Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To Milan: To zadní kolo letí, protože když to chci deformovat, tak v tom malým rozlišení sou už body tak velký, že nejsem schopnej odhadnout úhel natočení...Líp mi to holt nejde.:myslim

Příště poprosím, kdokoli kdo chcete něco upravit, tak posílejte fotky ve větším rozlišení, 800x600 je fakt málo na úpravy, pak to vypadá jak z Kostičkova:( Lidi co to dělaj Vám budou vděční:super

post-38173-14109627764369_thumb.jpg

Odesláno

Vpohodě, jde o to, že když je to v malým rozlišení, tak se potom blbě cokoli modeluje, pak kolo není kulatý, ale pomalu čtveratý:D Jinak hledal sem asi minutu a půl a řekl bych, že je to stejná barva, jen jiný světlo;) Jinak změnit v PS barvu není moc problém, tak kdybys příště nenašel barvu, tak nahoď malej obrázek a řekni tuhle barvu chci a tyhle kola a já, nebo někdo jinej už si to pošéfuje:roker

post-38173-1410962776513_thumb.jpg

Odesláno

Nemáš za co, mě osobně se ty kola no tom líbí, ale to zpracování moc pecka není, dělal sem to trochu ve spěchu moc sem se stím nesral:D

Odesláno
Nemáš za co, mě osobně se ty kola no tom líbí, ale to zpracování moc pecka není, dělal sem to trochu ve spěchu moc sem se stím nesral:D

co bych za to dal se to takhle naučit dělat!:D na jaře budou na autě :mrk

Odesláno

Ahojte, měl bych takovou složitější prosbu :) myslíte, že by jste mi tohle http://imageshack.us/f/6/sdc10413ug.jpg/ mohli dát do těchto variant?

1,Lišty nárazníků+lízátko na lesklou černou, bíly kola a snížit to (v reálu cca 3-4cm)

2,to samé jako první jen kola v titanové nebo grafitové barvě

3,to samé jako první jen lízo v barvě auta

4,to samé jako první jen lišty+lízo v barvě auta :D Já vím jsem vybíravej, ale nemám představivost, tak bych to chtěl vidět alespoň cca na obrázku :) Jestli se vám nebude chtít, tak stačí ta první varianta, ale kdo to zmákne má u mě na nějákym srazu panáca :D

Odesláno

A bonus-lišty v barvě kola v černé. Jinak to snížení sem jen odhadl a rovnou semTi tam dal tak asi 15 mm podložky:D Mám to uložený i ve vrstvách, takže pokud budeš ještě něco chtít předělat, mám to nachystaný:roker

post-38173-141096277998_thumb.jpg

Odesláno

Dík, někdy bych se chtěl umět hodnotit laickým okem, ale vzhledem k tomu, že na podobný věci mám jakože školu a viděl sem, co dokážou s photoshopem dělat talentovaný lidi, tak se někdy stydím, že sem odmaturoval:D

Odesláno

Good joke:D Ale nejsou stejné;) Je to jedno a to samý auto, postavili sme ho ke krajnici a jen sme měnili kola, podvozek a fotili, abysme pak mohli machrovat:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...