Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotázek. Jak dostat silentblok (reakční, prostřední) ven z toho odlitku? Nahřát?... Rozřízmout? ... Nechce se mi to vytahovat celý ven páč je tam protažená i poloosa.

Dík Rudolf ;)

Odesláno

Rozřezat, nejprv vyřezat tu gumu, a pak listem pilky naříznout ten kovový kroužek, aby šel roztrhnout. Na autě bych to ale dělat nechtěl, to bych si to radši vyndal ven. Jak tam pak chceš rvát ten nový?

Odesláno

Mno to je taky pravda ale ta poloosa se mi moc nechce dávat ven :(. Už se vyměnil jeden ten levej a rozdíl jak prase auto se skoro přestalo třepat a je vohodně tišší a když vyměním i ten rakční tam mám z dízláka Rolse-

roise :D.

Odesláno

Mno levej je vlevo (pod baterkou- teda jestli ji máš tam kde já :D), pravej napravo u rozvoďáku a reakční je zespodu trošku víc napravo a vede k němu taková páka z kastle. Jo ses ptal jakej je no tak to gumovej :D. Mno nic asi to budu muset udělat jak psal oddie :mad:.

Odesláno

achá, takže ten reakční je to kolecko tam doe :)), nejspíš, to bych teda nechtěl měnit. Jaktože máš po výměně tišší auto, to jako že ti přestali \"drnčet\" plasty a utichli i další podobný zvuky, díky tomu snížení vibrací? To je za šest stovek dost dobrej lux :papa

Odesláno

No šlo trošku o něco jinýho. Už se s tím skoro nedalo rozjet jak se to rozklepávalo ten motor a řadička lítala ze strany na stranu při rozjezdu. Motorem šlo hýbat rukou skoro volně. Náký klepající plasty jsou mě volný ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...