kmena, mozes mi to prelozit? Judes: ako som napisal, nemam ine foto.. tieto dokonca su z inzeratu od byvaleho majitela, i tak velka vdaka Andreww: tie co vidis na aute, su zimne, nie su teraz na aute a ano, rozmyslam aj nad takym niecim Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 koblih69: nerozumiem reci tvojho kmena, mozes mi to prelozit? Folii na strechu a kapotu nedavej, protoze to vypada jak po bouracce poskladany ze 2 aut... Citovat
majo_LP Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 niekomu sa to paci, niekomu nie.. sto ludi, sto chuti Citovat
Feelly Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Tak jsme si s Háčkem dali další souboj tentokrát 106, no posuďte sami jak to dopadlo.. Až na to zadní kolo a pár nedostatku.. Jsem s prací spokojen, jednou to bude dokonaly Citovat
Feelly Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Tak a máme tu další souboj tentokrát naše objeť s Háčkem byl Fiat UNO Citovat
Kennbell Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Udelali by jste mi nekdo mensi virtual na mojem cabru ? chtel bych tam dat jenom Celo lak bud cernou nebo sedou perlet a litaky. obrazek auta. a Tyhle kola. Diky [upravil dne 3/10/13 15:55 od Kennbell] Citovat
EronixHD Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 šlo jen nevím jestli se trefim aby byly kulaty [upravil dne 3/10/13 16:40 od EronixHD] Citovat
Kennbell Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 Diky za ochotu, Umel by jste to nekdo udelat fakt v super kvalite udelat ? Chci to totiz potom prenes do realu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.