Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj kluci prosím nekoho kdo by mi upravil fotku na mem aute potrebuji videt jak by to vypadalo davam sem zadek a predek.Predek potrebuji naraznik na bilo a kapotu taky ale vsechno jinak nechat tak jak je a zadek zadelat zamek kufru a dat tam nakou peknou koncovku dekuji moc

Odesláno
Původně zaslal: majty

cus hodil by mi prosim nekdo listy do barvy ?? dikes :)

akorát jsem si teď všiml že jsi je chtěl pouze do barvy a ne odstranit....jenže teď letím pryč tak to nestíhám
Odesláno
Původně zaslal: renm

na 205 foru jsme si vytvořili kombíka, pošlem to do peugeotu a do itálie pininfarinovi, inspirace se jim bude hodit. Ať celej svět vidí že v česku nejsou jen tuzeři a bastlířii:D

http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=1&t=7073

[upravil dne 24/3/10 renm]

tady je trochu poupravenej ten pohřebák jak jsem kdysi sliboval ale na rychlo toho moc udělat nejde:aut
Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

Původně zaslal: majty

cus hodil by mi prosim nekdo listy do barvy ?? dikes :)

akorát jsem si teď všiml že jsi je chtěl pouze do barvy a ne odstranit....jenže teď letím pryč tak to nestíhám

jj mohl by si prosim jenom hodit listy do barvy ? :) dikes

Odesláno

zdravim prosimvas udela mi nekdo vrchni polovinu svetel do cervena jak by to vypadalo kdyby se to vzalo cervenym sprejem us jsem to tady na jednech videl tak by me zajimalo jak to bude na cernejch diky moc

[upravil dne 6.5.2010 kopr]

• O 4 týdny později...
  • O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...