Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak tady je můj výtvor..docházej nápady;)

[upravil dne 2/11/10 19:18 Strejdakopec]

post-15234-14109613400793_thumb.jpg snížený ,rozšířený, překopanej přední nárazník ,světla,kola,víko nádrže,prahy prolisy dveří,znak s maskou,křídlo,kliky dveří lišty dveří pryč,... snad se to povedlo jenjsem fotku zmenšil víc než bylo třeba a před tím si jí zapoiměl zkopírovat ale snad i tak je dobře rozpoznatel;)ná

[upravil dne 2/11/10 19:36 Strejdakopec]

Odesláno

ale tak já neříkám ....než jsem se do toho dostal tak jsem byl celkem bezmocnej pač mě se to auto nelíbí a dle mě n emá žádný potenciál....ty světla...humus co s tímkdyž to zakrývá celý blatník,zároveň celou kapotu a celý nárazník.....do toho ta veliká tlama ,mě se to auto nelíbí a nevímjak ho zkrášliut...sice jsem se o něco pokusil ale nejspíš budou lepší přízpěvky....zusil bych příště třeba 406,nebo vectru nebo nějakýho němce,imprezu lancera nebo klidně škodovku 120,100,100R,rapid tam se nechá dělat věcí,které budou vkusné....;)

Odesláno
vis co, udelame to tak ze si stahneme nejaky profi fotky 406ky old modelu a proste neco zkusime udelat,,,,,

[upravil dne 6/11/10 22:19 JardaMoj]

tak napis mail a ja ji poslu v hodne velkym rozliseny..fotil sjem to fotakem 10mpx..

Odesláno
vis co, udelame to tak ze si stahneme nejaky profi fotky 406ky old modelu a proste neco zkusime udelat,,,,,

[upravil dne 6/11/10 22:19 JardaMoj]

tak napis mail a ja ji poslu v hodne velkym rozliseny..fotil sjem to fotakem 10mpx..

jardamoj@seznam.cz

Odesláno

no tak koukám že jsou pouze dva soutěžící :-( sklamali jste mě pánové, i já sebe zklamal, protože sem se k tom u prostě nedostal :-) má cenu kuli tomu zakládat anketu??? nebo napíšete svoje hlasy sem do vlákna??? hlasování bych ukončil zejtra ve 20:00

Odesláno

taky jsem si myslel že bude víc.... :( a s tebou jsem taky počítal woody.....no nic asi se puistím do té 406 co nahodil dadadavid.....nebo pokud JardaMoj do toho půjde tyky jako že asi jo tak můžem trochu posoutěžit.no a le raději bych nějakou kvalitní fotku takže nahoďte

Odesláno
taky jsem si myslel že bude víc.... :( a s tebou jsem taky počítal woody.....no nic asi se puistím do té 406 co nahodil dadadavid.....nebo pokud JardaMoj do toho půjde tyky jako že asi jo tak můžem trochu posoutěžit.no a le raději bych nějakou kvalitní fotku takže nahoďte

zasilam na mail moji 406ku v kvalitnim rozliseni :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...