Strejdakopec Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 no mysleljsem že tzo tam dáme všichni tak nějak najednou aby to nevypadalo že někdo kopíruje nápad pač to mám hodně podobný ale když už tak už...hodím to tam asi už zítra taky Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 tak tady je můj výtvor..docházej nápady;) [upravil dne 2/11/10 19:18 Strejdakopec] snížený ,rozšířený, překopanej přední nárazník ,světla,kola,víko nádrže,prahy prolisy dveří,znak s maskou,křídlo,kliky dveří lišty dveří pryč,... snad se to povedlo jenjsem fotku zmenšil víc než bylo třeba a před tím si jí zapoiměl zkopírovat ale snad i tak je dobře rozpoznatel;)ná [upravil dne 2/11/10 19:36 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 jj já jsem si toho taky všiml ;)ale bylo pozdě...až když jsem na to začal koukat dýl tak mě to fláklo přes oči Citovat
JardaMoj Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 diky kluci. strejdakopec - taky zajimava predstava Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 diky kluci. strejdakopec - taky zajimava predstava děkuju ti ale příště si dáme nějakýho sedana tohle mi moc nesedí Citovat
Strejdakopec Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 ale tak já neříkám ....než jsem se do toho dostal tak jsem byl celkem bezmocnej pač mě se to auto nelíbí a dle mě n emá žádný potenciál....ty světla...humus co s tímkdyž to zakrývá celý blatník,zároveň celou kapotu a celý nárazník.....do toho ta veliká tlama ,mě se to auto nelíbí a nevímjak ho zkrášliut...sice jsem se o něco pokusil ale nejspíš budou lepší přízpěvky....zusil bych příště třeba 406,nebo vectru nebo nějakýho němce,imprezu lancera nebo klidně škodovku 120,100,100R,rapid tam se nechá dělat věcí,které budou vkusné.... Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 tak panove,vyhlasuji soutez o to,kdo nejhezčejc upravi moji 406ku dostal sjem doporuceni od mistra Strejdakopec :) Citovat
Dadadavid Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 kdyby bylo potreba,tak napiste a ja poslu fotku ve vetsim rozliseni na mail Citovat
Šalda Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 JardaMoj : Moc dobrá práce i vkus:super:super Citovat
JardaMoj Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 šalda: dik. Dadadavid: uvidim jak budu stihat s praci, ale pomalu se do toho pustim nahod kvalitnejsi fotku ve vetsim rozliseni [upravil dne 6/11/10 22:05 JardaMoj] Citovat
JardaMoj Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 vis co, udelame to tak ze si stahneme nejaky profi fotky 406ky old modelu a proste neco zkusime udelat,,,,, [upravil dne 6/11/10 22:19 JardaMoj] Citovat
Dadadavid Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 vis co, udelame to tak ze si stahneme nejaky profi fotky 406ky old modelu a proste neco zkusime udelat,,,,, [upravil dne 6/11/10 22:19 JardaMoj] tak napis mail a ja ji poslu v hodne velkym rozliseny..fotil sjem to fotakem 10mpx.. Citovat
JardaMoj Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 vis co, udelame to tak ze si stahneme nejaky profi fotky 406ky old modelu a proste neco zkusime udelat,,,,, [upravil dne 6/11/10 22:19 JardaMoj] tak napis mail a ja ji poslu v hodne velkym rozliseny..fotil sjem to fotakem 10mpx.. jardamoj@seznam.cz Citovat
wooody Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 no tak koukám že jsou pouze dva soutěžící :-( sklamali jste mě pánové, i já sebe zklamal, protože sem se k tom u prostě nedostal :-) má cenu kuli tomu zakládat anketu??? nebo napíšete svoje hlasy sem do vlákna??? hlasování bych ukončil zejtra ve 20:00 Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 taky jsem si myslel že bude víc.... a s tebou jsem taky počítal woody.....no nic asi se puistím do té 406 co nahodil dadadavid.....nebo pokud JardaMoj do toho půjde tyky jako že asi jo tak můžem trochu posoutěžit.no a le raději bych nějakou kvalitní fotku takže nahoďte Citovat
Dadadavid Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 taky jsem si myslel že bude víc.... a s tebou jsem taky počítal woody.....no nic asi se puistím do té 406 co nahodil dadadavid.....nebo pokud JardaMoj do toho půjde tyky jako že asi jo tak můžem trochu posoutěžit.no a le raději bych nějakou kvalitní fotku takže nahoďte zasilam na mail moji 406ku v kvalitnim rozliseni Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 o.k. dnes se do toho lehceš pustíma zítra trochu víc...myslím že během týdne bych moh mít hotovo;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.