roura Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Vždycky když si chci představit nejaky kola na autě,tak to dělam přes tuhle stranku..si tam vyberu barvu auta ,podobny kola a je to .. http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?&auto=pe&model=307&velikost=16&typ=typ%203%20Kombi Citovat
odee Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Tady to máš, ty kocoure:roker A teď se jdu mrknout Milanovi na ty Borbety v trávě [upravil dne 27/10/12 17:44 od odee] Citovat
odee Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 To Milan: To zadní kolo letí, protože když to chci deformovat, tak v tom malým rozlišení sou už body tak velký, že nejsem schopnej odhadnout úhel natočení...Líp mi to holt nejde. Příště poprosím, kdokoli kdo chcete něco upravit, tak posílejte fotky ve větším rozlišení, 800x600 je fakt málo na úpravy, pak to vypadá jak z Kostičkova:( Lidi co to dělaj Vám budou vděční Citovat
MilanF1 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Díky, vypadá to dobře Promin za to foto, lepší v této barvě jsem nenašel ... Citovat
odee Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Vpohodě, jde o to, že když je to v malým rozlišení, tak se potom blbě cokoli modeluje, pak kolo není kulatý, ale pomalu čtveratý Jinak hledal sem asi minutu a půl a řekl bych, že je to stejná barva, jen jiný světlo;) Jinak změnit v PS barvu není moc problém, tak kdybys příště nenašel barvu, tak nahoď malej obrázek a řekni tuhle barvu chci a tyhle kola a já, nebo někdo jinej už si to pošéfuje:roker Citovat
kocour17 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Tady to máš, ty kocoure:roker A teď se jdu mrknout Milanovi na ty Borbety v trávě [upravil dne 27/10/12 17:44 od odee] tak to je pecka!!! Díky moc Citovat
odee Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Nemáš za co, mě osobně se ty kola no tom líbí, ale to zpracování moc pecka není, dělal sem to trochu ve spěchu moc sem se stím nesral:D Citovat
Rejty Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 tohle pozadí je hzodne vdecne na VT:D uz ho vidim po Xte Citovat
kocour17 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Nemáš za co, mě osobně se ty kola no tom líbí, ale to zpracování moc pecka není, dělal sem to trochu ve spěchu moc sem se stím nesral:D co bych za to dal se to takhle naučit dělat! na jaře budou na autě Citovat
FiFa_cze Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ahojte, měl bych takovou složitější prosbu myslíte, že by jste mi tohle http://imageshack.us/f/6/sdc10413ug.jpg/ mohli dát do těchto variant? 1,Lišty nárazníků+lízátko na lesklou černou, bíly kola a snížit to (v reálu cca 3-4cm) 2,to samé jako první jen kola v titanové nebo grafitové barvě 3,to samé jako první jen lízo v barvě auta 4,to samé jako první jen lišty+lízo v barvě auta Já vím jsem vybíravej, ale nemám představivost, tak bych to chtěl vidět alespoň cca na obrázku Jestli se vám nebude chtít, tak stačí ta první varianta, ale kdo to zmákne má u mě na nějákym srazu panáca Citovat
odee Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak mám hotovo a mělo by to být snad všechno a popořadě: 1. snížení, kola bílá a lesk na lištách fakt neumím, takže nic moc. Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 A bonus-lišty v barvě kola v černé. Jinak to snížení sem jen odhadl a rovnou semTi tam dal tak asi 15 mm podložky:D Mám to uložený i ve vrstvách, takže pokud budeš ještě něco chtít předělat, mám to nachystaný Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 A ještě pro srovnání foto před úpravou:cool: Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Dík, někdy bych se chtěl umět hodnotit laickým okem, ale vzhledem k tomu, že na podobný věci mám jakože školu a viděl sem, co dokážou s photoshopem dělat talentovaný lidi, tak se někdy stydím, že sem odmaturoval:D Citovat
bosslibor Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 beztak enom nekde vyfotil 4 stejné auta :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Good joke:D Ale nejsou stejné Je to jedno a to samý auto, postavili sme ho ke krajnici a jen sme měnili kola, podvozek a fotili, abysme pak mohli machrovat:roker Citovat
bosslibor Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 :D:D:D:D:D:bacha:bacha:D:D:D já to tušil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.